E drugari, hvala vam na komentarima kakvi god bili...
Jako bitna stvar je kod pruzzanja podrshke pushachu u ostavci da ne napadash osobu, vech problem i da ne idesh negativnom metodom. Uvek se treba skoncentrisati na ono shto je postignuto, i videti dobru stranu. Zapravo tako treba i inache u zzivotu, inache nam deca budu isfrustrirana
Nishta ja tebi .... ne zameram, znam da si dobronameran, ali isti sluchaj kao kada si pokushao da pomogenesh ...... Izazovesh revolt i onda ode mast u propast.
Ja nisam pushach. A nisam ni nepushach. U konstantnoj sam borbi i pobedichu. Ochigledno ne preko nochi, ali uspechu.
Ipak smatram da ako hochu da reshim problem moram da mu nadjem uzrok. To zahteva analitichnost. Taj metod "ostavish i ne pushish vishe uz pomoch volje" sam isprobala. Umem ja to. Moj problem je shto se vracham cigaretama, a to znachi da nisam reshila UZROK zbog kog sam verovatno i postala pushach.
sigurna sam da nisam jedina sa ovom mukom. I ja sam jednom pobegla sa teme. Bilo me sramota. Propushila posle dve godine i dva meseca, kada su mi zgazili machku. I sad, znam ja da mi one ne trebaju, znam da me neche smiriti, znam da ne pomazzu, znam da chu se vratiti u pakao....i ipak zapalim. E sad, shta je uzrok tome ne znam. Zato govorim o psihichkoj zavisnosti. Zbog necheg (glupog garant) ponovo propushim....
Reshichu ja to pa chu podeliti sa vama to saznanje, mozzda nekome pomogne. ...
A......, tebi da kazzem samo da bi bilo dobro da razlikujesh kritiku od podrshke. Nije to isto...vidish kako ti burno reagujemo...a zamisli sad da imash dete u pubertetu pa ono kad ima problem dodje kod tebe a ti drvlje i kamenje

odma' che da bezzi od kuche!