Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пипика сигурно није пропушила,као ни ја.
Ред је да мало ви који сте се скорије решили тог зла свакодневно измењујете искуства.
Ми ветерани смо увек ту кад затреба.
Смрт дувану,живео живот.

Ma znam, zezam se. Neka vas:ok:
Ja nesto putovao,padalo mi uvece napamet,iskreno,kao sad bi leglo,iznerviralo me na momenat. Samo u glavi rekao'm'rs!!!!'. Pa neces sad...

Pusim. Opet cu da prekinem, ali ne znam kad. Kupujem po jednu kutiju, ovo mi je treca. :rumenko:
Stidim se, znam. Ali eto poklekla sam, bilo mi je dosadno i tesko.
Izdrazala sam 25 dana... Nista od vatrometa za mjesec. Mozda neki drugi put.
A taman su ljudi masovno poceli da mi govore kako sam se proljepsala. Kao sta je to, jesi li se zaljubila, jako si se proljepsala, simptomaticno mi govore jos uvijek...

tuzna vest za tebe i ja licno sam razocaran u tvoj karakter,volju,cilj...ni manje ni vise nego si pocela da trosis jednu kutiju na dan,kao da nisi ni prestajala...ipk nisi se pomirila sa cinjenicom da zelis biti nepusac,nisi prelomila u sebi..i ovo do sad sto nisi pusila,to si radila zbog nekog drugog a ne zbog sebe,da si ostavila pusenje zbog sebe ti bi i dalje bila nepusac...znas gde smo,kad se odlucis ponovo ti nam se pridruzi opet..cisto sumnjam da ce to biti skorije..umesto da si odmah bacila to ***** ti nastavila da pusis jednu za drugom i jos kupila i trecu kutiju..ljut sam na tebe...:evil:

Tacno, pomalo sam zbog drugih, sestre i majka ostavile...djeci smrdim, los primjer im dajem... Ostavicu, samo ne znam kad. ja nisam propusila. Ovo je samo pauza. Zasto sumnjas da "to nece biti skoro". Da cu ostaviti opet? Znam sve su to izgovori...sve znam....ali bilo mi je mnooooog dosadno i tesko, a sklona sam depresiji....mislim samo malo da pauziram, "uhvatim daha" pa da krenem ponovo da se borim. To je mac sa dvije ostrice....poklekla sam....zbunjena sam.... Donijecu ovog puta crscu odluku. Sad znam kako je divno bez cigara....
Ne ljutiiii seeee pliiiiizzz....ne ljutite se na meeeeneee... :) :(

tuzna vest za tebe i ja licno sam razocaran u tvoj karakter,volju,cilj...ni manje ni vise nego si pocela da trosis jednu kutiju na dan,kao da nisi ni prestajala...ipk nisi se pomirila sa cinjenicom da zelis biti nepusac,nisi prelomila u sebi..i ovo do sad sto nisi pusila,to si radila zbog nekog drugog a ne zbog sebe,da si ostavila pusenje zbog sebe ti bi i dalje bila nepusac...znas gde smo,kad se odlucis ponovo ti nam se pridruzi opet..cisto sumnjam da ce to biti skorije..umesto da si odmah bacila to ***** ti nastavila da pusis jednu za drugom i jos kupila i trecu kutiju..ljut sam na tebe...:evil:
aj dobro, polako...nemoj da je napadaš i kritikuješ,nismo svi isti...neko moze iz prve neko ne...sad ce ona opet da prelomi i tako sve dok ne uspe:)

aj dobro, polako...nemoj da je napadaš i kritikuješ,nismo svi isti...neko moze iz prve neko ne...sad ce ona opet da prelomi i tako sve dok ne uspe:)

Ja pusim od 16.-te godine. Ovo mi je bio treci pokusaj. Prije 5 godina nisam pusila 5 mjeseci, Prosle godine u avgustu isto 20 dana i sad 25. Ovog puta sam se jako dugo spremala da donesem odluku ali sam je nekako ipak donijela nespremna i naprecac. Vidim sad to. ODVRATNO JE PUSITI. Odvratno. Uzas.

Hvala Oranz@, da znas da ocu. :kiss: za tebe :D

Ja pusim od 16.-te godine. Ovo mi je bio treci pokusaj. Prije 5 godina nisam pusila 5 mjeseci, Prosle godine u avgustu isto 20 dana i sad 25. Ovog puta sam se jako dugo spremala da donesem odluku ali sam je nekako ipak donijela nespremna i naprecac. Vidim sad to. ODVRATNO JE PUSITI. Odvratno. Uzas.

