Vendika
Primećen član
- Poruka
- 812
Gde ste forumasi? Ovo je neko zatisje? Samo da se prijavim da sam i dalje nepusac, ide mi dobro i ne mislim na njih! Ostalima velika podrska, i sta da vam kazem: drzite se!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ljudi cigarete sam ostavio 3 godine i 2 meseca.Vendika batali se i foruma i svega ostalog.ne misli vise na cigarete i sve ce biti ok.Ja sam prvi put pokusao da ih ostavim i uspeo samGde ste forumasi? Ovo je neko zatisje? Samo da se prijavim da sam i dalje nepusac, ide mi dobro i ne mislim na njih! Ostalima velika podrska, i sta da vam kazem: drzite se!
Ma ljudi cigarete sam ostavio 3 godine i 2 meseca.Vendika batali se i foruma i svega ostalog.ne misli vise na cigarete i sve ce biti ok.Ja sam prvi put pokusao da ih ostavim i uspeo sam
ja znam ljude koji po 7 godina nisu pusili pa sad puse ko turci ponovo
- - - - - - - - - -
a bilo je NIKAD VISE NECU !
- - - - - - - - - -
NIKAD ! KAKO SAM GLUP BIO / LA
NIKAD !
Ja imam zelju, ali ne znam kako![]()
Istina...[/SIZE][/B]
Ako hoces da budes nepusac - nemoj da pusis.
Eto tako.![]()
ja znam ljude koji po 7 godina nisu pusili pa sad puse ko turci ponovo
- - - - - - - - - -
a bilo je NIKAD VISE NECU !
- - - - - - - - - -
NIKAD ! KAKO SAM GLUP BIO / LA
NIKAD !
Ne mislim na cigarete, ovog puta zaista. Verovatno je uticala i sva moja prethodna situacija da tako razmisljam, i odlicno mi je. Medjutim, ne mogu da shvatim pojedine ljude iz moje okoline koji su naravno pusaci, i koji kad god me vide imaju jedno jedino pitanje: "Kako uspevas bez cigareta? Ja ne bih mogla (mogao). Zasto da se odreknem cigarete kada pijem kafu?" i slicna pitanja! Ne obracam paznju na takve ljude u smislu da mogu da me pokolebaju, ali su mi zaista fascinantni! Jos gore je to sto su proredili sa mnom vidjanje (a pitanja mi postavljaju telefonom) iz razloga sto sam zabranila u stanu da duvane!
Meni je ovako dobro, ne nedostaje mi to djubre, a vi narode, sta da vam kazem, drzite se, samo napred. Odlucite i to je to, nema neke velike mudrosti!
Ne moze svako da ostavi cigarete.
Los materijal nikad ne moze da se popravi.
Баш супер помажеш онима на овој теми који хоће да престану.![]()
ostavice svako kad pocne da se narusava zdravlje ,do tad bez brige ,al paz'te da ne bude kasno![]()
Tako je, u pravu si da ne mogu da ostave! Ali zbog cega pokusavaju i mene ponovo da uvuku u istu pricu?
Ali znas kako je, necu sada da kukam i da ih "pljujem" i ja sam do juce bila pusac, i da me nije bolest sprecila verovatno bih jos uvek bila, da se ne lazemo! Samo sigurno znam Mirko da ne bih nikada pokusala bicseg pusaca da nudm cigaretom, bivseg alkoholicara picem itd...
Imam jedno pitanje za tebe, ostavio si ako se secam cgarete kada sam ja neuspelo pokusala da ostavim prvi put, negde u isto vreme kada i ti! Da li posle oko tri godine koliko mi se cini imas ponekad "krize" u smislu da ti dodje da zapalis!![]()
Izdrzala od 12 nocas do 12 u podne i onda...a chini se da je malo trebalo da istrajem...izgleda da ja moram tako, mic po mic
![]()