Blesaca
Obećava
- Poruka
- 67
Ebote, vi mi sada posle 4 godine otkriste da ja sada manje spavam jer vise ne pusim!!!!
Jer zaista, meni je ranije bilo potrebno beskonacno mnogo sna. Nikada dosta... Stalno mogu jos... Msm da spavam
Sokirala sam sesada kada sam shvatila da ste u pravu. Kada sada vratim film u nazad, tacno mi se poklapa period od kada ne pusim, da od tada vise nisam stalno neispavana.
Ooo, kakvo otkrice! Nisam ja mnogo analizirala i dumala sve to oko ostavljanja cigareta, pa valjda zato nisam to zapazila.
Jednostavno, (pre toga sam imala 2-3 neuspela pokusaja) odlucile nas tri, kupile ziban, pocele da pijemo istog dana, i skoro istog dana sve prestale da pusimo. I... Gotovo.
Jednostavno gotovo. Osim toga znala sam da moram da prestanem. Po nekada mi je samo na militren padalo na pamet, "Kako-bi-to bilo-da-zapalim", ali taj milimikronski trenutak bi uvek brze prosao nego sto bih se ja ista ozbiljnije time pozabavila.
Znam, znam, nema opustanja. Uvek trebam da imam na umu (i imam) da sam ja samo bivsi pusac, i da moram biti na oprezu. I nije bilo lako, ali je proslo 4 godine, pa se puno toga i zaboravilo.
I Jav, mi imamo taj problem sa stitnom zlezdom, pa samim tim i opravdanje za zaboravljanje
Pozdrav drustvo![]()
Cinjenica je da svi manje spavamo