sneki68
Početnik
- Poruka
- 35
Meni je 107. dan bez pusenja a vec 3-4 nedelje ponovo imam krize vise puta u toku dana. Nikako ne prolaze i puno puta sam razmisljao da kupim duvan jer sam ekstremno nervozan. Juce sam kupio tablete od valerijane a kupio sam i malo lavande i maticnjaka, ( po 25 grama ) to sam pomesao i pijem taj caj pa mi je lakse jer opusta zivce. Ako si nervozna nemoj da se mucis, olaksavaj krize na sve moguce nacine dok ne popuste.
Ja sam se malo dovela u red. Kupila sam tablete od valeriane ali poslije kad sam dosla kuci nisam vise ni imala potrebu da ih pijem, bit ce da mi je ova oluja vani pomogla i malo izluftirala mozak. Od jutros nista, bas sam lijepo raspolozena

...Mislim da je vrlo bitno da u toku odvikavanja naucite da mrzite cigarete, ima n+1 sajtova i filmova o stetnosti cigareta, i ako ste u fazi odvikavanja, trebali bi da pazljivo to pogledate, koliko god da su snimci gadni i neprijatni!
Slazem se, sve ono sto godinama namjerno nisam htjela da gledam sada sam namjerno vidjela. Ne mogu jos da tvrdim da ih mrzim ali kad sve ovo vidim mislim da sam na dobrom putu

Svako ima svoj nacin, za odvikavanje, mislimda je bolje postepeno smanjivati cigare, nego koristiti tablete.Naravno treba uvesti nov nacin ishrane i baviti se odgovarajucim sportom .
Naravno, pa nismo svi isti. Ako ja nemam dobro iskustvo sa smanjivanjem ne znaci da ti neces uspjeti. Meni je to smanjivanje izazivalo vecu nervozu nego sto je sada imam... Ja licno, ne znam sta bih mogla promjeniti sto se tice ishrane, oduvjek vec se trudim da se hranim zdravo pogotovo iz razloga toga sto sam bila pusac... Jedina novost koju sam uvela jeste da sam pocela da konzumiram kozje mlijeko