I da, bavi se sportom, kreci se, videces kako dises punim plucima, kako napredujes,ne skripi , ne gusi. Misli o tome kakva si carica itd

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BRAVO majstore !Kazam JA SEBI: necu da pusim. Necu i tacka.
![]()
Kazam JA SEBI: necu da pusim. Necu i tacka.
![]()
Lepo sto mislis na zdravlje. Sledeci korak je tezi, malo ih uspe.
U jednom kilogramu snicli spremljenih na rostilju postoji toliko benzo-a-pirena (kancerogena materija) kao u 600 cigareta
Slazem se. Prestani jesti meso i prestani pusiti. Podrzavam te u tome skroz. Javi kako ti ide!Lepo sto mislis na zdravlje. Sledeci korak je tezi, malo ih uspe.
U jednom kilogramu snicli spremljenih na rostilju postoji toliko benzo-a-pirena (kancerogena materija) kao u 600 cigareta
Pusio sam preko 40 godina,ostavio sam u danu i nisam vise nikad zapalio,u decembru ce biti cetiri godine od tada. Na suvo,nista nisam koristio osim sto sam pojeo tonu jabuka.
To je pohvalno samo vodi racuna koje jabuke. U Srbiji se za sezonu isprska 16 puta, u EU preko 20. Potrudi se naci neprskane ili organik ako h vec konzumiras. Jer sta vredi ako se jedna hemija zameni drugom.
Ima ceo ovaj forum za razgovore tog tipa, hajde da makar ova tema bude konstruktivna. Ima li neki moderator da ukloni trola?