A mora jednom proci
meni je onih prvih 4 dana bilo cupavo, posle nista skoro.. Mada , desava se da sam malo direktniji nego obicno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako tretirate nas koji "parimo" elektronske cigarete sa 0 mg nikotina?![]()
Kako tretirate nas koji "parimo" elektronske cigarete sa 0 mg nikotina?![]()
Nema veze Oranz, volimo te mi svejednoBacices ti opet
Eh ko zna koja si po redu da je pocela sa odvikavanjem i apstinencijom i poklekla u roku od mesec-mesec ipo dana..Karakter 0..
Mimi77 moj covek!!Tako nastavi i bez panike,i mene neki put pogodi krizica ali ne pridajem znacaja tome..Idemo dalje Mimi77..
U zadnje vreme nemam puno vremena da vas posecujem, ali cesto mislim na sve vas. Da se pohvalim, juce mi je bilo 5 meseci bez duvanskog dimaaaaa
Jos imam poneku da kazem krizu, kada mi padnu cigarete na pamet, ali ne dam se ja tako lako.
Ja sinoc cirkao prvi put posle ostavljanja duvana. Svi oko mene,ali bukvalno svi pusaci,samo jedan vuce onu cuclu- e cigaretu,to mi je tek smejurija. Nije svejedno bilo, daleko od toga,ali samo na pocetku. Posle nista. I jutros se budim i trazi mi se cigareta kao onog drugog ili treceg dana, uzas blagi. Gledam-ne verujem. i Zakljucim- jedno zlo vuce drugo. Nema za sad ni rekreativnog cirkanja..
Sustina je u tome da ti ZNAS kako ce organizam ujutro da reaguje posle nocnog cirkanja,i samo se nasmejes i ne jjebes duvan ni 2%.![]()
Tako sam se jutros i izborio. Ali ne bih da cackam mecku viseZlo je ovo veliko,a i oporavak je proces. Juce se drug zali na finansije,a pusi dve pakle dnevno.Sto je najgore,zao mi ga,jer realno bolestan je. Pusenje je bolest zavisnosti i sto ti kazes drogetina
- - - - - - - - - -
Jos si tu, znaci-pobedices
Drogetina plus,u prvih pet po americkim standardima bolesti zavisnosti.
Ne mozes da BEZIS od te drogetine vec da je ne jjebes uopste,jedino tako mozes da je pobedis,onako srpski - iz inata. Necu kevu ti jjebem pa da crknem ovog trenutka. Tacka. I popijem litar vina sa apetitom pa spavam ko beba.![]()