Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bih se usudila da idem na hipnozu kod nekoga za koga ne znam pouzadano da je tome vičan i da nema skrivenih namera. Hipnoza i ljudski um nisu dovoljno istraženi i, po mom mišljenju, ne treba čačkati đavola i upuštati se u tako nešto.

Eксперт. :hvala:

П.С. Оставите податке, тј. годину рођења као и слику целе персоне вам ваше по могућству као кад се спремате за море. Услугу не наплаћујем ако вас прифатим.

П.П.С.: Третман успева, вратићете се по још.

Genijalna si. Sve ovo je tačno. Samo, kako te nije mrzelo da pišeš?

:) Bez te liste ne bih uspela da ostavim. To je deo moje motivacione liste i mnogo mi je znachila. Evo i sad mi je super kada sam je nashla, podseti me na uzzase pushenja i prednosti nepushenja. Jer lako je ostaviti pushenje, pravi posao je OSTATI nepushach. I u toj nameri ovakve liste dobro dodju. :D

Zaista Pipi mnogo znace ovi tvoji postovi. Procita covek, i onda se ozbiljno zamisli nad sobom. Tacna je svaka recenicai svi se mozemo pronaci u svakoj. Ali gde su nam ostali? Ima li neko ko je poklekao ne daj Boze?
Da ne bih sada imenovala sveze nepusace kao sto sam ja neka se sami jave kako ide!

Hvala vendika! Zaista, gde su nam ostali?

Ljudi, jeste li vi imali krizu identiteta nakon 12 dana nepušenja?

Uhvatila sam sebe da žalim za cigaretama, zavidim kolegama koje pre posla stoje i puše ispred firme, čežnjivo gledam u trafiku....
Umesto da se radujem što sam prvi put u životu izdržala da toliko dugo ne zapalim, da hrabrim sebe da istrajem. Umesto da kad prođem pored trafike pomislim da tu više ne moram da svraćam i da kad vidim svoje kolege budem ponosna na sebe što ne pušim.
Baš se osećam jadno, kakva unutrašnja borba.

Uhvatila sam sebe da žalim za cigaretama, zavidim kolegama koje pre posla stoje i puše ispred firme, čežnjivo gledam u trafiku....
Umesto da se radujem što sam prvi put u životu izdržala da toliko dugo ne zapalim, da hrabrim sebe da istrajem. Umesto da kad prođem pored trafike pomislim da tu više ne moram da svraćam i da kad vidim svoje kolege budem ponosna na sebe što ne pušim.

Kako kad je i meni krivo sto ne pusim, ali se onda setim rasejanosti, crnog slajma, slabe kondicije i sve se to izgubi. Naravno da je malo cudno (pa i meni) kada svi puse i "uzivaju" osim tebe, ali to je jako prividno. Ne zaboravi da ce i 90% njih reci da su cigare sranje i da bi ih odmah ostavili. Zato glavu gore.

Sad ti je pravi trenutak da prelomiš da želiš da budeš nepušač.
Očigledno to možeš, jer 12 dana nije malo.
Čestitam.

Kriza identiteta je prava rech. Identifikovali smo se sa cigaretama, usvojili tip lichnosti "pushach" i sad odjednom...ko sam shta sam...zato su psiholoshke krize jake i znaju nas vratiti na pochetak :( ALI, svi smo mi mnogo vishe nego pushachi, bivhsi pushachi ili nepushachi. Nas ne odredjuje zapravo stav prema cigaretama.

Treba se sad setiti shta je to shto odredjuje svakog od nas ponaosob...zapravo stati iza sebe i svoje lichnosti i rechi: Ja sam osoba. Vredim zbog ...(dopishi sam) Ne idem sa masom vech radim ono shto ja hochu i snosim odgovornost za to. Briga me shto mnogi pushe, to nema veze sa tim ko sam ja.

Samo da znate, ne morate biti pushach da bi ste se druzzili sa pushachima. Kome se stoji ispred zgrade po svakakvom vremenu sa pushachima mozze. (ako se ne osecha glupo) Elem, tako bio jedan koncert u Domu Omladine, ode nas puno, ali zabranjeno pushenje. I ljudi platili karte, plachaju parking ali ne vredi, stoje napolju i pushe. Ja im pravila drushtvo. Iz solidarnosti. Ali nisam pushila.

Nemoj se opteretiti stavom da ostavljas cigarete zauvjek .Bolje reci sama sebi da ih ostavljas na nekih sest
mjeseci , cisto da jedno vrijeme odmoris pluca .Ja sam ostavljao cigarete i kriza mi je trajala nekih osam
dana , ostalo je bilo lako .Nekih 40 dana sam brojao nepusacke dane , a poslije sam i to zaboravio .
Nisam pusio godinu i po dana , a onda sam propusio opet kad mi je desio jedan gadan dogadjaj .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back