Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ti smeta kada neko prosiri temu odvikavanja na druge stvari, zapitaj se da nisi ustvari fanatik koji je smisao zivota videla u ostaviti cigaretu, pa je na temi o ostavljanju cigarete ego nakucao 10 000 poruka. Ceo svet je tvoj. Cisto za informaciju, na svim temama je dozvoljeno da se diskusija prosiri ako je post u skladu sa temom, a moj post jeste u skladu sa temom jer:

- u cigaretama postoji odredjena doza benzo-a-pirena

- U jednom kilogramu snicli spremljenih na rostilju postoji toliko benzo-a-pirena (kancerogena materija) kao u 600 cigareta;

Tvoje prebacivanje je jednako kada bi se neko pojavio na temi o Seselju i provukao Nikolica, a onda se ti pojavis koja si na temi dan i noc i pretis da Nikolicu nije mesto na temi o Seselju (?) E pa moracu da te razocaram, jeste. To sto u svojoj zaslepljenosti prema drugima koji ukazuju na vecu opasnost od same cigarete pisuci o suspanci koja se nalazi i u samoj cigareti, vracas plocu da se vrti samo o cigaretama, to govori samo o suzenosti shvatanja, a kada je takvo samo ostavljanje pusenja nece biti od velike pomoci. Cao.

Shvati jedno,ovo je tema :Nepusacki kutak,ostavite pusenje sa nama.
Pobogu covece nije tema sta je zdravo a sta nije,radi se iskljucivo o pusenju,nije u pitanju ekologija kao opsta tema. Razumes?!

Shvati jedno,ovo je tema :Nepusacki kutak,ostavite pusenje sa nama.
Pobogu covece nije tema sta je zdravo a sta nije,radi se iskljucivo o pusenju,nije u pitanju ekologija kao opsta tema. Razumes?!

Za tvoju informaciju, na svim temama je dozvoljeno da se diskusija prosiri ako je post u skladu sa temom, a moj post jeste u skladu sa temom jer:

- U jednom kilogramu snicli spremljenih na rostilju postoji toliko benzo-a-pirena (kancerogena materija) kao u 600 cigareta;

Tvoje prebacivanje je jednako kada bi se neko pojavio na temi o Seselju i provukao Nikolica, a onda se ti pojavis i pretis da Nikolicu nije mesto na temi o Seselju (?) E pa moracu da te razocaram, jeste. To sto u svojoj zaslepljenosti prema drugima koji ukazuju na vecu opasnost od same cigarete pisuci o suspanci koja se nalazi i u samoj cigareti, vracas plocu da se vrti samo o cigaretama, to govori samo o suzenosti shvatanja, a kada je takvo samo ostavljanje pusenja nece biti od velike pomoci. Cao.

Za tvoju informaciju, na svim temama je dozvoljeno da se diskusija prosiri ako je post u skladu sa temom, a moj post jeste u skladu sa temom jer:

Tvoje prebacivanje je jednako kada bi se neko pojavio na temi o Seselju i provukao Nikolica, a onda se ti pojavis i pretis da Nikolicu nije mesto na temi o Seselju (?) E pa moracu da te razocaram, jeste. To sto u svojoj zaslepljenosti prema drugima koji ukazuju na vecu opasnost od same cigarete pisuci o suspanci koja se nalazi i u samoj cigareti, vracas plocu da se vrti samo o cigaretama, to govori samo o suzenosti shvatanja, a kada je takvo samo ostavljanje pusenja nece biti od velike pomoci. Cao.

Nije problem u prosirivanju teme,ti nam temu unistavas i pravis od nje cirkus.
Evo,ima li jedan da te podrzava. Jedan?
Nema.
I koji je tvoj motiv da to radis?
Ili ovde stvarno moderatora nema.

Svratim povremeno na temu, eto čisto onako, da dam podstrek taze apstinentima...

Može se bez duvana, može se bez pušenja, i to vrlo lako :ok: Od kada sam ozbiljno presekla i odlučila, od tada više nemam ni želju, ma ni malecku. :ok:

Nekome je lakše da broji koliko ne puši, zna tačan datum kada je zadnji put ugasio cigaretu... ja nemam pojma. Znam da je to bilo u aprilu, a kog aprila nemam pojma. Osim ako ne beše maj... :think: Vrlo važno... Čak se, kada pričam o tome, zapitam - da li to beše pre dve godine, tri, koliko? :lol:

Izdržite ljudi, taj prvi period, ne znam koliko da traje... ako ste ozbiljno presekli u svojoj glavi, ako nadjete ozbiljan motiv - nema sile bre! :ok: A nema ni želje za cigaretom, ali najozbiljnije :ok:

Nije problem u prosirivanju teme,ti nam temu unistavas i pravis od nje cirkus.
Evo,ima li jedan da te podrzava. Jedan?
Nema.

Naravno da nema. Iz prostog razloga jer vam ne ide u prilog cinjenica da se vise trujete rostiljskim mesom nego cigaretama.

- u cigaretama postoji odredjena doza benzo-a-pirena;

Ako se ne skinete sa mesa svesni ste da za zdravlje niste nista ucinili. To jest, jeste, ali ono glavno sto treba, to izbegavate. Zato me i napadate jer vam ISTINA ne ide u prilog :navodnik:

Naravno da nema. Iz prostog razloga jer vam ne ide u prilog cinjenica da se vise trujete rostiljskim mesom nego cigaretama.

