I da, bavi se sportom, kreci se, videces kako dises punim plucima, kako napredujes,ne skripi , ne gusi. Misli o tome kakva si carica itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi je prosek,izracunat, od 30 cigareta dnevno koliko sam pusila. Do sada nisam popusila 1608 cigareta. Majko mila koliko mnogo . A kad samo pomislim za ovih 16 god koliko sam popusila, kosa mi se dize na glavi. Kukuuu 

Medjusobno cemo se bodriti , podrzavati, zajedno smo lepsi, zajedno smo jaci !!! 

BRAVO majstore !Kazam JA SEBI: necu da pusim. Necu i tacka.
![]()
Kazam JA SEBI: necu da pusim. Necu i tacka.
![]()

Lepo sto mislis na zdravlje. Sledeci korak je tezi, malo ih uspe.
U jednom kilogramu snicli spremljenih na rostilju postoji toliko benzo-a-pirena (kancerogena materija) kao u 600 cigareta
Slazem se. Prestani jesti meso i prestani pusiti. Podrzavam te u tome skroz. Javi kako ti ide!Lepo sto mislis na zdravlje. Sledeci korak je tezi, malo ih uspe.
U jednom kilogramu snicli spremljenih na rostilju postoji toliko benzo-a-pirena (kancerogena materija) kao u 600 cigareta
On bi na prvom mestu morao da bude dobar musliman koji je dobar vernik..a kod njega u kuranu ne pise i strogo je zabranjeno da se klanja drugim stvarima,kao i proucavanje astrologije sto on odavno radi...To je jedan covek kojeg niko ne smrdi ni 2% na ovom forumu,pa pokusava nekim inatima i kontriranjem da postigne neku zapazenost kod ostalih forumasa...Pogledaj mu samo postove u bilo kojoj temi,to je konstantno kontriranje i svadjanje sa drugima,i neko pametovanje sto nema veze sa mozgom...Mogu samo da zamislim ovu figuru u realnom svetu...Pusio sam preko 40 godina,ostavio sam u danu i nisam vise nikad zapalio,u decembru ce biti cetiri godine od tada. Na suvo,nista nisam koristio osim sto sam pojeo tonu jabuka.
To je pohvalno samo vodi racuna koje jabuke. U Srbiji se za sezonu isprska 16 puta, u EU preko 20. Potrudi se naci neprskane ili organik ako h vec konzumiras. Jer sta vredi ako se jedna hemija zameni drugom.

A ti posto si gey sa cim se ti pucas u pedu???
Ima ceo ovaj forum za razgovore tog tipa, hajde da makar ova tema bude konstruktivna. Ima li neki moderator da ukloni trola?