Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...jednom davno imala sam strašan motiv, i ostavila bez problem,
posle skoro 5 godina na pušenja, vratila sam se cigaretama, kao
da sam sve vreme pušila:mrgreen:

...tada nisam imala čak ni krize, za mene je taj motiv bio najjači
do sada.....

...hoću li ovog puta uspeti, bar na neko vreme da prestanem,
videćemo...hvala na savetu krenuću od samog početka...:confused:

...za mene koja sam pušila skoro 2 kutije danas je veliki
napredak to što sam popušila samo pola kutije....
...i što sam bila ovde sa vama...:think:

:super: sjajno! Shto pre batali i to jer se bezveze muchish i zakidash sebi neshto shto ti TREBA jer si pushach.
Biche ti lakshe mnooooooooooogo da ne pushish uopshte, jer ti onda ne treba nijedna jer si nepushach.

Neko je jednom ovde postavio pitanje posle koliko vremena si nepushach. Razmislila sam o tome i evo odgovora: nepushach si uvek kada ne pushish. Vech prvog dana kada nisi zapalio ti si nepushach.

Poslednja izmena:
Koje zlo udarilo, ne mogu da opisem. Tacno u inat onome sto sam danas napisao. Jedva izdrzavam da ne odem kupiti cigarete. U glavi se probudio neki mali crvic, koji se dere da kupim to belo djubre.
"Samo jednu kutijicu od des' komada" - kaze!
Voda mi ide na usta pri pomisli na cigaretu, a sa druge strane znam da ne bih osecao neku srecu ako bih sad zapalio. Mislim da sam nocas prepakovao pola frizidera, u stomak naravno.

Brate mili ako ovo potraje ovako, onda gubim nadu i ne vidim zasto se mucim. Makar jos 100 puta napisao na papir zasto zelim da batalim cigare-smigare.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Prosao je danas prvi dan bez cigarete. Zanimala sam se citanjem foruma, grickala povrce, setala, ali me i dalje muci pomisao na to da sam se tako "mucila" i izdrzala poslednji put mesec dana, i sve tobacila u vodu. Stalno me proganja pomisao da cu opet propusiti kad-tad. Da li je to zbog toga sto sam vec imala dosta neuspelih pokusaja? Mogu vam reci da kada vratim film unazad prvi put kada sam ostavljala cigarete bilo mi je mnogo lakse nego sada. I sto rece N Dre, jedem, ne zatvaram usta. Pozdrav svima koji su me se setili, i dali mi ponovo podrsku i poneki savet, i takodje pozdrav za nove clanove.

Fokusiraj se na ovo sada, a ono sto je bilo
Prosao je danas prvi dan bez cigarete. Zanimala sam se citanjem foruma, grickala povrce, setala, ali me i dalje muci pomisao na to da sam se tako "mucila" i izdrzala poslednji put mesec dana, i sve tobacila u vodu.
ili bi moglo da bude
Stalno me proganja pomisao da cu opet propusiti kad-tad. Da li je to zbog toga sto sam vec imala dosta neuspelih pokusaja? Mogu vam reci da kada vratim film unazad prvi put kada sam ostavljala cigarete bilo mi je mnogo lakse nego sada. I sto rece N Dre, jedem, ne zatvaram usta.
u ovom trenutku ne znaci nista
Pozdrav svima koji su me se setili, i dali mi ponovo podrsku i poneki savet, i takodje pozdrav za nove clanove.
Naravno da smo te se setili :) Donela si pravu odluku i sad idemo dan po dan. Bravo za prvi dan :klap:

Koje zlo udarilo, ne mogu da opisem. Tacno u inat onome sto sam danas napisao. Jedva izdrzavam da ne odem kupiti cigarete. U glavi se probudio neki mali crvic, koji se dere da kupim to belo djubre.
"Samo jednu kutijicu od des' komada" - kaze!
Voda mi ide na usta pri pomisli na cigaretu, a sa druge strane znam da ne bih osecao neku srecu ako bih sad zapalio. Mislim da sam nocas prepakovao pola frizidera, u stomak naravno.

Brate mili ako ovo potraje ovako, onda gubim nadu i ne vidim zasto se mucim. Makar jos 100 puta napisao na papir zasto zelim da batalim cigare-smigare.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ti si srecan covek :D
mislim
mozes da odes do trafike
al' znas i sam
da moz' komotno i bez toga
ni trafici, ni cigaretama, ni tebi, ni tvojim plucima
nist' bolje nece biti od toga

nisi ti njihov rob, pa da skaces na svaku zapovest njihovu
ti si gospodar

a kad se ugojimo, zajedno cemo
otvoriti temu
Nepusacki kutak: Ostavite jedenje sa nama!
i s'a nas boli uvce :D

samo napred drugari :cool:

Ja sam isla linijom...bolje da jedem nego da pusim. Ugojila sam se i bas me briga.

