Lady Hawk
Ističe se
- Poruka
- 2.511
Kriza, kriza, kriza.... help ljudi umireeeeeeeemmmmmmmmmmmm............
Nećeš da umreš. Diši duboko i popij malo vode. Uzmi kapi valerijane, brzo deluju i lezi da spavaš,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriza, kriza, kriza.... help ljudi umireeeeeeeemmmmmmmmmmmm............
Nakon sto sam izdramela,posvadjala se sa deckom i isplakala, popila sam bromazepam od 1,5 mg i legla da spavam...
sada tek vidim kolika je droga... nisam ocekivala ovakvu reakciju... da me telo skroz izda.... strasno....
Nakon sto sam izdramela,posvadjala se sa deckom i isplakala, popila sam bromazepam od 1,5 mg i legla da spavam...
sada tek vidim kolika je droga... nisam ocekivala ovakvu reakciju... da me telo skroz izda.... strasno....
Pri poslednjem ostavljanju cigareta 2008 sam se navukla na bromzepam zbog nesanice... tada sam imala takav napad ludila da sam pretila drugaricinom detetu nozem (i dan danas me to dete nerviraNervoza je kod nas "drogosa na cigaretama" normalna pojava, znas i sama! Tako, da nemoj da te to uzbudjuje, ali nemoj da jednu drogu zamenis drugom, tj cigarete bromazepamom. Salim se, samo pokusaj ali zaista da ne mislis o njim, nisu ti potrebne, to ti samo mislis na njiha u stvari znas da je sve to djubre i nije vredno tvojih zivaca. Javljaj se i posi kad god osetis potrebu, lakse je!
Nego...gde nam je Pipi? Nema je dugo da se ukljuci u nase price! Pipi javi seeeeee...
Ovako, proslo je nedelju dana tj prosli petak sam popusila svoju poslednji cigaretu....Konstatovala sam koje su mi dve najace krize.... u podne kada idem na pauzu jer sam uvek jedva cekala posle jutarnje cigarete tu pauzu za rucak kada idem da pusim i tu svaki dan kriziram i ona najgora isto po navici, kada dodjem kuci sa posla sednem uzmem neki sok i zapalim cigaretu... uh ta mi najvise fali i svaki dan se molim bogu da ne pokleknem.... toliko od mene za ovo javljanje... lep nepusacki vikend vam zelim.....
povratak kuci izbeci ne mogusalim se malo ali to mi je najteze...
ja ne znam svi mi kazu da izazivam sudbinu ali ja i dalje svako jutro izadjem na kafu sa mojim pusacima, oni puse ja gledam u njih pricam sa njima i ne pusim + decko mi kod kuce bas purnja i ja mu kupujem cigare...
Pomagajte!
Tri puta sam pokusavala da ostavim cigarete.Prvi put 6 meseci,drugi 10tak dana i poslednji 1 mesec.Svaki put se vratim tom zlu misleci da mogu lako da prestanem aliI dalje imam veliku volju....probacu od sutra! Inace kad sam ostavljala veelike promene bih uocila,lakse i srecnije ustajem,ten mi se poboljsa i dobijem koje kilo koje mi inace i fali
![]()
posle ravno 8 dana zapalila sam jednu cigaretu, bila sam slaba u kriznim trenutcima... tresla sam se sva i ***.... ali idem dalje....
posle ravno 8 dana zapalila sam jednu cigaretu, bila sam slaba u kriznim trenutcima... tresla sam se sva i ***.... ali idem dalje....
Kritike sada ne pomazu, a zapitaj se kada je bila ta krizna situacija i ti si zapalila, da li ti je ta cigareta resila problem. Nije naravno, ali je napravila da se verovatno osecas jos bednije jer si popustila. To sto si se tresla mogla je da resi valerijana sa soljom caja i bilo bi ti mnogo bolje. Ali, dosta je bilo moje pridike, od sada ni jedna, dogovoreno! I samo se javljaj i ne odustaj!!!![]()
Evo i ja da se javim opet ovde. Aj' da probam da ostavim po 125. put.
Ni manjeg pušača, ni veće p****ce od mene! Mesecima pušim po jednu do dve dnevno, onda povećam na do 6- 8 i sad opet možda uzmem dve tri. Ili dva dana pušim, pa dva ne!
Što je najsmešnije od svega, uvek ugasim na otprlike 1/3 do kraja, a nekad ugasim i na pola. Da ne pričam o tome da godinama pušim slims cigarete i da ne pamtim kad sam poslednji put popušila ''klasičnu'' cigaretu. Sećam se da sam od nekog Ronhila 100's poslednji put zamalo bacila peglu i nije mi padalo na pamet da više uzmem to u usta.
Što više sebe analiziram, sve mi više jasno da sam težak slučaj narkomana, koji ako ne primi svoju dozu od dva i po dima dnevno, postaje opasan po okolinu.![]()
Kako vam ide narode?