Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Ma mislila sam. ide pushach na pijacu i vidi cveklu i pomisli mogao bih ovo iscediti i popiti, ali ne mogu jer sam pushach i radije udishem katran.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mislila sam. ide pushach na pijacu i vidi cveklu i pomisli mogao bih ovo iscediti i popiti, ali ne mogu jer sam pushach i radije udishem katran.![]()
Nemaju svi pušači novaca i za cigarete i za voće. Voće nije jeftino. Pušač se, poput narkomana, jer to i jeste, opredeljuje za drogu nikotin, jer je zavistan psihički od toga.
U svakom slučaju, udisanje katrana su majmunska posla.![]()
Ma slazem se ja sa tobom...Ali mnogo ga preterujes...
Nije pusac bogalj,daleko od toga .Godinama sam pusila a uz to jela i voce,u setnje isla,redovno na plivanje...Mislim nije pusenje radnja koju radis a sve druge izbacis iz zivota.
Ne opravdavam pusace,naprotiv,to jesu narkomanska posla-ali biti strastven pusac ne iskljucuje druge stvari.
Diamonddragon,
zvucis mi poznato, da nisi ti Pedjaza bio? ili tako nesto?
Samo jos da napomene koliko je ponosan na sebe sto je uvek bio nepusacDiamonddragon,
zvucis mi poznato, da nisi ti Pedjaza bio? ili tako nesto?
Samo jos da napomene koliko je ponosan na sebe sto je uvek bio nepusac
Ne moze on bez nas, pa to to je![]()
Ako treba imati mere u onome bez čega se ne može(hrana, voda), koliko tek treba imati mere u onome bez čega se može?
P.S. Kako meriš, tako će ti se meriti.
Ako treba imati mere u onome bez čega se ne može(hrana, voda), koliko tek treba imati mere u onome bez čega se može?
P.S. Kako meriš, tako će ti se meriti.
Ja se vratila sa mora.Nije bilo toliko strasno kao sto sam mislila da ce biti, imala sam par kriza ali brzo su prosle. Bas sam srecna zbog toga.
Pozdrav svim novim nepusacima.
![]()
Čovek koji želi da se okane majmunisanja sa cigaretama, treba da bude načisto sa samim sobom; zašto to radi?
Dakle, na jednoj strani ima prividan osećaj zadovoljstva, koji je u suštini osećaj zadovoljenja gladi. Ali, kao što su Adam i Eva morali da plate cenu što su zagrizli nešto što im nije bilo namenjeno, tako i pušač mora da plati određenu cenu: neprijatan zadah, preskakanje srca, malaksalost mišića, smanjenje kapaciteta pluća, problemi sa disajnim putevima itd itd.
Na drugoj strani ima zdravije telo, čistije disajne puteve, čistiji izdah, i generalno, čistije telo. I srce bolje kuca. Kod muškaraca, koji puše, treba imati na pameti da duvanski dim smanjuje potenciju usled smanjenog priliva kiseonika, jer udisanjem ugljenmonoksida i ugljendioksida smanjuje se količina unetog kiseonika. A kiseonik je ključ za zdrave i jake mišiće, pa i onaj srednji.![]()
Samo da vas obavestim dragi moji da sam uspeshno prebrodila psiholoshku krizu koja je bila izazvana rechenicom :"Ko ti kriv shto ne pushish"
Zakljuchak: u pitanju je osoba sa kojom sam kao tinejdzer (nekad davno) krijuchi se pushila. Moje emocije su me instant vratile u to doba i ta rechenica je bila kao chikanje. Ali sad sam velika teta i nechu bash da pushim.![]()
dd, da li si bio pushach?
Koliko dugo?
Aj neshto iz lichnog iskustva, to je mnogo delotvornije nego da nam objashnjavash A od azbuke. Zaista je iritantno, veruj mi.
svaka cast,ali ne zelim ceo zivot da budem bivsi pusac
zelim da budem ne pusac