Vendika
Primećen član
- Poruka
- 812
Deset godina nisam pusio i poceo opet pre par meseci. A sad razmisljam opet da ostavim :-)
Posle 10 godina??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deset godina nisam pusio i poceo opet pre par meseci. A sad razmisljam opet da ostavim :-)
Potpuno te podrzzavam u razmishljanju. Bilo je toliko lakshe i jeftinije i jednostavnije biti nepushach, zar ne!
Jeste!
Znam kako se ostavlja i imam volje, al za sad mi ne uspeva :-( Problem je što u stanu imam dva pušača, a onda ih nisam imao...
Evo sad pijem kafu sa jednim i naravno tu su te proklete cigare.
....Ja znam da imate volju i snage da istrajete,...
vi to umete, vi to možete,...
niste vi valjda ovakvi?
Ima tome vremena,......a bio sam svedok,....
U porodicu, gde je bila mala beba, došao veoma bliski rođak,....
I pita on u prisustvu iste,....MOGU ZAPALITI, NEĆE VAM SMETATI???
Ovde sam bez teksta, tamo nisam bio!!!![]()
Vendika jejedan od najsvetlijih primera ove nase teme :"Kako ostaviti cigarete"
Drzimo pesnice i ostalima koji odluce![]()
opet mi se puši, a ugazio u treći mesec
jedino što nemam želju da uvučem dim, bar mi se tako čini
razmišljam da uzmem cigarilos, pa da pućkam
opet mi se puši, a ugazio u treći mesec
jedino što nemam želju da uvučem dim, bar mi se tako čini
razmišljam da uzmem cigarilos, pa da pućkam
Prestani da razmishljash!
Vidish, nemash vishe fizichku krizu, sad imash psihichku. Nikotin ti vishe ne treba, ali oshtecheni receptori mozga shalju poruke kako da zaobidjesh sopstvenu odluku. Ne nasedaj. Daj tom glasichu koji ti servira tako iznenada razloge i nachine da ponovo propushish ime osobe koju ne mozzesh da smislish. Odvoji je od sebe. To nisu tvoje misli, to su poruke pushachkog pamchenja. Svaki put odluchno reci da to nije ono shto ti hochesh, da ti hochesh da budesh nepushach. Analiziraj situacije kada se te "misli" pojavljuju. Neshto iz okoline ti inicira "pushachko pamchenje" pa taj dogadjaj, sitnicu ( video si reklamu, neki deja vu, itd) iznesi u svesni deo i obradi, anuliraj.
i posle Alan Kar dodje i kaze ...kako je lako.... lako je malo sutra..... pusenje ispere mozak tako da ti se do kraja zivota vraca zelja da pripalis jednu hahaha koje prokletstvo
uh, bre, pipi
ko bi ovo sve zapamtio
moraću da odštampam
Nemoj bre da se bavish nepotrebnim intelektualnim radom, neg o vezzbaj. To je autodresura. Sedi i pomisli jao zapalio bih, pa onda odmah kratku rechenicu ili rech koja tebi radi, npr jok more, i tako se treniraj svesno pa che da ti predje u podsvesno i automatsko i eto.
Za svaku naviku treba 21 dan.
Ja sam bivsi pusac.
Ne pusim 4,5 godine.
NE PUSI MI SE negde oko 3,5 godine.
'Naci NEMAM ZELJU ZA CIGARETOM.
Samo da navedem i takav primer, pa da vam mozda bude lakse![]()