Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Па никотин је јача зависност. И десет сати је за понос. Што дуже изгураш, то си ти јача а никотински дјаво слабији. Обарате руке. У живот.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina,a sluzi se svim i svacim,mamicu mu...što reko MirkoПа никотин је јача зависност. И десет сати је за понос. Што дуже изгураш, то си ти јача а никотински дјаво слабији. Обарате руке. У живот.
Ne znam baš dal bi izdrzala tri dana da jedem samo jabuke...msm krenula bi ko i prošli put kad sam presekla, sa zvakama je radilo posao a kad sam i njih ukinula vec sam bila ok...ili nisam razumela to lecenje jabukama?Јел би пробала оно са јабукама три дана? Не може да шкоди. Види, ако ти се не допадне да будеш непушач, лако ћеш поново пропушити

Jes vala,zatvor uzasa...a jedna osoba je i cuvar i zarobljenik...Па ти си за два дана слободна. Као да си у Аусшвицу а капија ти отворена и нема чувара. Само стисни петљу и протрчи!
Ne pusim preko 70 dana. Prestala sam i da se opterecujem tacnim brojem dana, okvirno racunam

Pa i nisiosim sto me demoralises ( po obicaju
) ali necu se zahebati. Cigare jesam ostavio samo jos da i one ostave mene...
Ako si siguran u sebe, nema tog izazova koji ce te poljuljati.
Srecno 
Obecavam
Muka mi je bre od same sebe i tih cigareta, panike da li imam upaljac, da li imam dovoljno cigareta, a stvarno pusim samo napolju,
svet me gleda zacudjeno, a primecujem zadnjih godina da puse samo neki asocijalni likovi pa mi dodje nekako bez veze da budem u toj grupi
jer sam socijalna i previse
Ti si mi sada dosao kao kec na jedanaest da lepo prestanem.

Drzim te za rec. Meni je vec 6. dan i uopste mi ne ide lose.
Danas sam mozda samo 2-3 puta imao zeljicu/krizicu ali nista posebno. Bacio sam se na zdrav ziFot pa cak pijem 2-3 zelena caja dnevno, doruckujem kukuruzna peciva, jedem voce itd. Jutros kad sam isao na posao, svez i hladan jutarnji vazduh mi se rasirio po plucima do poslednje (prezivele) alveole, sjajan osecaj :)
Iza mene je 15 godina gusenja sa po jednom paklom dnevno , tako da ni moja zavisnost nije mala[/QUOTE]
Prestacu sigurno jer sam ja danas isla u malo duzu setnju ( sat jedan) po shumi, poljanama sa psom ( imam sad klinca= 7 meseci) koji hoda
brzo kao oni sprinteri na 100 metara, jednostavno nisam mogla da hodam brzo jer ne mogu vise da disem, a ipak bi trebalo da nam je zdravlje
( a srce i pluca su valjda i najvazniji organi koje imamo) najvaznije od svega narocito ako nam je Bog, priroda, genetika podarila lepotu, pamet
i zdravlje
Ti ako si prebrodio sest dana ti si vec nepusac, najgadnija je ta prva nedelja.
Али, да се разумемо: кад нема кризе осећај је феноменалан. А кризни период наиђе једном у пар година касније. И кратко траје, и сам осећај потребе кратко траје и толико је слаб да се ради само о помисли, без физичких тегоба. Дакле, писофкејк, само треба остати свестан чињенице да ми не желимо да пушимо и да та помисао која само пролети кроз мозак уопште није наша. Нема никакве везе са нама, јер ми знамо шта хоћемо.
Оранж, јел си прегурала подне данас или пала у панику па попушила и чајеве?