Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ebote, vi mi sada posle 4 godine otkriste da ja sada manje spavam jer vise ne pusim!!!!

Jer zaista, meni je ranije bilo potrebno beskonacno mnogo sna. Nikada dosta... Stalno mogu jos... Msm da spavam :)

Sokirala sam se :eek: sada kada sam shvatila da ste u pravu. Kada sada vratim film u nazad, tacno mi se poklapa period od kada ne pusim, da od tada vise nisam stalno neispavana.

Ooo, kakvo otkrice! Nisam ja mnogo analizirala i dumala sve to oko ostavljanja cigareta, pa valjda zato nisam to zapazila.
Jednostavno, (pre toga sam imala 2-3 neuspela pokusaja) odlucile nas tri, kupile ziban, pocele da pijemo istog dana, i skoro istog dana sve prestale da pusimo. I... Gotovo.
Jednostavno gotovo. Osim toga znala sam da moram da prestanem. Po nekada mi je samo na militren padalo na pamet, "Kako-bi-to bilo-da-zapalim", ali taj milimikronski trenutak bi uvek brze prosao nego sto bih se ja ista ozbiljnije time pozabavila.

Znam, znam, nema opustanja. Uvek trebam da imam na umu (i imam) da sam ja samo bivsi pusac, i da moram biti na oprezu. I nije bilo lako, ali je proslo 4 godine, pa se puno toga i zaboravilo.

I Jav, mi imamo taj problem sa stitnom zlezdom, pa samim tim i opravdanje za zaboravljanje ;)

Pozdrav drustvo :bye:

Cinjenica je da svi manje spavamo :) Jav znaci nisu nesanice, jednostavno to je tako!!! E sad ne znam da li je kod svih, ali ja se posle izlaska kada se konzumira alkohol sutradan osecam odlicno, cak i tada se ranije budim, nema vise "raspadanja" i "teljenja" kao ranije kada sam pusila! Nadam se da je i to neko primetio :D

Evo i mene da se javim, nisam bila pri kompu ovih dana :)
Prolazi polako 14. dan, u petak zamalo da zapalim, mnogo sam se iznervirala, ali sam se izborila sama sa sobom....
Danas bila kod kolege s faxa, najeli se ko prasici i izvalili i rekoh shto bi mi sad dobro legla jedna cigara, ali nema shanse da zapalim, kad ce moj kolega "budalo, ne bih ti dao da zapalish, ni da hocesh"! :D
Lepo je imati oko sebe ljude koji su pushachi i ne nutkaju te cigarama....:D
E ne znam za to oko te nesanice, ja i dalje spavam ko zaklana oko 10 sati i ne budim se....
Mozhda ce se to kod mene manifestovati kasnije?Odoh ja da gledam neki film, drzhite se ljudi :D

Da, zaboravila sam da Vam kažem da mi je još prošle nedelje bilo dva meseca bez cigareta. Danas me prijateljica pita koliko brojim (ovaj put!) , pa sam se setila...
Što mi je drago što sam zaboravila. Zapravo, ja ni ne znam tačan datum, znam da je bilo krajem januara. Trudila sam se da ne pridajem puno značaja datumu, jer me
je tako savetovao jedan drugar,bivši pušač.;)

Svi smo se osecali tako Danusja. To tebe zavisnost hoce da prevari na sve moguce nacine samo da zapalis, zato se i pitas da li si prelomila u glavi. Poznato mi je to, sigurna sam da je i ostalima. Izdrzi jos malo, proci ce naravno.

Tnx KlerKler !
Kupila sma i rolere samo da sam sto manje uvece kod kuce kada se vratim sa posla. Odrala sam i ruku kada sam pala uvežbavajući kočenje :) Beton je stvano tvrda podloga :)

Samo da izvučem živu glavu dok ne prođe ovaj najgori period...

Danas je deseti dan.
Juče sam ceo dan mislila na cigarete, a i jutros mi je traljavo počelo. Užasno me to nervira, imam ustisak kao da nisam dobro prelomila u glavi. Nisam u iskušenju da zapalim (još uvek) ali se osećam full izmučeno.
Imam osećaj kao da ove krize nikad neće proći.

Dan po dan i ubrzo ces slaviti jubileje sa nama. Samo napred! Citaj forum, budi sa nama i ne brini!:bye:

Danas je deseti dan.
Juče sam ceo dan mislila na cigarete, a i jutros mi je traljavo počelo. Užasno me to nervira, imam ustisak kao da nisam dobro prelomila u glavi. Nisam u iskušenju da zapalim (još uvek) ali se osećam full izmučeno.
Imam osećaj kao da ove krize nikad neće proći.

Pa ti si na konju!!! Ej 10-ti DAN:worth: To je super. Bice ti svaki dan sve lakse. Drzi se:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back