luckystar74
Primećen član
- Poruka
- 581
uspela sam ono sto do sada nisam mogla... posle posla sretnem drugaricu/koleginicu sa kojom pijem kafu i pusim i ona hocemo li da pusimo rekoh NE... jeeeeeeeeeeee od dva popodne ni jedna zapaljena cigareta....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uspela sam ono sto do sada nisam mogla... posle posla sretnem drugaricu/koleginicu sa kojom pijem kafu i pusim i ona hocemo li da pusimo rekoh NE... jeeeeeeeeeeee od dva popodne ni jedna zapaljena cigareta....
Od tog kirkinog caja mi se jos vise pusi....
uh popusila sam nekoliko od jutros.... ostalo jos 4 u kutiji i rekla sam da vise NECU DA KUPUJEM!!!!
javljam se kako napredujem.....
jedem bombone i zvacem zvake i pijem vodu kao luda......[/QUO
Vidi ovako: nemoj da me shvatis pogresno, ali po tvom postu rekla bih ada si u velikoj panici, kako cu, sta cu, brojis koliko ti je cigareta o. stalo, pijes nenormalno vode, zvake i bombone a jos nisi ni pocela sa prestajanjem, odnosno nisi ostavila cigarete. Pricam ti to iz licnog iskustva. Ostavljala sam ih nekoliko puta, i kad god sam se tako ponasala kao ti, unapred sam sebe osudila na propast .Opusti se molim te, mozda sam previse gruba, ili ti se cini da te ne podrzavam, ali zaista pokusaj da gledas to iz drugog ugla: pisi pozitivne strane ostavljanja cigareta,a ne da brojis koliko ti je u kutiji jos ostalo. Pa ne rastajes se od dragog prijatelja, nego od neceg sto ti steti u svakom pogledu. Od ovog trenutka promeni strategiju, pij ti vodu, ne moze da steti, vezbaj, jedi voce, povrce, samo pokusaj da ne "patis" za njima. Draga luckystar samo napred i javljaj svaki cas kako ide, svi smo uz tebe i uspeces ovog puta veruj mi!
ovako, jesam u velikoj panici i osecam se kao da se rastajem od najboljeg prijatelja... a cigarete brojim vec dva meseca od kako pokusavam da prestanem a zvake su mi uvek pomagale da ne pusim.... ne ne shvatam te pogresno.... ja sam do sada jednom na duze (kao sto sam pisala 10 god) i dva puta na krace (jednom dva meseca i jednom 5 dana) od 2009 nije prosao ni jedan dan da nisam zapalila....Od tog kirkinog caja mi se jos vise pusi....
uh popusila sam nekoliko od jutros.... ostalo jos 4 u kutiji i rekla sam da vise NECU DA KUPUJEM!!!!
javljam se kako napredujem.....
jedem bombone i zvacem zvake i pijem vodu kao luda......[/QUO
Vidi ovako: nemoj da me shvatis pogresno, ali po tvom postu rekla bih ada si u velikoj panici, kako cu, sta cu, brojis koliko ti je cigareta o. stalo, pijes nenormalno vode, zvake i bombone a jos nisi ni pocela sa prestajanjem, odnosno nisi ostavila cigarete. Pricam ti to iz licnog iskustva. Ostavljala sam ih nekoliko puta, i kad god sam se tako ponasala kao ti, unapred sam sebe osudila na propast .Opusti se molim te, mozda sam previse gruba, ili ti se cini da te ne podrzavam, ali zaista pokusaj da gledas to iz drugog ugla: pisi pozitivne strane ostavljanja cigareta,a ne da brojis koliko ti je u kutiji jos ostalo. Pa ne rastajes se od dragog prijatelja, nego od neceg sto ti steti u svakom pogledu. Od ovog trenutka promeni strategiju, pij ti vodu, ne moze da steti, vezbaj, jedi voce, povrce, samo pokusaj da ne "patis" za njima. Draga luckystar samo napred i javljaj svaki cas kako ide, svi smo uz tebe i uspeces ovog puta veruj mi!
jeste u kancelariji ali nije napolju)) svima koji puse dozvoljeno je izlazenje kada god a nepusacima nije...
Što je dobar ovaj Zyban, čudo neviđeno! Od kako ga pijem (8. dan) pušim duplo više, i BAŠ mi prija...
Sedim kod kuće i čekam da dođe vreme da krenem na posao, pa da ga prekratih kretoh da češljam forum.
Nađoh post od 09.07.2007. i slato se ismejah.
