Pozz svima izuzetno hrabrim borcima jer ste bas to ako ste na taj nacin(na suvo, samo snagom jake volje) uspeli da ostavite duvan tj. cigarete/pusenje.
E sad ono sto me zanima je to da li je iko probao to da uradi sa elektronskim cigaretama, znaci da li je uspeo da ostavi kako ih mi zovemo analognim cigaretama sa elektronskim cigaretama, posto ja nikad nisam imao volju ni zelju da ih ostavljam, pa kad sam odgledao film "Tourist" i video Johnny Depp`a kako pusi u vozu neku elektronsku cigaretu, tad mi je sevnula ideja da li je ovo stvarno moguce tj. da li ovo stvarno postoji. Na moju dal srecu ili ne, da one postoje i prvi uzorak onakav isti sam nasao kod kineza.
Ta cigareta nije bila nekog kvaliteta ali mi je pokazala smer kud i kako i tako evo vec 2gi mesec bez analognih cigareta ja parim jer je u pitanju vodena para koja daje vizuelni oblik dima, a neko je dosao na ideju da, svi se secate Smoke Machine po razno raznim diskotekama i muzickim spotovima, tu masinu pretvori u elektronsku cigaretu sa svim mogucim aromama. Dakle, posto takva Smoke Machine ispusta taj dim(ustvari je vodena para) koji apsolutno ne steti ljudskim plucima, na tom principu najblaze receno je napravljena i elektronska cigareta. Koliko vidim polako pocinju sve apoteke, barem privatne one da se dopunjavaju osnovnim pocetnickim setovima cigareta i tecnostima koje su potrebne za rad takve jedne E-Cigarete.
Ja sad ne znam da li je ovakav post dozvoljen na ovoj temi posto koliko vidim da se ovde svi bore na suvo, ali ja nisam hteo da odbacim nazovi pusacki ritual uvlacenja i izbacivanja dima iz usta, pa sam se odlucio na ovakav korak, tako da ako sam napravio OFF, jako mi je zao a sto se tice moderatora, ne bih bilo lose da se postavi jedna lepljiva tema o elektronskim cigaretama jer su odobrene od nase glavne zdravstvene ustanove i kao sto rekoh gore ranije, pojavljuju se polako skoro u svim apotekama.
2 meseca parim, analogne cigare ne koristim a ako nekog zanima nesto vise, postoji sajt koji se bavi prodajom originalnih i kvalitetnih proizvoda pa cak i tecnosti i ako nije problem ostavicu ga ovde da ljudi mogu da se bolje informisu, pozz i bacite taj otrov pa samim tim zastitite prvo sebe a onda i sve okolo sebe.
Sajt koji sam pomenuo:
www.inhalica.com