- u cigaretama postoji odredjena doza benzo-a-pirena;

Ako se ne skinete sa mesa svesni ste da za zdravlje niste nista ucinili. To jest, jeste, ali ono glavno sto treba, to izbegavate. Zato me i napadate jer vam ISTINA ne ide u prilog :navodnik:

A ko je pominjao uopste da mi ostavljamo cigarete zarad zdravlja,gde si procitao to??Neko ko je budak to ne moze shvatiti,zar ne??I sto se tice rostilja,zar ima nesto lepse od vrata koji se lepo isprzi na rostiljskoj resetki???A sta ces da kazes budo za ljude koji kuvaju meso??Zar ne uvidjas da ti na svim temama gde ucestvujes provociras ljude da bi im skrenuo paznju na sebe i da bi uspeo koliko toliko da vodis konverzaciju sa nekim,inace si smesan...Mogu garantovati da si u realnom svetu neka nejaka i oduvek sikanirana osoba...To itekako ostavlja traga na covekovu psihu i licnost,pa iz tog razloga se odnosis na ovaj nacin premasvima na ovom forumu,bez izuzetka...Pokusavas da sebe pokazes da si pametan,kako poznajes svaku materiju,pocev od ishrane,astrologije,zivota,politike,zdravlja pa do religije...I to na sebi svojstven nacin a to je provokacija drugih clanova,pisanje tekstova sto nema veze sa temom na kojoj se nalazis,u 95% slucajeva je copy/paste sa interneta,lupetanje i iznosenje gluposti sto nema veze sa mozgom..A najveci fenomen kod tebe kad naidjes na inteligentniju osobu na forumu i kad te ta osoba pocne ispitivati ili pocne da opovrgava to sto si rekao ti vesto menjas temu u svoju korist,i pokusavas da zametnes temu razgovora sa tom osobom i pocinjes nesto deseto da pises...Kao i ovde na temi o prestanku pusenja,ti ovde nemas sta da kazes vec dodjes jednom u 10 dana i napises "rostiljsko meso koje jedete je isto kao 600 cigareta"..Koliko neko moze biti bolestan da jedno te isto pise,a niti je tema zdrava ishrana niti tema o mesu..sta ako neko jede kuvano meso,to se nisi zapitao??ja sam stekao o tebi misljenje kroz razne teme na ovom forumu da si jedan veliki folirant,bisex,bezobraznik,musliman koji se bavi sehtaskim stvarima..Nisam se salio kad sam rekao da znam ko si odmah bi otisao i rekao tvom hodzi da te izbace iz dzamije kad krocis tamo..A povrh svega ti si pusac,ovde nema sta da trazis,dodji kad budes ostavljao cigarete...

Poslednja izmena:
Bez A. "Ko je spomenuo"... itd ...

Zakazi kurs kod mikele Vuka pa se javi da nastavimo
smoking-005.gif

Tacno je 50 sati i 30 minuta od moje poslednje cigarete :)
Pijem tabeks, posvadjam se s znanima i neznanima svaki dan ( zamalo i fajt pre neki dan ) ali izdrzavam. Smanjivao sam broj cigara ( neuspesno )pre nego sto sam ostavio skroz.

Ipak je "presek" keva...ili na nulu odmah u startu ili nista

U pravu si 100%,ili pusis ili ne pusis. Seci odjednom i zdravo.

61 sat i 50 minuta bez cigarete ....:cool:
Zar i ti sine Brute:worth:
Ja sam u dva maha prestajala ( nisam pusila po pet godina) i posto sam iskusna u prestajanju ( nazalost u pocinjanju takodje)
garantujem ti da ces za 3-4 dana biti totalno clean i srecan.

Tu nervozu ili sta vec prebrodi tako sto ces neprestano pijuckati nesto ( caj, kafa, voda, nikako alkohol) i zaposljavati ruke.

Zar i ti sine Brute:worth:
Ja sam u dva maha prestajala ( nisam pusila po pet godina) i posto sam iskusna u prestajanju ( nazalost u pocinjanju takodje)
garantujem ti da ces za 3-4 dana biti totalno clean i srecan.

Tu nervozu ili sta vec prebrodi tako sto ces neprestano pijuckati nesto ( caj, kafa, voda, nikako alkohol) i zaposljavati ruke.

Vidi se da si iskusna.odlicne savete dajes. Bona.

Pozdrav za staro i novo drustvo. Vidim da je ovde zivo i drago mi je zbog toga :). Evo da se i ja pohvalim 8 meseci i 5 dana uzivam bez cigareta.Mislila sam da nema sanse. Kad se setim odbrojavanja, brojanja, pa sta cu, kako cu... A sad uzivam i ne pomisljam na cigarete. Grozne su mi, ne bih mogla da zapalim jednu pa da mi plate. Izdrzite, svaki minut se pretvara u sat, sati u dane i odjednom shvatite da vi NE PUSITE !!!

Kako je lepo kad procitam ovakav pobednicki post posle nekog vremena. Setim se dana borbe i navijanja da se istraje. Svaki ovakav post znaci jedan život spasen, još ko zna koliko inspiracije za druge da se takodje izbave i porodice postedjene sigurne bolest clana. A u danasnje vreme besparice i svega i svacega najdragocenije sto imamo je život i zdravlje, preskupo je i biti bolestan a i umreti. : onajsmajlisapopomkojikadi:
Bas mi je drago Mimi da imaš već tako lep staz!

Vidi se da si iskusna.odlicne savete dajes. Bona.
Da, narocito za pusenje;)
Pusenje je i neka vrsta rituala, ceremonije, tako da ostavljanje tog rituala predstavlja najveci problem u prestajanju.
Zato treba biti stalno u pokretu ili se zamajavati barem desetak dana kuvanjem cajeva, nikako ne izlaziti sa drustvom
jer uvek poneko i pusi, izbegavati bilo kakav alkohol i situacije nekih zurki, slavlja.
Ljudi koji puse ove el.cigarete rade to ne zbog nikotina koji im nedostaje, nego bas zbog ovog rituala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back