Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde sad da mi pomognu iskusniji apstinenti... :) Sutra ce biti nedelju dana kako ne pusim... A poenta je da je mene uhvatila takva tuga, melanholija, da ne kazem depresija... Bas se nekako osecam ko da me je neko ostavio..... Pritom imam podrsku sa svih strana i to... A meni kao da je neko uzeo neki deo mene. Pored toga sto se vrtim po kuci, vrzmam, ne mogu da se usredsredim, gomilu stvari radim 5x duze nego pre... Imam osecaj da mi je sve bilo mnogo lakse i lepse sa cigarama nego sad bez...
Lupam.... necu vise da demoralisem ostatak... :(

Da se podsetimo:

Frkaaa nedelju dana :confused:
Jos dvadesetak dana malo patis, ali vec imas vise snage i samopouzdanja
Posle, mirisljavica

Mala preporuka svezim nepusacima - nemojte odmah da objavljujete da ste prestali da pusite - bicete zaprepasceni koliko ce vam pusaca dodatno iskusavati (jos uvek) slabu volju i objasnjavati da ionako od necega morada se umre.:?
Mozete eventualno da kazete da vas trenutno boli grlo pa pauzirate i sl.
Neverovatno je koliko ljudi ne zele da imaju pored sebe nekog ko je bolji ( u ovom slucaju jaci karakter) od njih,

Oni koji su skloni gojenju - merenje svaki dan, tek da se situacija ne izmakne kontroli.:!:

Obavezno odrediti datum - sto ste dalje od njega, zadovoljstvo je vece, a mozete da ga tacno izmerite danima, mesecima i godinama :P:P:P

Da se podsetimo:

Frkaaa nedelju dana :confused:
Jos dvadesetak dana malo patis, ali vec imas vise snage i samopouzdanja
Posle, mirisljavica

Mala preporuka svezim nepusacima - nemojte odmah da objavljujete da ste prestali da pusite - bicete zaprepasceni koliko ce vam pusaca dodatno iskusavati (jos uvek) slabu volju i objasnjavati da ionako od necega morada se umre.:?
Mozete eventualno da kazete da vas trenutno boli grlo pa pauzirate i sl.
Neverovatno je koliko ljudi ne zele da imaju pored sebe nekog ko je bolji ( u ovom slucaju jaci karakter) od njih,

Oni koji su skloni gojenju - merenje svaki dan, tek da se situacija ne izmakne kontroli.:!:

Obavezno odrediti datum - sto ste dalje od njega, zadovoljstvo je vece, a mozete da ga tacno izmerite danima, mesecima i godinama :P:P:P

e bravo harmony, bash tako

pitanjce za drage nam lekare prisutne na ovoj temi - vec tri nedelje ne pusim i svako jutro kasljem&iskasljavam. mama (lekar) me je poslusala i kaze da su mi pluca oke. koliko jos da ocekujem da cu kasljati? jel ima neko iskustva na tu temu?

da, i katasrtofa mi smeta jak duvanski dim (tipa kao u najgorim kafanama) - grebe me i tera da kasljem. ali to kapiram da je vise psiholoski trip.

...............

da, i katasrtofa mi smeta jak duvanski dim (tipa kao u najgorim kafanama) - grebe me i tera da kasljem. ali to kapiram da je vise psiholoski trip.

Meni i posle više od dve godine nepušačkog staža duvanski dim izuzetno smeta.
Počeo je da mi smeta vrlo brzo, kao i tebi, posle 15-ak dana od prestajanja! To je propraćeno grebanjem u grlu u jače zadimljenim prostorijama, do te mere da se ujutru budim promukla i grebe u grlu, i grozno je.... baš mi žešće smeta. Na neki način, drago mi je što mi smeta, ako me razumeš, jer tek sad vidim koliko je to teška otrovčina. Ponekad pomislim da sam postala alergična na duvan, maksimalno izbegavam zadimljena mesta, nisam opterećena time, i ne pada mi teško, jednostavno ne radim ono što mi ne prija - ALI TO DEFINITIVNO NIJE PSIHOLOŠKI TRIP! Jednostavno ti smeta duvan, i dobru si odluku donela, samo nemoj da odustaneš!;)

Pozdrav svima:-) Posle vise od 30 godina pusenja....ja ne pusim vec dva dana. Puno znaci kada covek nije sam u problemu.
a070.gif
Bravo Dragance!
Pisi, kukaj, pitaj, tu smo :D

et dr: tenks na podršci, i neka, briši kad se pretera...

et beti: svima sam rekla da sam ostavila pušenje, ali mi je drug ipak kupio paklicu omiljenih mi kim slims. onda sam ih dala drugarici koja puši. nisam bila toliko karakter da ih bacim, ali sam ih uklonila iz vidnog polja. ona ih je posle i popušila.

epilog - daj ih nekome. ili baci, ako imaš herca.

nisam bila toliko karakter da ih bacim, ali sam ih uklonila iz vidnog polja. ona ih je posle i popušila.
Jos uvek psiholoski dozivljavas cigarete kao nesto sto je vredno i ne treba da se baci. :!:
Najbolje je baciti ih LICNO, svojom rukom, zato sto je to simbolicki znacajno. Superiorna si u odnosu na svoju nekadasnju slabost, vladas situacijom, a cigarete su nesto sto se baca (da preciziram: djubre), a ne nesto sto se poklanja (nesto vredno i lepo).
(ne trazite djavola da iskusavate jos uvek slabu volju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back