Hmmm, zar mi nije bilo jednostavnije da kupim pilulice nego da se mucim i padam bezbroj puta?? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm, zar mi nije bilo jednostavnije da kupim pilulice nego da se mucim i padam bezbroj puta??![]()
Ja samo da se glasnem.19 dana sam nepusac ali sam od 1.feb pocela pusiti elektricnu cigaru i jako mi se svidja.naravno minimalna doza nikotina,divno je.izbacujete li mi iz grupe:-(
Ja samo da se glasnem.19 dana sam nepusac ali sam od 1.feb pocela pusiti elektricnu cigaru i jako mi se svidja.naravno minimalna doza nikotina,divno je.izbacujete li mi iz grupe:-(
Ali zasto mi smrde cigare,gade mi se pusaci,ja imam culo ukusa mirisa,ne zderem,pijem cajeve,ne kafu,jedem voce,ne smrdi mi iz usta ni prsti...znaci osjecam se kompletno kao nepusac...ovo je vodena para sa aromom i nula posto nikotina...upoznala sam dosta ljudi koji poslije ovog nikada nisu zapalili,niti mene ne vuce zelja uopste.inace me pusaci napadaju da sam folirant i nude mi da zapalim,a vi me nagrdiste... :-((((((
Wolf, pa skoro smo slavili tvoja dva meseca slobode, sta bi sad?
a reci ti nama koliko se puta lile suze niz to tvoje nezno lice,koliko si bio puta ucveljen zbog kriza koje su te snalazile i zelja za cigaretom..?trebao si da uzmes neke pilulice a ne da se toliko mucis i patis sebe kao do sad..![]()
Ali zasto mi smrde cigare,gade mi se pusaci,ja imam culo ukusa mirisa,ne zderem,pijem cajeve,ne kafu,jedem voce,ne smrdi mi iz usta ni prsti...znaci osjecam se kompletno kao nepusac...ovo je vodena para sa aromom i nula posto nikotina...upoznala sam dosta ljudi koji poslije ovog nikada nisu zapalili,niti mene ne vuce zelja uopste.inace me pusaci napadaju da sam folirant i nude mi da zapalim,a vi me nagrdiste... :-((((((
Sto je interesnantno da su mi zbog e cigara okrenuli ledja i pusaci i bivsi pusaci,jedino nisu nepusaci jer je njima bitno da ne smrdi
Danas 25 dan...jako sam nervozna...kad ce proci
....vala necu je zapaliti, nema sanse
![]()
Nisu se nikada lile suze niz moje lice zbog kriza. Dakle ako ti je trebalo vise od nedelju dana da shvatis poentu te poruke, a pritom je jos i pogrešno shvatis onda si u gadnom problemu.. Ali evo recicu ti opet da sam to napisao da bi nju ohrabrio da ne zapali. Eto nadam da si sad shvatio poentu te poruke, ako nisi javi se slobodno, objasnicu ti. Nije sramota pitati.![]()