boske666
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LULU
E pa drugari meni danas godinu dana kako ne pusim![]()
E pa ovo je stvaaarno jubilejE pa drugari meni danas godinu dana kako ne pusim
Prodje i ovaj chetvrti dan....Uspeshno sam se izborila sa svim zamkama, koje mi zhivot podmece na svakom koraku...A imam i jedno saznanje da podelim sa vama drugari....Provalila sam kad mi je najgora kriza i sad samo treba da odolevam izazovima u vechernjim terminima.
Mogla sam se zakleti da cu najgoru krizu imati zbog prve jutarnje, ako ne zbog nje, onda zbog onih nekoliko uz jutarnju kafu... kad ono nishta... shto je najcrnje ni kafa mi se ne pije, niti mi bilo shta iz tog rituala fali i nedostaje. Ali uveche..... uzhas...
Jel znate onaj osecaj kad vas u zheludcu neshto svrbi, toliko vam je jaka zhelja da zapalite? E, to se meni deshava svako veche...ali necu pokleknuti, tvrdoglavija sam ja od sebe same!!!
Tacno se ovako osjecam.sad sam u krizi od sinoc.cijeli dan jela slatkise da se smirim,strasno.i tacno onaj osjecaj "gladi"u zelucu i urtima.boricu se.a imam utisak da mi je kriza kao prvi dan bez cigara.konfuzija u glavi,nervoza,urlala sam malopre po kuci na muza i sina i bacala stvari po kuci.kao da to nisam ja.bem ti ovo zlo smrdeljavo sta radi covjeku.Ovo kao da sam ja pisala pre par meseci, a isto tako zapalila sam jednu posle malo vise od mesec i po dana.
Ne mozes uciniti nista da te prodje taj osecaj sem sacekati da prodje jedno 7 dana bez cigarete, tako da ce ti se vise ciniti da je to bio samo jedan ruzan san. Kad bude proslo jos malo vremena posle toga, zaboravices kao da nikad nije bilo. Meni ta jedna nije bila stvarno nista, i cak sam rekla sebi: trebala si ovo ranije da uradis, da joj ne bi pridavala bozanske osobine, jer ja stvarno nista nisam osetila sem malo nekog smrada i dima. Medjutim posle dva dana padne mi napamet posle stresnog dana da probam uvece da pusim kako bih 'dobila inspiraciju' za neki zadatak, posto sam se vec zaprljala (imala sam isti osecaj). I to vece sam popusila pola kutije i glava me nevidjeno zabolela i zapisala sam to u dnevnik i rekla: nikad, nikad i nikad vise. A posle 4 dana imala sam onaj osecaj u zeludcu posle jakog rucka i bez razmisljanja sam otisla po kutiju jer nisam mogla da odolim. I tako sam ponovo pocela da pusim, i svakog dana sam imala grizu savesti dok sam pusila, sve do sledeceg odvikavanja. Eto. Mislim da sam vec negde pisala o tome.
Jedna ko nijedna, ako ne zapalis sledecu.
Verujem u ovo pravilo. To vazi za one koji su vec zapalili.