Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
dan treci tece
dobro jesam
i bolje bicu
dobro jesam
i bolje bicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam propusila sa 19 godina.
Zavrsila se srednja skola (jos u maju), upisala sam se na fax, doslo svo to slobodno vreme do oktobra. Te godine nije bilo para za letovanje, ja nisam imala rodjake na selu ili nekom drugom gradu, i eto 4,5 meseca beznadja. Nikada nisam puno izlazila, i osim knjiga nicega na vidiku... I tako ja jednostavno odem do prodavnice i kupim cigarete. Lord.
Inace tokom citave srednje skole su me nutkali tim cigaretama, ali meni to nikada nije bilo privlacno. Bila sam veoma dobar djak, sasvim sam zadovoljavajuce izgledala, i verovatno zato nisam imala neku drugu potrebu da se isticem. Ali eto u mom slucaju valjda je dosada ucinila svoje.
Treba jos napomenuti da je moj otac bio i ostao strastveni pusac. To je cinio sa onom lakocom, sa kojom se cine samo one sasvim prirodne stvari, koje su sastavni deo covekove licnosti ili sta vec. Jednostavno cigareta i on su mi bili nerazdvojivi. Prirodna simbioza.
Eto. Verovatno tu negde, u mom slucaju, leze uzroci mog neslavnog pocetka.![]()

ja sam car
eto tako .. jesam i tacka
jutros se probudim.. i setim se da ne pusim.. i taaaako mi je bilo lepo sto nisam obavezna da.. trazim cigarete.. i upaljac... palim cigaretu.. i donosim pikslu... da ne mogu da objasnim... slobodnaa
juce sam bila sa drugaricom .. koja je pusac... njena podrska bila je na nivou.. medjutim.. zaista sam shvatila da.. ukoliko Ona zapali cigaretu, to nikakve veze nema samnom (ili sa mnom, nisam sigurna)
'sam vam rekla da sam car?![]()

Bravo Care!ja sam car
jutros se probudim.. i setim se da ne pusim.. i taaaako mi je bilo lepo sto nisam obavezna da.. trazim cigarete.. i upaljac... palim cigaretu.. i donosim pikslu... da ne mogu da objasnim... slobodnaa
juce sam bila sa drugaricom .. koja je pusac... njena podrska bila je na nivou.. medjutim.. zaista sam shvatila da.. ukoliko Ona zapali cigaretu, to nikakve veze nema samnom (ili sa mnom, nisam sigurna)

ja sam car
al' bez cigare.
za sve koji su u fazi ostavljanja...izdrzite 
Cao svima, i podrzavam se i divim svima vama koji ste tako uspesni u svom pokusaju ostavljanja cigareta. Ukratko ja sam ovde vec bila u navratima nekoliko puta i nisam izdrzala a da ne zapalim. Prekorevam sebe svakoga dana zbog toga, ali kako neko rece na ovom forumu, nije ni to toliko strasno ako i dalje pokusavam i nisam odustala. Ne mislim da ta osoba koja mi je to napisala nije u pravu i sigurna sam da je taj komentar iz najbolje namere, ali toliko prekorevam sebe da sada citam ponovo temu od prve stranice i idalje mislim da sam ja beznadezan slucaj. Mnogi ljudi ovde iz iskustva kazu ako se pregura prvih 7 dan posle je sve lakse, a ja sam propusila posle mesec i po i to punom parom. Evo sada sedim i pisem ovo i upravo sam popusila svoju poslednju cigaretu(bar se tako nadam) i od ujutru nema vise. Podrska mi je mnogo potrebna, sem ako vam nisam dosadila koliko se vec puta vracam na staro. Pipi, Avramira itd me se verovatno secaju. Pozdrav za sve i drzite mi palceve. A svima vam od srca zelim i savetujem da ne pravite greske kao ja!

Cao svima, i podrzavam se i divim svima vama koji ste tako uspesni u svom pokusaju ostavljanja cigareta. Ukratko ja sam ovde vec bila u navratima nekoliko puta i nisam izdrzala a da ne zapalim. Prekorevam sebe svakoga dana zbog toga, ali kako neko rece na ovom forumu, nije ni to toliko strasno ako i dalje pokusavam i nisam odustala. Ne mislim da ta osoba koja mi je to napisala nije u pravu i sigurna sam da je taj komentar iz najbolje namere, ali toliko prekorevam sebe da sada citam ponovo temu od prve stranice i idalje mislim da sam ja beznadezan slucaj. Mnogi ljudi ovde iz iskustva kazu ako se pregura prvih 7 dan posle je sve lakse, a ja sam propusila posle mesec i po i to punom parom. Evo sada sedim i pisem ovo i upravo sam popusila svoju poslednju cigaretu(bar se tako nadam) i od ujutru nema vise. Podrska mi je mnogo potrebna, sem ako vam nisam dosadila koliko se vec puta vracam na staro. Pipi, Avramira itd me se verovatno secaju. Pozdrav za sve i drzite mi palceve. A svima vam od srca zelim i savetujem da ne pravite greske kao ja!
cim si ti ovde, ti si skroz dobar slucaj
dobrodosla
ukoliko mogu da pomognem ikako
sa mojim petodnevnim nepusackim iskustvom
tu sam![]()

Da ti ne pricham koliko sam puta pala, ali sam svaki put ustala. dan treci tece
dobro jesam
i bolje bicu![]()

Chini mi se da u poslednje vreme retko ko ostavi iz prve zauvek. Mozzda je to i sasvim ok, da moramo da se vratimo, da se uverimo da zaista nema nishta za chim bi zzalili.
Kao veliku ljubav koja se gasi jer je bila samo opsesija i nishta vishe.
)Danas mi je osmi ili deveti dan kako nisam zapalio