Bravooo! 

Ne moras ni da resetujes quit counter kad si se tako brzo vratila.

Ne moras ni da resetujes quit counter kad si se tako brzo vratila.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sada prolazim kroz pravu apst.krizu jer sam je prije blokirala nikoretama.nema veze,ce da prodje do nedelje.bitno je blokirati dotok nikotina malom cudovistu.
Mozemo kukati koliko hocemo, ne vredi. Ne mozemo u isto vreme i pusiti i biti nepusac. Kad samo pomislim na neke postove koje sam citala po raznim forumima, tipa ljude uhvati kriza posle 6 meseci apstinencije i pocnu da razmisljaju da zapale, takve stvari me zaista ubiju u pojam. Hocu reci ako smo se vec odlucili da ni po koju cenu ne zelimo biti pusac, trebamo se svim silama truditi da ne mislimo o cigaretama. Jedino sto boli je ta misao u glavi. Ja sam to upraznjavala i nisam imala nikakve krize, i evo sad sam zaboravila, ali opet cu. Ko god moze na trcanje ili da se bavi nekim sportomcitala sam da su takvi pokusaji odvikavanja bili mnogo uspesniji.
Jav ja nemam taj osecaj u zeludcu uopste, kod mene je kriza drugacija, mozda psihicka, mada mi se sve vise cini da je to jedno te isto. Mene je taj osecaj treperenja u stomaku prolazio za svega par dana i nikad se vise nije vracao. Naravno u slucaju da se ne pali ni jedna cigareta. A mislim da je tako kod svih.
Sve stoji, samo da se osvrnem na ovu ideju. Ja sam doshla upravo do kontra-zakljuchka. Ako hochu da ostanem nepushach moram da svakodnevno mislim o cigaretama - ali kao o nechemu shto u mom zzivotu nema znachaj i da se redovno podsecham kakvo je to zlo - chinim to tako shto svakodnevno chitam ovu temu na forumu i zajedno sa vama stalno izvova prolazim kroz odvikavanje....ne postoji nishta shto che choveka bolje sprechiti da ponovo propushi![]()
Pa da, svi su razlichiti. Ja sam imala padove posle nekoliko godina nepushenja, ne jednom, kada sam zaboravila kakva je to muka...odluchila sam da vishe ne zaboravljam, da ostanem da se borim protiv toga jer ako nisam konstantno svesna, suptilni nachini reklamiranja cigareta ponovo pochnu da deluju na...mene.