Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
20.10.2011
Evo navrši se dve pune godine a ne stavih cigaretu u usta (zapaljenu)U glavi mi je još uvek košmar. Skoro svakog dan poželim u nekoj situaciji da zapalim i ostavim se ćorava posla nepušačkoga. A s druge strane, žao mi para i pluća zalivenih katranom
Ništa ne znam osim da sam ispunio sebi obećanje od 1,5 godine apstiniranja. Jedva čekam da zapalim a žao mi. Ebo bi se al da mi ne uđe ...
Pozdrav mučenicima koji puše a i onima koji ne puše. Ništa nije sasvim dobro. Ni jedno ni drugo.![]()
Drago mi je da josh uvek nisi zapalio. Zzao mi je shto nisi raschistio psihichku zavsnost. Evo ja ne pushim i SASVIM MI JE DOBRO. Zapravo, sjajno mi je. Umesto tuge shto ne pushim osecham srechu i ponos. Tvoje muke su strashne, ali samo zato shto u tvojoj glavi cigarete josh uvek imaju znachaj...tvoju ljubav imaju...Tako da, josh uvek si rob...razmisli, shta je to shto ti nedostaje? Videchesh da je imaginarno. Samo treba da srushish svoju viziju sebe kao kul lika sa pljugom, ko iz reklame nekadashnje. Zapravo izgleda samo debilno kad neko ima zapaljen shtapich u ustima. "Mistichni dim" koji nas obavija "velom tajne" nije u stanju ni komarce da otera, nikakve ni koristi ni lepote u tome.