...za mene koja sam pušila skoro 2 kutije danas je veliki
napredak to što sam popušila samo pola kutije....
...i što sam bila ovde sa vama...

Afro, pusila sam i ja dugo, 18 dodina u proseku 2 kutije, poslednje godine 3 kutije.
kada sam shvatila da je dosta, to se poklopilo sa dugotrajnim razmisljanjem, onda sam citala i ovu temu..i knjigu Alana Kara...i tako...odlucila i prestala.

Mozes ti to

Ja sam isla linijom...bolje da jedem nego da pusim. Ugojila sam se i bas me briga.

Afro, pusila sam i ja dugo, 18 dodina u proseku 2 kutije, poslednje godine 3 kutije.
kada sam shvatila da je dosta, to se poklopilo sa dugotrajnim razmisljanjem, onda sam citala i ovu temu..i knjigu Alana Kara...i tako...odlucila i prestala.

Mozes ti to

....uh Cruella, ja prvo više ne smem da se ugojim i ovako sam već preterala, i sama
sam sebi teška i jako sam nezadovoljna sobom:mrgreen:

....počela sam da pušim sa 14 godina:mrgreen:i intenzivno pušila do 27-e, onda
prestala i bez problema skoro celih 5 godina nisam zapalila ni jednu jedinu cigaretu...
....kako i zašto sam počela opet, nije bitno za ovu priču, počela sam:mrgreen:, od
tad pušim u proseku jednu ipo kutiju, nekad više nekad manje.....želela bi da
prestanem, ali ne bi želela da se ugojim još više......želju negde u podsvesti imam
samo još da ojačam svoju volju da to i postignem......
....primetila sam da za ova 2-3 dana od kad o tome razmišljam, jesam smanjila,
ali te cigarete koje sam popušila, to je bio takav ritual, i sa toliko žara sam
uvukla svaki dim, da je to ne verovatno...kao kad detetu daš omiljenu igračku koju
dugo nije videlo....pa je onako sretno zagrli..eto tako se ja sad ponašam, sama
sebe nerviram zbog toga.....i to što neko reče, to belo zlo vlada mojom glavom i
to što sam svesna da mi je to nevolja i za zdravlje i za džep..ja ipak još uvek
nisam skroz spremna na taj veliki korak za mene.......
...odoh da čitam izpočetka:rumenko::mrgreen:

....uh Cruella, ja prvo više ne smem da se ugojim i ovako sam već preterala, i sama
sam sebi teška i jako sam nezadovoljna sobom:mrgreen:

....počela sam da pušim sa 14 godina:mrgreen:i intenzivno pušila do 27-e, onda
prestala i bez problema skoro celih 5 godina nisam zapalila ni jednu jedinu cigaretu...
....kako i zašto sam počela opet, nije bitno za ovu priču, počela sam:mrgreen:, od
tad pušim u proseku jednu ipo kutiju, nekad više nekad manje.....želela bi da
prestanem, ali ne bi želela da se ugojim još više......želju negde u podsvesti imam
samo još da ojačam svoju volju da to i postignem......
....primetila sam da za ova 2-3 dana od kad o tome razmišljam, jesam smanjila,
ali te cigarete koje sam popušila, to je bio takav ritual, i sa toliko žara sam
uvukla svaki dim, da je to ne verovatno...kao kad detetu daš omiljenu igračku koju
dugo nije videlo....pa je onako sretno zagrli..eto tako se ja sad ponašam, sama
sebe nerviram zbog toga.....i to što neko reče, to belo zlo vlada mojom glavom i
to što sam svesna da mi je to nevolja i za zdravlje i za džep..ja ipak još uvek
nisam skroz spremna na taj veliki korak za mene.......
...odoh da čitam izpočetka:rumenko::mrgreen:

Pa nije obavezno da se ugojis :lol: Nisu svi. :D

Ja samo kazem da sam po meni izabrala manje zlo i nisam nezadovoljna nego ponosna na sebe posto mi kilaza manje steti zdravlju od cigareta. Smrsacu kad tad, Boze moj...:lol:

Citaj temu ispocetka i dobices volju.

Jedino...za nas nije bitno zasto si ponovo pocela da pusis, ali za tebe jeste...da razmilis zasto, da li je trebalo, da li je vredelo, i ako prestanes, da li se isplati da se ponovi

Skoro da smo se svi pomalo ugojili i da nam se to ne dopada.Činjenica je da kad prolazim pored nekog izloga u gradu, baš i nisam zadovoljna linijom,ali kad se približiš,a ono ten blista. Ozbiljno!!! Do pre dva meseca sam imala one duboke brazde od nosa , duž uglova usana sve do brade, baš su bile ružne.

Eto kompenzacije! Malo smo puniji,ali lepši u licu. :lol: Sad nam samo fali narodna nošnja i žito u rukama. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back