Da li neko cuo za caj srecko za odvikavanje od cigareta?
Valjda prodaje neki tip i Crne gore...Ako imate neki nof, please..ovde ilina PP
Valjda prodaje neki tip i Crne gore...Ako imate neki nof, please..ovde ilina PP
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozz .pre trudnoce sam bila strastveni pusac,medjutim kada sam ostala u drugom stanju ostavila sam cigare i nisam puslia godinu dana....
e onda sam zapalila jednu onako posle ruka,reko bas bi sad pala jedna...i tu sam sve kao necu ja ...ali malo po malo i ja propusla UZAS !
pre godinu dana sam resila ponovo da ostavim,i uspela sam 10mes. bez cigara
ali onda mi ponovo doslo i ***...stalno se borim.ali znam,sve je to u glavi...i dokle god to ne rascistimo sami sa sobomdjabe sav trud.samo treba biti uporan
sad sam ponovo resila i ne zelim da ponovo pokleknem
eto vec par dana ne pusim i to je ok.nekako sam se navikla vec na tosamo je bitno da prodje taj neki period zelje i znam da mogu ja to
mada bitnu ulogu u tome igra i podrska najblizih,i mislim da mi nisu drugi nudili non stop,i govorili ajde sad uz kafu,de nervozna si ajde zapali vec jednu i brdo jos toga.nego da su mi govorili"kad si vec resila i toliko dugo izdrzala,nemoj sad da sve pogazis"... ali ne,meni su stalno nudili,
i ne krivim njih,ni muza ni prijatelje.krivim sebe jer sam ih poslusala,ali verujem da nije bilo tih scena da se sigurno ne bih sad ponovo borila sa ostavljanjem,vec bih uzivala kao ne pusac... ali...
![]()
![]()
Nema grdnje! Samo nam se pridruži i - sve ok!Cao svima, i kao prvo da vam cestitam (sa velikim zakasnjenjem) praznike. Nije me dugo bilo, rekla sam da cu se javiti i prestati sa duvanom od 01. decembra, ali to nisam uradila ni do dana danasnjeg. Ne znam sta se to desava sa mnom, da sada nemam toliku veliku volju da ih ostavim, i stalno produzavam datum. Mogu samo da kazem i da porucim svima koji su ih ostavili, nemojte nikada pokusavati ponovo da je zapalite iz "radoznalosti". To sam ja uraila posle tacno godinu dana nepusackog stazaa i evo sta sam napravila sebi. Kajem se, ljutim se na samu sebe, pokusavam da ih bacim "od sutra" i ne vredi. Ta agonija se prouzava. Znam da cee reci da za to treba jaka volja i nista drugo, ali ja sam u takvom stresnom periodu, da kada bih pocela da vam pricam, ne bi vam bilo dobro. Uz to moj muz i dalje ne prestaje sa cigaretama i to u stanu, jer navodno sada je zimski period. Pokusacu ponovo da citam Allana Cara i ovaj forum, a vi me slobodno izgrdite. Primam sve kritike jer sam zaista nepopravljiv slucaj. Narocito Pipi i Lamar, genijalci ovog foruma. Pozdrav za sve, i pomagajteeeeeeeeeee!!!![]()
Vendika,
Prelazi u nepusace!!!!!!!!!!!!!
![]()
Vendika
Cekala sam te da se javis.
Bilo da si ostavila cigarete, bilo da nisi.
Nemam nista novo da ti kazem u vezi toga, nista sto ti vec ne znas bolje od mene.
Samo znam da ces se i ti jednog dana resiti, pa kad god to bilo.
A ja cu te na ovoj temi cekati sve dok ne ostvaris svoj cilj.
Ja ne volim nedovrsene stvari, a posto ti nisi dovrsila ostavljanje, nisam ni ja dovrsila svoje ucesce na ovoj temi
Zelim ti sve najbolje u ovoj Novoj godini i da ostvaris sve sto zelis.
A specijalna zelja je naravno da ostavis cigarete za-uvek!
![]()
Trebas da budes na ovoj temi sve dok se trudis da budes ne-pusac.Hvala na lepim zeljama Lamar, i ja tebi zelim sve najlepse, znam da cu ostaviti ali jos uvek ne znam kada. Pitam se da li uopste treba da budem na ovom forumu jer zaboga, kakav primer ja dajem ostalima? Ni ja ne volim nedovrsene stvari Lamar, zbog toga me i grize savest. Usput, oslabila sam 8 kg, da li od nervoze ili cigareta ne znam?! Veliki pozdrav!
Poslednja cigara koju sam zapalila bila je 26. februara pre dve godine. Pušenje sam ostavila bez ikakvih problema, a mislila sam da je to nemoguće. Nisam bila nervozna, nisam zavidela ljudima koji puše, nisam se ugojila... Zaboravila sam da sam ikada bila pušač.
A onda sam, početkom ove godine, počela da osećam krizu. Postala sam nervozna, svadjalački raspoložena i nisam baš kapirala o čemu se radi, dok nisam shvatila da imam želju za cigarom. I postajala je sve veća. Uplašila sam se da li ću se izboriti sa tim i nisam znala koliko će da traje. A trajalo je jedno desetak dana. I bilo je zaista strašno, ali sam se zainatila. Sada je prošlo, prvu pravu krizu sam nekako pregurala, kako ne znam ni sama, i sada sam ok. Ali, otkud tako jaka kriza posle dve godine? Nadam se da se više neće ponoviti. Svidja mi se da budem nepušač.
Cao svima, i kao prvo da vam cestitam (sa velikim zakasnjenjem) praznike. Nije me dugo bilo, rekla sam da cu se javiti i prestati sa duvanom od 01. decembra, ali to nisam uradila ni do dana danasnjeg. Ne znam sta se to desava sa mnom, da sada nemam toliku veliku volju da ih ostavim, i stalno produzavam datum. Mogu samo da kazem i da porucim svima koji su ih ostavili, nemojte nikada pokusavati ponovo da je zapalite iz "radoznalosti". To sam ja uraila posle tacno godinu dana nepusackog stazaa i evo sta sam napravila sebi. Kajem se, ljutim se na samu sebe, pokusavam da ih bacim "od sutra" i ne vredi. Ta agonija se prouzava. Znam da cee reci da za to treba jaka volja i nista drugo, ali ja sam u takvom stresnom periodu, da kada bih pocela da vam pricam, ne bi vam bilo dobro. Uz to moj muz i dalje ne prestaje sa cigaretama i to u stanu, jer navodno sada je zimski period. Pokusacu ponovo da citam Allana Cara i ovaj forum, a vi me slobodno izgrdite. Primam sve kritike jer sam zaista nepopravljiv slucaj. Narocito Pipi i Lamar, genijalci ovog foruma. Pozdrav za sve, i pomagajteeeeeeeeeee!!!![]()
Pridružujem se! Razmišljam o tome da ostavim pušenje!![]()
Pridružujem se! Razmišljam o tome da ostavim pušenje!![]()
Pa, ti nam to kažeš mrtva-ladna.Zdravo svima!
Ja sam nepusac, ovo mi je drugi dan bez cigareta i trenutno me drma neka kriza![]()