Pozdrav svim ex-pusacima i onima koji zele da prestanu da puse

Iscitala sam temu skoro od pocetka, i mogu reci da mi je jako pomogla da ucvrstim svoju odluku o konacnom ostavljanju cigareta.
Inace, ja sam bila strastveni pusac punih 15-16 godina... Bila sam na pakli, nekad i vise u toku dana. Jednostavno, dosadilo mi je da budem rob cigaretama... Moj zivot se poceo svoditi na to da samo mislim da li cu imati dovoljno do kraja veceri... ako izlazim u grad, prvo se vodi racuna da se ima dovoljno para za cigarete, pa za ostalo. A da ne pricam o fizickom stanju organizma. ne mogu reci da sam imala neke strasne zdravstvene tegobe ( Bogu dragom hvala!!! ) , ali sam osecala konstantni umor, neku letargiju... nervozu. Umnogome mi je u ostavljanju cigareta pomogla i knjiga Alena Kara, svakome bih je preporucila jer se on u knjizi bavi tematikom "razbijanja mitova" i psihicke zavisnosti od cigareta, jer kao sto smo vec naveli, i moze se videti iz postova mnogih korisnika, fizicka zavisnost je nista spram psihicke.
Ja sam srecni nepusac vec 20 dana

nakom 15 god... JA !!

))) To je za mene veliki uspeh, ali VELIKI !
Imam povremene krize...ali vise one na psihickoj bazi... tipa, odjednom mi krene misao kroz glavu...aha, e sad bih mogla jednu da isfumama, onako meraklijski...al ne dam se

))) Cak sam i u grad izlazila, par puta, oko mene sve OKORELI uzivaoci duvana...a ja cista i mirisljava, bez da "sirim nozdrve ka dimu" kao Ferdinand koji je mirisao cvece.
Btw- meni je ovo treci pokusaj ostavljanja cigareta, i nadam se i poslednji.
Moj savet za novajlije je.. samo sto vise tecnosti, setnje, bombonica i vedrih misli !

Izvinjavam se sto sam bila malo opsirnija, al' morala sanm da se svecano upisem u "knjigu nepusaca"