Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao, nova sam...danas mi je 4 dan da ne pusim...i pakleni je...cini mi se najgori do sada..pusac sam 15 godina- jedna pakla na dan....sva uputstva i savete vase sam procitala...samo mi treba malo ohrabrenje kroz ovaj vid komunikacije sa ljudima koji su u istom problemu...

Evo ohrabrenja! Stizze! $ dan, izbacujesh otrove, bichesh dobro zapravo vech jesi! Dosta vode i vitamina i lezi spavaj.

Ja samo svratih da vidim da li se Vendika izborila :) E, nit' je znam, nit' je poznam, niti sam nešto sa njom komunicirala, a mislim na nju. :)
Hajde, vendika, javi se sa onim stavom - bacila sam djubre, nije mi ništa, teraj dalje za iste pare :ok:

Hvala mnogo sto mislis na mene. Zaista nismo komunicirale sto ne znaci da necemo. Evo javljam se sa gotovo istim stavom, ddoduse malo poljuljanim ali u smislu da mi malo nedostaju. Ali mislim da je sve to posledica ovih mnogobrojnih obaveza i desavanja u zadnjih nekoliko dana. A tek do kraja meseca da vam ne nabrajam sta me sve ceka. Nekako me mozda i to spasava sto i nemam kada da pomislim na cigaretu, osim uvece kada se skljokam u stolicu onako premorena i puna stresa trebala bi mi za opustanje. Ali Vendika je tada pribegla starom dobrom triku: caj, vezbanje, (iako jedva stojim), posle vezbanja grickam sveze povrce. I evo ide dan po dan. Pozdrav svima i naravno bacamo djubre, i nije nam nista ha ha ha!:bye::zag:

Vendika, ja sam se moram ti priznati zabrinula :think: posto se nisi javljala poslednjih dana.
Ali to je ipak nasa stara dobra Vendi :D
Nije poklekla, samo nije stigla da nam se javi :zag:
Svaka cast, cestitamo!!!
smilie_geb_068.gif

Hvala mnogo sto mislis na mene. Zaista nismo komunicirale sto ne znaci da necemo. Evo javljam se sa gotovo istim stavom, ddoduse malo poljuljanim ali u smislu da mi malo nedostaju. Ali mislim da je sve to posledica ovih mnogobrojnih obaveza i desavanja u zadnjih nekoliko dana. A tek do kraja meseca da vam ne nabrajam sta me sve ceka. Nekako me mozda i to spasava sto i nemam kada da pomislim na cigaretu, osim uvece kada se skljokam u stolicu onako premorena i puna stresa trebala bi mi za opustanje. Ali Vendika je tada pribegla starom dobrom triku: caj, vezbanje, (iako jedva stojim), posle vezbanja grickam sveze povrce. I evo ide dan po dan. Pozdrav svima i naravno bacamo djubre, i nije nam nista ha ha ha!:bye::zag:

Mentore,DRZI SE!!!
:hej::cvet::butkice:

Hvala svima sto brinete kako sam sada! Podrska uvek znaci. Boske, nasmejao si me slatko!:bye: Sve ide po planu i u najboljem je redu! Za sada nemam nikakve krize, a nadam se da ih necu ni imati! Svima ostalima puna podrska od mene i ne brinite, ako se ne javljam ili samo napisem nesto kratko, tu sam citam svakoga dana forum ali obaveze do kraja meseca se samo gomilaju. Zato od 01. decembra kada pocnem da vas smaram svojim postovima tesko vama... haha ha ha:bye:

Evo me dragi moji forumasi, opet na kratko! Da ponovim za one koji nisu mozda procitali, da im moj primer bude stalno pred ocima kako ne treba da rade: nisam pusila godinu dana, i tacno na godisnjicu zapalila sam jednu cigaretu misleci da sam "izlecena". Velika greska!!! :rtfm:. Pusila sam nekih 3 nedelje i danas konacno ponovo krecem u borbu sa djavolom. Resila sam da je vise nikada ni u sali ne zapalim. Ne igrajte se sa tim nikako misleci da ce to biti samo jedna. Drzite mi pesnice da uspem, a ja cu vam se kao sto rekoh javljati kad god mi to obaveze budu dozvolile. Nadam se iskreno da mi nece biti tesko. Citacu i dalje vase postove, velika ste mi podrska bili i prvi put. I... ha sta kazete da pokusam da zaboravim ovaj moj pad sasvim i nastavim tamo gde sam stala, mislim sa brojanjem, ha ha ha! :bye:

:D hvala, toliko znaci podrska...izgurala sam dan i vece....svuda oko mene pusaci, radim sa pusacima, zivim sa pusacem....ne mogu prestati da mislim na njih, normalno je?!?!?!?
Prestaćeš kad ti se pluća očiste od duvanskih otrova, pa jednog lijepog jutra posle šetnje kroz park punog miomirisa, uđeš u tu zadimljenu prostoriju i tek tada shvatiš koliki su to smradovi! Sigurno će ti biti muka do :bljak:.

