Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Bravo,pretrpeo si najgore,sad samo pazi da te ne iznenadi ta droga pa da propusis iz zezanja.Podmukli je to stvor,zato pazi,ne uzimaj zmiju u ruke.![]()
Pa to se i trudim. Sto dalje od sebe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo,pretrpeo si najgore,sad samo pazi da te ne iznenadi ta droga pa da propusis iz zezanja.Podmukli je to stvor,zato pazi,ne uzimaj zmiju u ruke.![]()
Meni nije problem da ostavim cigare, pitao sam ona pitanja gore cisto da saznam sta, gde, kako, i dal je uopste moguce. A onda mogu da je obrisu posto verujem da nece imati vise od 10 postova
Btw. A i nemam toliko vremena da citam 500 strana!
Ovako ja pusio ne pusio ja na neki nacin dim uvlacimMlad si sto je dobro,bacaj ta goovna odmah i izbegavaj zadimljene prostorije.Organizam ce se sam obnoviti zato sto ga nisi mnogo unistio,ali ga ne unistavaj vise.
Ok ovako sada da objasnim ja sve lepo. Imam 17 godina, bavio se sportom, teretana, kosarka sve to. I Jednog dana, tacnije u decembru poceo sam da pusim. Od kad znam za sebe moji roditelji puse, auto, skola, kuca, posao gde god oni puse. Sada ovako posto nisam puno pusio niti sam nesto preterano radio. Evo od ponedeljka prestajem i sve to, nikad nije bio problem da se odreknem neceg, tako nece biti ni ovog. Eh sada da vas ja pitam, cuo sam da postoji med sa nekim dodacima koji ubrzava na neki nacin oporavak disajnih organa i sve to na tu temu. Da li je to uopste istina? Ili dal bih uopste mogao da oporavim disajne organa posle pusenja?
Ja sam prvi put ostavio cigarete '99 godine, pred bombardovanje. I to je bilo uspesno. Propusio sam pre 2 godine i sada sam definitivno ostavio. Nije lako, ali se moze.Cao drugari! Treci nepusacki dan!!! Odlicno ide, pijem kafu kao i ranije, dosta caja, vezbam, laganija ishrana i nikakve pripreme nisam imala pre ostavljanja!
Meni nije problem da ostavim cigare, pitao sam ona pitanja gore cisto da saznam sta, gde, kako, i dal je uopste moguce. A onda mogu da je obrisu posto verujem da nece imati vise od 10 postova
Btw. A i nemam toliko vremena da citam 500 strana!
@Pipi Langstrumpf: "Pishem iz lichnog iskustva. Jedne godine ostavljala na svakih mesec dana ( to je bio uzzas) "
Jesi li se i ti ovako užasno osećala kao ja sad?
@Vendika
Kako ti izdržavaš?
P.S. Bila sam ja juche na forumu. Da si napisala SOS neko bi ti se javio sigurno i podrzzao te da ne zapalish.![]()
Ma ja gledam zelene tufnice pored imena koje nisu sijale. Možda je neko i čitao a da se nije ulogovao, kao što sam uradila i ja.
Čak ni Mirka nije bilo.
Nebitno. Sve je prošlo kako je prošlo. Posle ohrabrujućih vesti iz bolnice bilo mi je daleko lakše.
Nadam se da će mi sutra celodnevno prisustvo muža i dece po kući olakšati da istrajem u onom što sam naumila.
P.S. Hvala, Pipi
Ma ja gledam zelene tufnice pored imena koje nisu sijale. Možda je neko i čitao a da se nije ulogovao, kao što sam uradila i ja.
Čak ni Mirka nije bilo.
Nebitno. Sve je prošlo kako je prošlo. Posle ohrabrujućih vesti iz bolnice bilo mi je daleko lakše.
Nadam se da će mi sutra celodnevno prisustvo muža i dece po kući olakšati da istrajem u onom što sam naumila.
P.S. Hvala, Pipi
Ja sam nekad ulogovan ali nisam tu,radim nesto drugo.Ipak,u principu ,cesto pogledam ovu temu,znam kako je u pocetku.Tesko,teze,zajjebano.Lakse je ako se bilo ko javi,znam.Rado cu pomoci svima zato sto je pusenje najvece zlo koje moze da zadesi savremenog coveka,to je uzasna droga i cenim svakoga ko se bori i zeli da se okane tog zla.