Mogu samo da kazem da nikako ne odustajete. Nismo sve u zivotu uradili iz prve, pa sta!? Uradili smo nekada, iz druge, trece.... Nije bitno. Ali smo uradili... Ili nismo...
E pa sada, osvrnite se i vidite sta vam je draze. Ono sto ste uradili iz drugog, treceg... pokusaja, ili ono sto niste nikada posle prvog pokusaja vise ni probali. Ne pricam vam napamet. Ja sam recimo cigarete ostavila iz, cini mi se treceg-cetvrtog pokusaja, fakultet-visu zavrsila posle treceg pokusaja (obnove upisa posle po par i vise godina pauze) i eto. Imam zavrsenu Visu i ne pusim... Ponosna sam na to

. (Da se nisam trudila sada bih bila pusac

sa srednjom skolom. Pa vi sami recite sta je bolje od ta dva.)
Znam da to nisu neki vanserijski uspesi, ali nisam ni ja vanserijska! Sasvim se lepo uklapamo ja

i moji uspesi

. Pokusavam da zvucim saljivo i nepretenciozno, a mozda budem i nekome od koristi.
Sto se konkretno cigareta tice, meni nije uspelo onako na suvo, bez icega. Uzela sam Ziban (ima o tome detaljnije u nekom mom prethodnom postu, mada svi vi to vec znate posto smo mi svi ovde stari poznanici). Bila mi je mozda potrebna neka potstapalica, ili nemam pojma sta vec. Bilo je to zaista davno pre 3,5 godine i zato se ne secam bas svih detalja. Ali ponavljam vam ono sto sasvim sigurno znam, a to je da mi nije bilo uopste tesko koliko sam ocekivala. Sve je bilo po PS-u. Sve onako kako su mi rekli u onom Savezu Srbije u borbi protiv pusenja. 15 dana pijes
to i pusis koliko hoces, a i ne pusi ti se bas, i posle 15-og dana je kazu realno da ostavis. Ja sam 15-og dana ostavila skroz.
E sad. Ja sam osoba koja se inace vlada prema uputstvima. Drzim se poprilicno svih drustvenih pravila. Da li je to uticalo?.... Pojma nemam.
U svakom slucaju pokusajte na svaki nacin. U ovom ratu su SVA sredstva dozvoljena. Jer, verujte mi
TOLIKO JE DOBRO KADA SI NEPUSAC!!!!!