Ma da, kapiram da ce biti tako...vec mi je muka kad god koleginica udje u kancelariju nakon "pauze", kako progovori osetim iz usta nikotin ( iako sedi preko puta mene)...s tim u vezi, nije mi jasno zasto me maltretira da "zapalimo" kad vec zna da sam "na odvikavanju" :think: ustvari, nije jedina....:(...svi me smaraju da zapalim "jednu"....ali ja se ne dam :whistling:

Pozz svima :-)
Moj prvi post i prvi dan na Tabax-u.
Strastveni lancani pusac, 2 kutije dnevno (nekad i vise), 16 godina pusackog staza.
Propusila sa 14g, jedva da se i secam sebe bez cigarete.
Sutra pocinjem ponovo da citam "Lak nacin da ostavite pusenje".
(Prosli put sam stigla do one stranice gde najavljuje da ce citalac ostaviti pusenje ako nastavi dalje, i ja ostavila knjigu)
Imam neki cudan osecaj peckanja jezika. Da li je to normalno na Tabexu?
Neki predlog, sta jos da ubacim u terapiju?

Ma da, kapiram da ce biti tako...vec mi je muka kad god koleginica udje u kancelariju nakon "pauze", kako progovori osetim iz usta nikotin ( iako sedi preko puta mene)...s tim u vezi, nije mi jasno zasto me maltretira da "zapalimo" kad vec zna da sam "na odvikavanju" :think: ustvari, nije jedina....:(...svi me smaraju da zapalim "jednu"....ali ja se ne dam :whistling:

Zapamti samo jedno: svako ko te nudi cigaretom a zna da zelis da prestanes ti je veliki neprijatelj! Nikada nisam mogla niti cu moci da shvatim tako zlobne ljude!:rtfm:
Ignorisi svakoga ko ti pridje sa tom namerom. Bolje je za tebe!

Zapamti samo jedno: svako ko te nudi cigaretom a zna da zelis da prestanes ti je veliki neprijatelj! Nikada nisam mogla niti cu moci da shvatim tako zlobne ljude!:rtfm:
Ignorisi svakoga ko ti pridje sa tom namerom. Bolje je za tebe!

Vendi!
Mislim na tebe :zag:
Sve sto bih ti rekla, ili sam vec rekla ili ti to vec i sama znas :D
Ali kad god udjem na Krstaricu, ja pomislim na tebe.
I uvek se zapitam kako li ti ide :think:
Ali ici ce to. Ako je islo godinu dana, zasto ne bi islo i na dalje :cmok:

Pozz svima :-)

Prvi dan na Tabax-u, sutra pocinjem i sa citanjem "lak nacim da ostavite pusenje" .
(Ponovo, vec sam je citala i odustala od knjge u onom delu kada najavljuje odustajanje citaoca od cigareta ako nastavi sa pusenjem)
Strastveni i lancani pusac.
16 godina pusim, pocela sa 14g, jedva da se i secam sebe bez cigareta.
Imam neki cudan osecaj na jeziku, kao neko peckanje...da li je to normalno od tabaxa?
Neki predlog sta jos da ubacim u ovu moju anti-pusacku terapiju?
Prvo cestitam na odluci :D
Sto se tice toga sta ubaciti u anti-pusacku terapiju, vrati se samo nekoliko stranica u nazad i vec ima dosta toga.

A znas i sama. Izbegavati svaki ukus posle koga ti je prijala cigareta, a forsirati svaki ukus koji te ranije odbijao od cigareta.
Recimo izbegavati jaku hranu, a uzimati puno voca, tecnosti...
Ma vrati se nekoliko stranica i videces :D

Vendi!
Mislim na tebe :zag:
Sve sto bih ti rekla, ili sam vec rekla ili ti to vec i sama znas :D
Ali kad god udjem na Krstaricu, ja pomislim na tebe.
I uvek se zapitam kako li ti ide :think:
Ali ici ce to. Ako je islo godinu dana, zasto ne bi islo i na dalje :cmok:

Hval amnogo draga Lamar! I ja se nadam da ce ici dobro, danas je prvi dan, cekam muza sa posla koji ce kao po obicaju da sedne i zapali uz kafu. Ali ignorisacu, jer niko mi nije kriv sto sam propusila posle godinu dana. Ja mislim da to samo moze lud covek. Doduse, moj komsija je jos ludji, on je propusio posle 4,5 god. Javljam se opet, i ako uspem, a nadam se da hocu, kao sto rekoh zaboravljam 2-3 nedelje pusackog staza, i nastavljam sa godinom nepusackog, ha ha ha!:bye:

Hval amnogo draga Lamar! I ja se nadam da ce ici dobro, danas je prvi dan, cekam muza sa posla koji ce kao po obicaju da sedne i zapali uz kafu. Ali ignorisacu, jer niko mi nije kriv sto sam propusila posle godinu dana. Ja mislim da to samo moze lud covek. Doduse, moj komsija je jos ludji, on je propusio posle 4,5 god. Javljam se opet, i ako uspem, a nadam se da hocu, kao sto rekoh zaboravljam 2-3 nedelje pusackog staza, i nastavljam sa godinom nepusackog, ha ha ha!:bye:
Uspeces :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back