Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Imam 44 godina,a pusac sam od 18-te g.Pusim 2-2.5 kutije Viceroy 100s...Ne znam zasto uopste ovo pisem...Mozda mi treba pomoc?
Jel hochesh josh uvek pomoch ili si uspeo sam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam 44 godina,a pusac sam od 18-te g.Pusim 2-2.5 kutije Viceroy 100s...Ne znam zasto uopste ovo pisem...Mozda mi treba pomoc?
EFEKTI NA ORGANIZAM – PRESTANKOM PUSENJA
Ne morate cekati godinama da uocite prednosti nepusenja.
Evo sto Vam se dogadja na samom pocetku:
Þ 20 MINUTA – krvni pritisak i puls se stabilizuju, a periferna cirkulacija se pojacava.
Þ 8 SATI – koncetracija nikotina i ugljen–monoksida se eliminise iz organizma.
Þ 24 SATA – kompletan ugljen-monoksid se eliminise iz organizma.
Þ 48 SATI – je dovoljno da kompletan nikotin nestane iz organizma i da se znacajno poboljsa culo
mirisa i ukusa.
Þ 72 SATA – lakse se dise jer dolazi do relaksacije bronhija.
Þ 3 – 9 MESECI – po prestanku pusenja nestaje sekret u plucima, samim tim i kasalj i
karakteristicno sviranje.
Þ 1 GODINA – rizik od infarkta se smanjuje za 50%.
Þ 15 GODINA – rizik od mozdanog udara je kao kod nepusaca
hehe pa ja sam taj
Pipi ima 3 oko 7 culo..bas se motam oko teme i citam sta piskarate i primetio sam ono sto sam i ranije vec znao,mnogo pomaze prica o cigaretama pri ostavljanju istih ,ovaj klub ne sme zamreti jer mislim da ce mnogi propusiti ponovo ,ovako barem imate kome da se jadate i pohvalite ,surovi svet nepusaca nema sluha za ex pusace i njihove krize...
ja cu ostavim ponovo kad me prodje stresan period ,jer u stresnim periodima ne treba ostavljati , zivot tada postane pakao
aj pa cvrsto samo !!!!
Molim vas, pomozite mi, nisam 3 meseca pusila i ladno za Bozic zapalim jednu cigaru i evo vec dve nedelje pusim kao da ih nisam ostavljala.Stalno sebi govorim jos ova kutija i vise necu a u sustini lazem sam sebe..ne znam kako da presecem vec jednom.Ako neko ima neki predlog ili slicno iskustvo volela bih da ga cujem
Da posle 10 godina, a stvarno sam mislila da sam nepusac....***
pokusacu Pipi, danas cu odrediti datum!
Vala nas je Pipi redom isprozivala.
A ja još nisam išla u komšiluk. Sad i ako me uhvati frka, glupo da idem kasno ljudima na vrata. Zato ću da popijem persen i da budem totalno beskorisna (gledam neku komediju)
Sutra je novi dan.
Odlichan plan liki! Sve se vishe odushevljavam tvojom taktikom sa komshinicom. Shta kazze quitcounter, koliko je proshlo?
Ljudi, mislio sam da cu da imam krizu i da mi nece prijati, ali vi ne znate kako je meni dobro sto ne pusim.Znaci puno ova tema, dodjemo kao grupna terapija.
Ubih se od neizdrzza po ovom vremenu. Srecha da sam prestala da pushim, sad bih verovatno sekla vazduh makazicama za nokte zbog dima a i sigurno bih izlazila napolje po cigarete.
Blago tebi. A moja ima veze samo sa cigaretama. Nadam se da će proći uskoro.Pa zasto?
U pravu si potopuno.
Ciscenje snega je korisno za okruzenje, korisno po nas organizam, i korisno za ubijanje nervoze ko je nervozan.
To ja iz licnog iskustva inace
Jedino sto moja nervoza poodavno nema nikakve veze sa cigaretama![]()