Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Time smoke free - 53 days, 14 hours, 4 minutes and 9 seconds
Cigarettes NOT smoked : 1608
Lifetime Saved : 12 days, 6 hours
Money Saved : $278.25

E tako. Takav izvestaj meni na e-mail svakodnevno stize. Hranim svoj ego :zper: To mi je prosek,izracunat, od 30 cigareta dnevno koliko sam pusila. Do sada nisam popusila 1608 cigareta. Majko mila koliko mnogo . A kad samo pomislim za ovih 16 god koliko sam popusila, kosa mi se dize na glavi. Kukuuu :worth:
@zaxax Ma osecam se kao carica, skoro celo moje drustvo pusi, a ja kuliram. Samo mi je tesko uvece kad izadjem u grad, sad mi bas smeta dim i peku me oci. Ujutro kad ustanem, oci crvene kao fildzani, a i sluzokoza nosa mi je suva i kasljem celi dan. Bas sam nocas izlazila, sad se osecam kao dimljena haringa.

ko o cemu baba o ustipcima..i tako u krug...a snicle imaju veliku slicnost sa ostavljanjem cigareta...veoma si inteligentan...:hahaha:

takodje tvoja odbojnost prema mesu je duboko spojena uz tvoju veroispovest,a tvoja veroispovest duboko vezana za astrologiju i planete...isterace te odza iz svake dzamije kad otkrije kakav si veliki vernik i ratnik alahov...:worth:

Poslednja izmena:
Lepo sto mislis na zdravlje. Sledeci korak je tezi, malo ih uspe.

U jednom kilogramu snicli spremljenih na rostilju postoji toliko benzo-a-pirena (kancerogena materija) kao u 600 cigareta

Pusio sam preko 40 godina,ostavio sam u danu i nisam vise nikad zapalio,u decembru ce biti cetiri godine od tada. Na suvo,nista nisam koristio osim sto sam pojeo tonu jabuka.

ma on pripoveda vegetarijanstvo jer ne jede meso,ubi se pripovedajuci to po raznim forumima i temama..i sta zna da napise to je "nemojte jesti meso koje se pece na rostilju jer je isto kao da ste popusili 600 cigareta..." kao da je neko pominjao da jede meso sa rostilja...haha...a sta je sa mesom koje se przi ili kuva primera radi..koliko je to kad preracunas popusenih cigareta???:hahaha: On bi na prvom mestu morao da bude dobar musliman koji je dobar vernik..a kod njega u kuranu ne pise i strogo je zabranjeno da se klanja drugim stvarima,kao i proucavanje astrologije sto on odavno radi...To je jedan covek kojeg niko ne smrdi ni 2% na ovom forumu,pa pokusava nekim inatima i kontriranjem da postigne neku zapazenost kod ostalih forumasa...Pogledaj mu samo postove u bilo kojoj temi,to je konstantno kontriranje i svadjanje sa drugima,i neko pametovanje sto nema veze sa mozgom...Mogu samo da zamislim ovu figuru u realnom svetu...:D

Poslednja izmena:
Pusio sam preko 40 godina,ostavio sam u danu i nisam vise nikad zapalio,u decembru ce biti cetiri godine od tada. Na suvo,nista nisam koristio osim sto sam pojeo tonu jabuka.

To je pohvalno samo vodi racuna koje jabuke. U Srbiji se za sezonu isprska 16 puta, u EU preko 20. Potrudi se naci neprskane ili organik ako h vec konzumiras. Jer sta vredi ako se jedna hemija zameni drugom.

To je pohvalno samo vodi racuna koje jabuke. U Srbiji se za sezonu isprska 16 puta, u EU preko 20. Potrudi se naci neprskane ili organik ako h vec konzumiras. Jer sta vredi ako se jedna hemija zameni drugom.

Sve je bolje od duvana,a zavisnost od jabuka ne postoji. Sad pojedem jabuku nedeljno,ili je ne pojedem,ali smrada vise nema.

:pop:

Ima ceo ovaj forum za razgovore tog tipa, hajde da makar ova tema bude konstruktivna. Ima li neki moderator da ukloni trola?

Ako ti smeta kada neko prosiri temu odvikavanja na druge stvari, zapitaj se da nisi ustvari fanatik koji je smisao zivota videla u ostaviti cigaretu, pa je na temi o ostavljanju cigarete ego nakucao 10 000 poruka. Ceo svet je tvoj. Cisto za informaciju, na svim temama je dozvoljeno da se diskusija prosiri ako je post u skladu sa temom, a moj post jeste u skladu sa temom jer:

- u cigaretama postoji odredjena doza benzo-a-pirena

- U jednom kilogramu snicli spremljenih na rostilju postoji toliko benzo-a-pirena (kancerogena materija) kao u 600 cigareta;

Tvoje prebacivanje je jednako kada bi se neko pojavio na temi o Seselju i provukao Nikolica, a onda se ti pojavis koja si na temi dan i noc i pretis da Nikolicu nije mesto na temi o Seselju (?) E pa moracu da te razocaram, jeste. To sto u svojoj zaslepljenosti prema drugima koji ukazuju na vecu opasnost od same cigarete pisuci o suspanci koja se nalazi i u samoj cigareti, vracas plocu da se vrti samo o cigaretama, to govori samo o suzenosti shvatanja, a kada je takvo samo ostavljanje pusenja nece biti od velike pomoci. Cao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back