CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
Iz nekog razloga svi nude cigarete svezem nepusacu. Niko ne zna zasto, ali je tako
![]()
Odskačeš od gomile, a to gomilu plaši.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz nekog razloga svi nude cigarete svezem nepusacu. Niko ne zna zasto, ali je tako
![]()
Odskačeš od gomile, a to gomilu plaši.![]()
Misle da ti chine dobro. Jer je njima bez cigarete teshko, pa ne zzele da ti "patish" kako oni to vide.
Pa bili smo pushachi, znamo i tu stranu, zar ne?
Citaj temu od pocetka i videces iskustva drugih ljudi, mnogo korisnih saveta i sigurno nesto sto mozes da primenis.Pozdrav svima. Prvi put se javljam na forumu i ispricacu vam jednupricu. Pusac sam oko deset godina. Pusim oko dve kutije dnevno. Pokusavam vec dosta vremena da batalim bezuspesno. Koristio sam zyban, nikorete zvake, citao knjigu Alena Kara, ali ne vredi. Izgleda da mi nema pomoci
. Najduze sto sam izdrzao bez cigarete je, verovali ili ne, malo vise od 24h (kada sam koristio zyban). Inace od zybana sam imao jake vrtoglavice pa sam morao da prestanem da ga uzimam. Mada mi se knjiga Alena Kara izuzetno svidja i svima koji pokusavaju da ostave cigarete bih prvo to preporucio. Jer ipak je psihologija veci problem od fizicke zavisnosti. Nemam pojma sta da radim. Pokusacu ponovo sigurno, ali me ubija u pojam sto ni tri dana ne mogu da sastavim bez cigare. Ali znate kako je, odgovoran, stresan posao, pa porodica,...
![]()
![]()
Podrska svim bivsim pusacima i onima koji to nameravaju da postanu.
Evo mene opet,kao nepusac.
Bas sam se ubedacila zbog pada,a sad idem iz pocetka.
Kao sto vec napisah,gde god odem,nude me cigarama,kad odbijem kazu''uzeces kasnije''i ostave otvorenu kutiju ispred mene.Kad puse,bezobzirno duvaju pravo u mene,a sto je skoro sve devojke pusi moje cigare.Lepo sam im rekla da sam nepusac i da sam prestala,svi se nasmeju i kao''koliko sati?''i smeh...
Cvrsto sam odlucila da ih ignorisem,i sada vidim koliko su pusaci bezobzirni,ogrezli u svom dimu,i puni podsmeha za nas koji pokusavamo da ostavimo.
I ,tek sada vidim koliko ljudi zapravo pusi...oko mene skoro svi,tacnije samo dvoje ne pusi..ostali godinama..
Ne predajem se,danas sam ok,opet sve preprala i namirisala od stvari-to mi dodje kao pocetak necega novog i psiholoski mi dodje lepse
Pozdrav za sve optimiste nepusace![]()
Evo mene opet,kao nepusac.
Bas sam se ubedacila zbog pada,a sad idem iz pocetka.
Ne predajem se,danas sam ok,opet sve preprala i namirisala od stvari-to mi dodje kao pocetak necega novog i psiholoski mi dodje lepse
Posle 7 dana bez cigarete, popričaj sa pušačem, na pristojnom rastojanju, i obrati pažnju kako mu iz usta se oseti čađavi odžak. Ako ga budeš kritikovala, imaj na umu da kritikuješ sebe.![]()
Ne oseti se svima, pogotovo ne na pristojnoj udaljenosti.
Zavisi od vrste i broja cigareta a ima nesto i u higijeni![]()
Ne oseti onaj koji se takođe oseti. Kada staviš na sebe parfem, Ti posle nekog vremena ne osetiš koliko on miriše, ali zato svi oko Tebe padaju u nesvest.![]()
Samu sebe si spasila i sebi zahvaljuj.
Onaj koji sebe ne voli i koji ne želi da ostavi otrov koji ga truje, i za koji povrh svega rasipa novac, njemu ni placebo niti bilo šta može pomoći.
Drage moje,vrhunac bezobrazluka sam dozivela malopre.
Dosao brat sa devojkom(koja je najzesci pusac),kod mene u stanu klima radi,sve namirisala,sve lepo.Ona hoce da upali,ja joj kazem da izadje na terasu jer vise ne pusim.Ona kao ''toplo je vani,lepse je ovde,samo jednu''
Brat meni isto;;kao ne zezaj,do juce si pusila''
Ja je pustim,i naravno odmah mene nudi i ostavlja otvorenu paklu na stolu.Zapalila je jos dve dok su bili tu,trpela sam dim,nisam ni pogledala cigare,kad su otisli sve lepo izluftirala.
Nece mi vise dolaziti i divaniti dok sam jos sveza\
Odlucila sam da se sa pusacima nalazim na otvorenom ili kod njih.
Bar jos malo,dok sam sveza i osetljiva.
Nece oni mene zezati![]()
Pa nije bash da imaju izbora ako su pushachi da li hoche da udishu katran ili ne. Drugo, pushenje ih ne sprechava u tome da piju sokove. Aj ne meshamo babe i zzabe.:wink:
naravno da imaju!
njihov je da budu pusaci- to je izbor, ne prirodno stanje![]()
Ma mislila sam. ide pushach na pijacu i vidi cveklu i pomisli mogao bih ovo iscediti i popiti, ali ne mogu jer sam pushach i radije udishem katran.![]()
Pa nije bash da imaju izbora ako su pushachi da li hoche da udishu katran ili ne. Drugo, pushenje ih ne sprechava u tome da piju sokove. Aj ne meshamo babe i zzabe.:wink:
Nemaju svi pušači novaca i za cigarete i za voće. Voće nije jeftino. Pušač se, poput narkomana, jer to i jeste, opredeljuje za drogu nikotin, jer je zavistan psihički od toga.
U svakom slučaju, udisanje katrana su majmunska posla.![]()
naravno da imaju!
njihov je da budu pusaci- to je izbor, ne prirodno stanje![]()