- Poruka
- 1.369
kako to misliš na "naš jezik"?....malo si se zabunio...![]()
Nas jezik,na to sam mislio,nije na eng...Vidis da pise tilt na snimku latinicnim slovima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako to misliš na "naš jezik"?....malo si se zabunio...![]()
Tema je ostavite pušenje.... a ja sam godinu dana nakon ostavljanja cigareta krenuo u analizu prehrane.... Smršavio sam 40 kg, ali to nije rezultat. Rezultat je da sam preokrenuo život i pet godina seEh Luca, ja sam ti u bližoj i široj okolini poznata po tome da planiram i 7 GODINA UNAPRED
Inače vodimo jedan prosečan, uhodan sredovečan život ... Nema tu mnogo (hvala Bogu) iskakanja iz svakodnevnog ritma.
Sa viškom težine vodim rat od puberteta (khm, oko 40 godina). Budem disciplinovana, držim dijetu, skinem dosta kg, malo održavam pa se mic po mic opet ugojim. Sve znam, mogu da se prodajem ko primarijus za dijeteglavna greška mi je što ne menjam način ishrane do kraja života, al eto kada volem pasulja, krompira, testa, voća ... a NE volem mesa, brokolija, karfiola i one ostale travke koje zec voli
Nadam se da mi se neće zameriti što davim sa ishranom na ovom pdf-u ali mi zaista ne treba još koji kg viška.
idealna=zadovoljnaLuca, tih više od 100gr bureka tako lepo klizi niz jednjak i pravi lepo ...
Elem, danas prvi put od prestanka pušenja žestoko nerviranje sa golemom brigom u trajanju oko 3 sata. Da sam sebi dozvolila i nogu od stola bi popušila. Baš je bilo strašno. Popila sam lilulu na bazi matičnjaka i valerijane, problem malo zagasila, upalila ništa nisam. Sada mi došla neka muka (prava, iz želuca)Hrana mi ne pada na pamet, ali ako bi da biram: nesrećna i zabrinuta = mršava ili bezbrižna = deMbela, šta mislite koji bi model izabrala
![]()
idealna=zadovoljna
denden44,ti ne da si jedan level bliza bivsem pusacu.Ti si BIVSI pusac.Takoje BIVSI pusac.
Nije tesko zakljuciti da si pametna zena i da ti netreba mnogo price a podrsku imas od svih nas.Dakle sve si pregurala sada samo ostani na tome
i daj sebi cestitaj na uspehu.Veruj posle mesec dana krize su sve slabije.Ako se to moze nazvati krizom.Moja malenkost misli da je to nostalgija,patnja za necim cega vise nema .U ovom slucaju je cigareta.Jako puno godina smo se druzili sa njom da bi preko noci iscezla.Ali iskustvo ima i pozitivnu stranu.Shvatile smo da nam onaj smrad ne donosi nista dobro.Jedino kao i svaka droga trenutno zadovoljstvo i to samo u ostecenom mozgu.telo nije nikada osecalo lepo.Kako i bi kada ga napunimo dimom i ko zna jos cime.Dakle srecno ti denden44 i samo reckaj mesece
A stara koka dobra supa i to bez okusa i mirisa duvana....He, he, dobri ste mi oboje
Verujem - ne verujem, ma matora sam ja tetka da bi stavljala ruke u vatru u ime konačnosti bilo koje odluke
Pogotovo što mi je primarni motiv u ostavljanju bio NOVAC a tek onda zdravlje i mirišljavost
Volim i ja vas ...![]()
Pomoći će ti da shvatiš kako je ostavljanje cigareta korisno samo tebi, i da nikog drugog nije briga
Mislim da im je više dosadno, nego što ih je briga. Zanimljiva si im ti tek u tom kratkom trenutku cigarete....Eh, da čuješ samo par pušačkih likova iz moje okoline ... mLogo ih je briga ... svaki moj pokret, činjenje, nečinjenje, uzdah i ine stvari analiziraju u svrhu NJIHOVOG zaključka da ću ja ipak propušiti. Da ne popijem ponekad valerijanu bilo bi fizičkog nasilja
Za razliku od njih, porodica i oni pravi likovi mi pružaju tihu, nenapadnu i nesmarajuću podršku![]()
ali valerijana. Pa to ne deluje ni na šta.Srciko, hvala na snažnoj podršci (nema smajlića jer tapkam na mobu). Što se tiče smrada ja sam Šicer kod koga se nikada nije pušilo po sobama, samo u kuhinji.
Luca, valerijana + Klint Istvud stav + "pišaću im kad tad u čaj" = miran san bez nasilja.
Verovatno mi organizam nije navikao na bilo kakve umirujuće supstance (ne pijem alkohol, tabletice ...). Ako se pojavi neki fizički bol za mene je zakon Bajerov aspirin koji mi smiri i živacali valerijana. Pa to ne deluje ni na šta.
pa super.... Uvek citiram lekarku koja mi je pregledala leđa. Jako dobar stručnjak: lumbago, nema leka. Da ima, ja bi to tebi prepisala. Leči se na osam načina, pa neka svako odabere koji njemu odgovaraVerovatno mi organizam nije navikao na bilo kakve umirujuće supstance (ne pijem alkohol, tabletice ...). Ako se pojavi neki fizički bol za mene je zakon Bajerov aspirin koji mi smiri i živacA zamisli šta mi valerijana načini, uzombiram se.
Šta ti je? U dva posta mantraš lepo je, lepo je, lepoooo ....pa kažem ja, lepo jest ali nije dobro. Upravo za to što ti kažeš vredno života.
Lepo je: na dugom crvenom zapaliti dok se ne upali zeleno
uz računar dok popunjavaš kojekave tabele
Ali, BoKte, što im smrrrrdi iz usta
Pa kako sam ikome mogla biti privlačna ovih prošlih 37 godina ako sam tako bazduckala. Doduše, bez orbita u ustima nisam bila ni u kakvim odnosima
Došao danas poslovni partner, nagnuo mi se preko stola a ja bež ISPOD STOLA, auuuuhhhh ... (ne koristi Orbit)
Inspekcija rada me može zaposliti kao duvan-njuškalo, osećam u hodniku ako je neko krišom zapalio cigaretu u kancelariji iza ćoška
Da li ja to POSTAJEM ONO ŠTO NISAM PODNOSILA KAO PUŠAČ??? Doduše, to prenemaganje zadržavam za sebe i ovaj pdf
- - - - - - - - - -
Šta ti je? U dva posta mantraš lepo je, lepo je, lepoooo ....
![]()