Plašim se samo da mene ne stigne isto.
Liki, naz dve imamo isti problem... i ne znam sta pametno da ti kazem i ja kao cekam taj carobni dan kada ce mi se zgaditi cigareta, a isto sam jako malo pusila pre, i mislim da je teze nama nego onima koji su mnogo pusili njima se jednostavno zgade cigarete.... drzi se....
Cao narode...imam ozbiljno pitanje za vas...kakva je razlika izmedju Zibana i Tabexai po kom principu rade...za zvake i flastere znam da ubacuju nikotin kroz kozu,neshto kao pomoc prilikom odvikavanja a da organizam ne dozivi shok...jesu li pomenuti preparati suprotno od njih tj.da se pushacu ogade cigarete?
Pa to se vech desilo!
hvala na odgovoru...ne znam,msm da je za mene ipak Tabex ne toliko zbog cene nego shto sam u ranijim postovima chitala da izaziva lupanje srca...e meni sad to nikako ne treba jer sam u menopauzi i vec imam lupanje srca usled gubljenja estrogena pa u vezi toga imam prepisanu terapiju...ustvari se plashim da ne napravim neku hemijsku zbrku poshto pijem tri leka,a iz josh nekih pricha sam chula da povecava pritisak...msm u ovoj prichi je vazno koliko osoba ima godina...a kad saberem sve izgleda da sam ja idealni kandidat za skidanje nasuvo...Ziban i tabex nemaju nikotina u sebi. Ziban proizvodi farmaceutska kuća GSK i on je po svojoj prirodi antidepresiv. Podstiče lučenje hormona zadovoljstva (mislim da je u pitanju endorfin) - isto što radi i nikotin. Uz to ti i menja osećaj ukusa hrane ili pića, pa ti cigarete postanu bljak. Ja ga ne bih pila bez saveta sa lekarom. Tabex je kao biljni preparat (malo sutra, laboragorijski dobijen ekstrakt neke biljke - isto kao i sintetički penicilin) i daleko je jeftiniji od zibana (ziban - 5700 din, tabex - 800 din). Prave ga Bugari i nije registrovan u EU. On bi trebao da se veže u mozgu na mesto nikotina, pa da nemaš želju da pušiš.
Ja sam probala tabex i izdržala sa njim skoro 2 dana, užasno mi je bilo muka.
Ziban pijem peti dan (po preporuci dr - iščitaj prethodne postove), i ne vuče me nešto da pušim.
Ziban i tabex nemaju nikotina u sebi. Ziban proizvodi farmaceutska kuća GSK i on je po svojoj prirodi antidepresiv. Podstiče lučenje hormona zadovoljstva (mislim da je u pitanju endorfin) - isto što radi i nikotin. Uz to ti i menja osećaj ukusa hrane ili pića, pa ti cigarete postanu bljak. Ja ga ne bih pila bez saveta sa lekarom. Tabex je kao biljni preparat (malo sutra, laboragorijski dobijen ekstrakt neke biljke - isto kao i sintetički penicilin) i daleko je jeftiniji od zibana (ziban - 5700 din, tabex - 800 din). Prave ga Bugari i nije registrovan u EU. On bi trebao da se veže u mozgu na mesto nikotina, pa da nemaš želju da pušiš.
Ja sam probala tabex i izdržala sa njim skoro 2 dana, užasno mi je bilo muka.
Ziban pijem peti dan (po preporuci dr - iščitaj prethodne postove), i ne vuče me nešto da pušim.
Devojke, ja cu sada za neki dan da slavim mesec dana nepusackog staza. Pre toga nisam pusila godinu dana! I evo sada kada sam ostavila, jednostavno i ne mislim na njih, resila sam da ne pusim i one za mene ne postoje. A pre toga sam pokusavala 2-3 puta i dokle god nisam sama sa sobom rascistila da cu ih ostaviti, nisam uspevala. Propusila sam uvek posle nekoliko dana. Moj muz i dalje pusi u stanu, okruzena sam prijateljima koji su svi pusaci, ali ja sada jok... ne popustam, i ne doticu me. Znaci da ponovimo po ko zna koji put ovde na forumu, da nema premisljanja ili smo prestali da se trujemo ili nismo, ali sve je to u nasim ludim glavama. Nije ta kriza nista strasno koliko mi sami od nje pravimo bauk, i mislimo samo kako necemo izdrzati.
Potpisujem,bona!
I ja isto.... imala sam krizu zescu posle vecere ali sam se zainatila.... samo da preguram prvih 24h....