Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je lepo kad procitam ovakav pobednicki post posle nekog vremena. Setim se dana borbe i navijanja da se istraje. Svaki ovakav post znaci jedan život spasen, još ko zna koliko inspiracije za druge da se takodje izbave i porodice postedjene sigurne bolest clana. A u danasnje vreme besparice i svega i svacega najdragocenije sto imamo je život i zdravlje, preskupo je i biti bolestan a i umreti. : onajsmajlisapopomkojikadi:
Bas mi je drago Mimi da imaš već tako lep staz!

Pipi neizmerno ti hvala i sto s bodrila mene i sto hrabris i dajes snagu novim nepusacima, zajedno sa Mirkom, Dejanom i drugima koji su ovde vec duuugo vremena i pomazu da se pobedi neprijatelj :). Za sve jedan velliiikii :cmok:.

Ajd da se javim iako nemam cime da se pohvalim...ponovo u razmišljanju o ostavljanju,pa kako beše pa dal da smanjijem pa zvake pa da prodje tri dana...kakav uzas i smaranje a gore mi nego prvi put pušim više iako su to one iste nisam prešla na jace,,,izgleda da je preseci odjedno jedini pravi nacin...amputacija želje koju treba preusmeriti na nešto drugo...a da i za onih mesec i po koliko nisam pušila dobila cak 5kg i to mi bio uzas i msm da me i to bacilo u bedak...i tako cu sad ja jovo-nanovo

Hajde Oranz! Tako bi bilo dobro da kreneš! A kad kreneš onda ćeš i stici. Otac Tadej kaže da ko hoće da prestane da pusi treba da jede tri dana samo jabuke, znaci preseces i udri po jabukama. Još bolje po Mirkovom receptu: sitno seckane, jer je i to ritual uposljavanje ruku, odličan patent.
Žvake nemoj, ništa sto sadrzi nikotin. A za kg ne brini. Reši ćeš ih se kasnije. Uostalom bolje da budeš zdrava buckica nego sasusen pušač. A posle lagani ja ishrana, kretanje i kg nestaju.

Da, i meni je svaki sledeći put bilo malo teze i svaki put drugi simptomi i problemi. Nijednom isto. Nikotinski djavo ima sirok repertoar :D ali može se. Znaš, potrebno je zapravo samo jedna jedina stvar kako bi ostavili pusenje, a to je volja da i istrpimo malo neprijatnosti. Ništa drugo. A odrasli smo ljudi, valjda možemo to, nismo razmažena deca. Jer zaista su samo sitne i prolazne neugodnosti u pitanju, kratkotrajne u odnosu na smrtonosne bolesti , finansijski trošak i sve ostalo što pusenje nosi sa sobom.

Hahahaha.... Jeste sve to ali nije mm kriv, znaš. Svako od nas je odgovoran za sebe i svoje postupke. Kad ti nešto resis, ne može te ni mm odvratiti ako to zaista hoćeš, zar ne? ( prenesi mu da mi duguje cokoladnu bana niču za ovo, hahaha)
Ćuti bre kakva njegova bananica:lol:on ne puši...istina sve rečeno,ali tad sam osetljiva i ne dam niko reč da kaze...i sad cu to uraditi da niko ne zna jer me nerviraju primedbe...naravno na forumu mogu jer se ovde svi dobro razumemo.

Cutanje je zlato. Dok svi primete da ti ne pusis, vec si na konju, sto bi rekli. A i znaš sta još. Strasno je gledati nekog koga volis kako pusi. I onda kada prestane, budemo mnogo srecni. A kada ponovo propuse, e to je totalni užas. Zato je i bolje poštedeti ih naših slabosti.
P.s. Ta te drugarica ne voli više od svojih cigareta.
Slazem se za cutanje, a muz je rekao samo... šteta,kao da ja ne znam...a drugarica uopšte ne razmišlja o tome tako da kapiram a i nismo isti tip...ja bi podrzala njenu akciju na sav glas potajno se nadajuci da ce i meni uspeti,ali eto nismo svi isti

- - - - - - - - - -

Samo da te muz posalje kod mene neko vreme,nema da pusis ...cigarete,ali ti nece biti dosadno. :per:
:zper:

Tek kad je moje dete propusilo, shvatila sam koliku patnju sam nanosila svojoj porodici. A kada je prestala pa ponovo propusila, svet mi se srušio. Mnogo je lakse nama koji ostavljamo, jer od nas zavisi, a oni koji nas žele sto đuze i zdrave u svojim zivotima jako povređuju jesmo, jer su nemocni da nam pomognu. I znaš, pomalo je i osecaj da pušača nije briga za naša osecanja, vec samo da zadovolji svoj hir. Eto, tako sam dobila i ulogu one druge strane i mnooooogo je teško. ( inače i dete je sad nepusac ponovo)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back