Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
majamarijana:
Ima jedna knjiga....`Easy way to stop smoking`....Preveli i na srpski. Fantazija od knjige! Covek koji je napisao je genije. Ja sam se gusila sa dve pakle dnevno 15 godina, ali posle knjige, procitane nekoliko puta, evo vec godinu dana ne pusim...
Osecam se.... ne mogu da opisem...kao da sam mladja 15 godina, kao da sam laksa 15kg....

Super bi bilo, ako je imaš u el.formi i ako to nije kršenje autorskih prava, da je postaviš na forum, da može da se učita (download-uje) - koga zanima :D, evo na primer, ja bih je pročitala, svejedno što više ne pušim, a oni koji tek planiraju da ostave... To bi za njih bilo baš super!

Antonela:
Evo ja da osvezim!
Moj bata ne pusi vec jedno 20 dana ! Prvih nekoliko dana je zvakao neke zvake ..fuuj..bljak su..
A imam jos jednog batu koji je isto prekinuo ******* i evo vec 2 nedelje uspesno!!
Svi krenuli mojim koracima! ;))
Jos samo mama i sestre..i divota :)))))
Pozdrav svima!!

полако, ти би све одједном да одвикнеш...пусти их полако да се "крчкају"...дуже ћеш "уживати" у њи'овим кризама >:)

Жлатној рибици:

веруј ми на реч, више ми се уопште не пуши дуван ;) има лепЧих ствари у животу и у смрту...

goldfish:
a el vam se vise pripushi kad ste srecni ili shebani ?
ajd sad da vas vidim
Nema neke razlike, ne osecam vise potrebu uopste, ni zelju.
Ostale su mi jos godinama ponavljane radnje, kao motoricko podsecanje da sam nekada bio strastveni pusac. Na primer, sinoc, kad smo zaseli da gledamo fudbal, mahinalno sam proverio sa moje leve strane, da li je spremna pepeljara... Kad tamo tanjiric sa odlicnim grozdjem... Ispostavilo se da se tekme mnogo bolje gledaju kad se gricka neko voce, nego purnjanjem do besvesti.
A i nasi nekako lakse pobedjuju :)
5:0 namo, 3:0 vamo - ma 100:0 za nas nepusace bre! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back