Znate shta sam primetila? Ponashamo se prema cigareti kao prema ljubavnom partneru. Poshto sam zzensko, prichachu o cigareti u mushkom rodu:
Zaljubila se ja u njega, Winstona, bash zato shto je bio losh dechko, mama ga nije prihvatala nikako ali sve odrasle devojke su ga imale...i taj Winston je bio jako, jako losh prema meni, maltretirao me je i gushio i pretio da che da me ubije ali sam ja mislila da ne mogu da zzivim bez njega...budila sam se ujutru i prvo shto bih pomislila je on, sve sam radila s njim i po njegovim pravilima
Uskoro sam prestala da lichim na sebe, glas mi se promenio, ten, izbio mi je i poneki zub...bila sam sve slabija...svi su mi govorili da treba da ga ostavim ali ja vishe nisam znala kako da zzivim bez njega...kada sam konachno raskinula s njim gorke sam suze ronila i zzelela da mu se vratim, iako sam znala da me zlostavlja....mislila sam da mi je lepo s njim...
A ono, Winston je obichan smrad i ubica i shta che mi u zzivotu!!!

Ajd recite, zar bi ostale sa takvim tipom u vezi?! (mushki neka samo zamene gospodina Winstona gospodjicom Davidoff)
P.S. Razvedite se od cigarete i prestanite da je volite, jer je obichan manipulator i nema nijedan kvalitet. Cheka vas neka druga ljubav, ona prava!