Ipak je svaki dan malo lakse zar ne?![]()
Jeste, lakše je. Samo nas um nekad drži duže na mislima o c., a ne o tome koliko smo svakim danom sve jači...A zato je tu forum

Usudiću se sebi da čestitam...Sedmi dan uspešno prošao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak je svaki dan malo lakse zar ne?![]()
Kad neko puši u društvu i ne uvlači dim ne smatra se ovisnikom
Sve to manje-vishe ok, al ovo je zzeshcha glupost:
Naravno da JESTE ovisnik. E sad dal che dobiti rak na pluchima jer uvlachi dim ili usne duplje jer puchka i pri tom ima publiku, je savrsheno svejedno.
Danas je peti dan! Bravo za nove clanove. Ima ovde ljudi koji znaju kako da pomognu nama koji smo malo labilniji, (sto rece neko prepoznace se) uz duzno postovanje svih ostalih. Jutros mi je bas nedostajala cigareta uz kafu, ali nekako sam to prevazisla upravo tako sto sam odmah pocela da citam vase komentare. Zadnjih par puta kada sam prestajala istu stvar sam uradila, prestala sam bez ikakvih "pomagala"(flastera, zvaka, tableta, blagih sedativa) i nisam izdrzala. Posle mesec dana sam se vratila na staro. Jutros me je uhvatila panika da mozda opet necu uspeti zbog toga. Da li neko moze da mi da li je imao slicno iskustvo da ama bas nista nije koristio i ostavio je na suvo. Javite se! Pozdrav!!!
Za sada i ja pokusavam na suvo, jer ne vidim svrhu ako ne pusim a zalepim npr. flaster koji je pun nikotina. Mislim i dalje kao i mnogi drugi da je to u nasoj glavi, a flaster pomaze psihicki iz razloga sto na njemu stoji upozorenje da ako se stavi ne sme nikako da se zapali cigareta, iako se skine ne sme da se zapali narednih 12 sati. Tako da ja nisam htela ni ranije a ni sada da pokusavam nista da koristim. Od svih pomagala pri ruci mi je caj od nane koji popijem 2 puta dnevno i isto toliko puta vezbam. E dokle li cu ovako ne znam ni sama, ali evo prodje i peti dan. Pozdrav! A zapalila bih...
Ja sam na suvo uz dosta kafe. E sad nekome kafa ne odgovara, a nekome bas odgovara tako da to moras sama da vidis.
Ne znam da li kod tebe ima da se kupi Tabex ali on je dobro resenje. Meni je puno pomogao. U njemu nema nikotina sto je jako bitno, nego supstanca citizen koja deluje kao nikotin. Ja uopste nisam imala nikotinske krize i cak ga nisam do kraja popila i evo skoro 4 meseca kako ne pusim. Inace Tabex kod nas kosta 800 din sto je super, a onaj drugi Zyban je nesto mnogo skup i sto je jos gore mnogo jak lek. Dosta ljudi se zali da ima zdravstve probleme od Zybana (nekima je i on pomogao), a od Tabexa nisam cula da neko ima problem. U svakom slucaju kako god ti odlucis. Bitno je da ostavis, a ja ti ovo od srca preporucujem da se ne bi mucila ovih prvih par nedelja.