Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne tretiramo vas,imate svoju rubriku koja se zove "elektronska cigareta",ovo je odeljak za prave nepusace,u svakom smislu te reci..bez nikotina,bez drugih otrova,bez pare,itd..ako si se odvikao od pravih cigareta i nikotina,nisi se odvikao od navike uvlacenja pare u pluca koja nastaje sagorevanjem nekih mix ulja..vrlo je bitno za buduceg nepusaca da se otarasi i te ruzne navike da uvlaci nesto u pluca jer to simulira ruznu naviku koju je ranije imao i resio da je ostavi..

Ja sinoc cirkao prvi put posle ostavljanja duvana. Svi oko mene,ali bukvalno svi pusaci,samo jedan vuce onu cuclu- e cigaretu,to mi je tek smejurija. Nije svejedno bilo, daleko od toga,ali samo na pocetku. Posle nista. I jutros se budim i trazi mi se cigareta kao onog drugog ili treceg dana, uzas blagi. Gledam-ne verujem. i Zakljucim- jedno zlo vuce drugo. Nema za sad ni rekreativnog cirkanja..

Ja sinoc cirkao prvi put posle ostavljanja duvana. Svi oko mene,ali bukvalno svi pusaci,samo jedan vuce onu cuclu- e cigaretu,to mi je tek smejurija. Nije svejedno bilo, daleko od toga,ali samo na pocetku. Posle nista. I jutros se budim i trazi mi se cigareta kao onog drugog ili treceg dana, uzas blagi. Gledam-ne verujem. i Zakljucim- jedno zlo vuce drugo. Nema za sad ni rekreativnog cirkanja..

Sustina je u tome da ti ZNAS kako ce organizam ujutro da reaguje posle nocnog cirkanja,i samo se nasmejes i ne jjebes duvan ni 2%. :whistling:

Sustina je u tome da ti ZNAS kako ce organizam ujutro da reaguje posle nocnog cirkanja,i samo se nasmejes i ne jjebes duvan ni 2%. :whistling:

Tako sam se jutros i izborio. Ali ne bih da cackam mecku vise:mrgreen: Zlo je ovo veliko,a i oporavak je proces. Juce se drug zali na finansije,a pusi dve pakle dnevno.Sto je najgore,zao mi ga,jer realno bolestan je. Pusenje je bolest zavisnosti i sto ti kazes drogetina

- - - - - - - - - -

Jos si tu, znaci-pobedices

Tako sam se jutros i izborio. Ali ne bih da cackam mecku vise:mrgreen: Zlo je ovo veliko,a i oporavak je proces. Juce se drug zali na finansije,a pusi dve pakle dnevno.Sto je najgore,zao mi ga,jer realno bolestan je. Pusenje je bolest zavisnosti i sto ti kazes drogetina

- - - - - - - - - -

Jos si tu, znaci-pobedices

Drogetina plus,u prvih pet po americkim standardima bolesti zavisnosti.
Ne mozes da BEZIS od te drogetine vec da je ne jjebes uopste,jedino tako mozes da je pobedis,onako srpski - iz inata. Necu kevu ti jjebem pa da crknem ovog trenutka. Tacka. I popijem litar vina sa apetitom pa spavam ko beba. :lol:

Drogetina plus,u prvih pet po americkim standardima bolesti zavisnosti.
Ne mozes da BEZIS od te drogetine vec da je ne jjebes uopste,jedino tako mozes da je pobedis,onako srpski - iz inata. Necu kevu ti jjebem pa da crknem ovog trenutka. Tacka. I popijem litar vina sa apetitom pa spavam ko beba. :lol:

Istina, A da bezim ne mogu i da hocu,duvan je svugde oko mene. negde sam procitao da vino cak i 'ne zove' na cigaru.Mada meni npr kafa tek sad lezi i ne bih je sebi pokvario cigaretom nema sanse.Bre lepsi svet bez gomneta!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back