Dobro bre, polako, nije svet propao,gledaj da sad iz nervoze ne drmas po paklo dnevno... Tvoj organizam nije zaboravio tih 25 dana nepusenja, sigurno. I ne moras da cekas do ko zna kad ,opet da bacis...

Evo ti primer jednog mog ortaka: on se bukvalno mesec i po rvao sa cigaretama;dva dana ne, pa padne,ali ustajao je... i sad vec 3 godine ne pusi. NEMAS NI JEDAN RAZLOG da sad pusis paklo dnevno,upamti! Pozitivan pristup i uspeces;)

Polako se pripremi pazljivo, i kreni...sat po sat, dan po dan:ok: i nemoj za mene, za sebe:)

Ja pusim od 16.-te godine.

wtf pa koliko dugo pusis bre??slusaj,tebi licno treba podrska,koliko odavde ali mnogo vise iz tvoje okoline i tvojih bliznjih koji su uz tebe stalno..verovatno si takva osoba koja nije dovoljno jaka da pregura to sama..doneses odluku izboris se sa njom,zapocnes i padnes...padnes jer te pojede unutrasnji vapaj za nikotinom i kriza i fizicka i psihicka te pokopaju..upravo u tim momentima ti treba neko ko ce da te podrzi da ne zapalis,i da ti skrene misli na nesto drugo,da izadjete,trenirate nesto,bilo sta...bitni su ti prelomni trenutci koji su itekako presudni u prelamanju dal ponovo da stavis taj otrov u usta ili ne..nisi dovoljno snazna da se boris sama sa tim,vidi popricaj sa nekim tvojim ukucaninom koji bi ti pomogao u tim momentima da te podrzi kad ti je najteze..baci to paklo i prekidaj sa pusenjem,nemoj da oduzujes,nemoj da kazes sebi aj od sutra cu dok popusim celo paklo..baci ga istog momenta i dodji u drustvo nepusaca ovde kod nas,barem se virtuelno druzimo...

Dobro bre, polako, nije svet propao,gledaj da sad iz nervoze ne drmas po paklo dnevno...
Ja sam pusila izmedju paklo i po i dva pakla dnevno kad sam pusila aktivno, tj u poslednje vrijeme, poslednjih godina.... a za ovih 3 dana po kutiju. :) smanjila sam xexe :D
Tvoj organizam nije zaboravio tih 25 dana nepusenja, sigurno.
Da. Tacno. To i sad osjecam. Evo sad nemam cigara, namjerno danas nisam kupila da se osiguram, ne kriziram uopste, mirna sam totalno i nemam potrebu za cigarama. Sta ce biti sjutra ne znam...ocu li kupiti i sta cu uraditi....super je osjecaj danas bio na plazi uz kafu, na plazi su mi najvise falile cigare. Ja zivim u Podgorici, skoknem do mora za cas poneko popodne, s vremena na vrijeme...
I ne moras da cekas do ko zna kad ,opet da bacis...
Naravno, nisam ni mislila, a znaci mi to sto si rekao... :)
Evo ti primer jednog mog ortaka: on se bukvalno mesec i po rvao sa cigaretama;dva dana ne, pa padne,ali ustajao je... i sad vec 3 godine ne pusi. NEMAS NI JEDAN RAZLOG da sad pusis paklo dnevno,upamti! Pozitivan pristup i uspeces;)
Pa eto, ima raznih nacina, najbolje je kad se inatis i presjeces, ali nismo svi isti. A to za paklo dnevno, pa ja sam toliko imala potrebu ovih 3 dana. Ajde znam sta cu. Sjutra cu da analiziram sebe i uradicu po osjecaju. Ja sam jako spontana, emotivna inteligencija mi je jaca strana... sa socijalnom sam u losim odnosima. xexe salim se :)

Polako se pripremi pazljivo, i kreni...sat po sat, dan po dan:ok: i nemoj za mene, za sebe:)
Da. A za tebe je bio :kiss:. :) Evo ti jos jedan :kiss:

E to da, bitno ti je da ti je neko tad pri ruci, slazem se

Da. Sve je lakse kad imas nekog...

Poslednja izmena:
Evo sad nemam cigara, namjerno danas nisam kupila da se osiguram, ne kriziram uopste, mirna sam totalno i nemam potrebu za cigarama. Sta ce biti sjutra ne znam...ocu li kupiti i sta cu uraditi....

Na ovaj nacin NAJVIŠE uništas svoj organizam! Ti to mozda ne primetis, ali za njega je veliki šok da ne uzima dim 3 dana i 4. da uzme..

Zato je moj savet svima koji se dvoume oko prestanka pusenja, da slobodno puse dok im zelja za ostavljanjem PORPUNO ne sazri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back