Ljudi bi hteli da zaborave da su bili pusaci,a pusili npr. 20godina.Pa ne moze bre to,hajde zaboravi da si se skolovao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet mi se puši, a ugazio u treći mesec
jedino što nemam želju da uvučem dim, bar mi se tako čini
razmišljam da uzmem cigarilos, pa da pućkam
Koji je smisao u cigareti ako nećeš uvući dim?
Ono šta opušta jeste nikotin, a ako ti ne želiš nikotin, ti onda i ne želiš cigaretu...
Ja imam krize kada me uhvati nervoza ili neko nezadovoljstvo. Bih da bježim od svega, i sjetim se cigarete. Učini mi se blažena ona pauza od svega dok uvlačim dim, malo zadržim i izdahnem. Pa to i uradim, dišem malo dublje. To je samo nakupljena nervoza koja traži odušak.
Nemoj sad da se zezneš. Budi istrajan! Još četrdesetak godina, i biće ti lakše![]()
nisam ni govorio o cigaretama, već o cigarilosima i cigarama, čije je pušenje drugačiji užitak nego pušenje cigareta
ko ih nije pušio, ne vredi da mu objašnjavam
pušio sam ih ponekad i dok sam pušio cigarete, ali nisam u ovom periodu odvikavanja od cigareta
mada danas jesam
jedan manji cigarilos danas u kafiću i jedan veći večeras na terasi uz kafu
bio mi užitak zaista, ali i dalje nemam želju da uvučem dim cigarete u pluća
nisam ni govorio o cigaretama, već o cigarilosima i cigarama, čije je pušenje drugačiji užitak nego pušenje cigareta
ko ih nije pušio, ne vredi da mu objašnjavam
pušio sam ih ponekad i dok sam pušio cigarete, ali nisam u ovom periodu odvikavanja od cigareta
mada danas jesam
jedan manji cigarilos danas u kafiću i jedan veći večeras na terasi uz kafu
bio mi užitak zaista, ali i dalje nemam želju da uvučem dim cigarete u pluća
T
Ti si maki poklekao. Nepušač ne pućka. Ako želiš da ostaviš duvan, ti ostavljaš duvan. Ne cigarete, ne cigarilose... duvan. On je glavni u svim tim proizvodima.
Još to prevaziđi i bićeš superiška!
Gde ste narode, nema vas nekoliko dana?? A meni je danas tacno 10 meseci bez cigareta!![]()
Dodaci u cigaretama dovode do toga da "prevare" bronhije i da se one prilikom udisaja rasire kao da udisemo cist vazduh. Inace odbrambeni mehnizam je da prilikom nadolaska otrova bronhije se zatvaraju i tada uzimaju minimum vazduha koliko im treba za nesmetan rad.Isti sluchaj...nego, sad gledam neke prijatelje, odluchili su da motaju duvan. Kazzu, suvishe su veliki ovisnici da bi odjednom presekli i prestali da pushe, ali kao medjufazu su izabrali ovo. Razlozi: mnogo manje pushe jer im treba vremena da smotaju, ne pushe napolju iz istih razloga, pa je to josh pola pakle manje,
Po njima, duvan u kesicama je "zdraviji" jer je chist, bez svih onih dodataka u cigaretama, koshta manje, i smanjila im se zavisnost, pa im je lakshe da prestanu skroz.
Zapravo: kazzu da su u pochetku krizirali za cigaretama dok pushe duvan! (Shto meni samo potvrdjuje onu informaciju da se cigaretama dodaju neke supstance koje formiraju jedinjenje slichno kreku)
E sad, ja nemam nikakvo lichno iskustvo s tim, mislim o tome isto shto i o cigarilosima, lulama, biljnim cigaretama - pushenje je pushenje - ali, mozzda mozzemo da preporuchimo kao nachin razbijanja "rutine" kod okorelih pushacha koji ne zzele da prestanu da pushe, shto bi stvorilo time neke preduslove za eventualno razmishljanje o prestanku.
\Odluchila sam da muzzu, koji pushi abnormalno i misli da ne mozze da prestane, kupim opremu za duvan. Nema se shta izgubiti....
Svesna sam da nije reshenje...ali za osobu koja pushi 4 do 5 paklica na dan mozzda mozze biti bar to razbijanje navike, za pochetak i svako smanjenje je znachajno...
VendiiiiiGde ste narode, nema vas nekoliko dana?? A meni je danas tacno 10 meseci bez cigareta!