tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
Skenirala sam ovih dana sve svoje fotografije i pogodite na koliko fotografija sam sa cigaretom![]()
sve manje i manje

Harmony, pa tebe vidjamo samo jos na ovoj temi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skenirala sam ovih dana sve svoje fotografije i pogodite na koliko fotografija sam sa cigaretom![]()
I neću!Joj goxy, mislim da je to jako opasno i da nije dobro. Zapravo je svejedno na koji nachin unosish nikotin u organizam, ako ga unosish, ti stvarash zavisnost...i mislim da ne mozzesh biti "malo" pushach kao shto ne mozzesh biti npr. malo trudan ili malo mrtav.
Bolje je ne zezati se s tim.
E Sanja, kafa je bolja bez cigareta, ali kao prvo, probaj kasnije, za recimo 15 dana da pochenesh da je ponovo pijesh i vidi kakvu sada pijesh, jer ukusi su jachi kada ne pushish pa ti mozzda sada odgovara sladja, gorcha, slabija itd...
Ja sam kafu kao pushach pila sa tri do pet kashichica shechera (znam,znam...) a sad mi je super sa malo zasladjivacha.
Bravo na odluci pre svega, i super je sto si odredila datum prestajanja. Nema potrebe da te je strah, nista lakse nego prestati da pusis kao sto se kaze u knjizi! Tako da svako to moze i to bez nekih vecih kriza, strahova. Strah je samo u nama da necemo izdrzati, da ce nas uhvatiti ne znam koja kriza. Ako se bojis necega to izgleda kao nesto strasno, zato veruj da ces uspeti i ako je potrebno koristi "pomagala"Danas svi mogu da prestanu da puse koliko je razlicitih proizvoda koji funkcionisu.
Inace ulazim u 21 dan ne pusenja i srkoz mi je OK. Pijem Tabex i dalje ali u mnogo manjoj dozi nego sto je propisano jer zaboravim ali ovih dana nisam ni pomisljala na cigarete.. prosto sam iznenadjena sama sobom.![]()
Sinoć popušila pola. U čast svoje 25. g. I sad se jedem. Ne znam koji me đavo natera!
Ova mi je omiljena![]()
I meni![]()
Zasto bre u cast, pa u tu cast si trebala potraziti nesto drugo
nije strasno, ali zasto,( ako vec mislis da ce ti biti potrebna cigareta sa vremena na vreme), ne uzmes neku zamenu ?
Corto Malteze je postavio dobar link, a postoje i nikorete ...
Zar i ti,sine Brute?Sinoć popušila pola. U čast svoje 25. g. I sad se jedem. Ne znam koji me đavo natera!
Sta se desava danas?Sinoć popušila pola. U čast svoje 25. g. I sad se jedem. Ne znam koji me đavo natera!
Hvala ti Alexsis, u pravu si što se tiče straha...Stalno mi se po glavi vrzma osećaj kao da će smak sveta, a neće sigurna sam...Inače, pročitala sam tu knjigu već dva puta i ništa, odnosno nisam uspela da se ususdim da više ne pušim. Počela sam da pijem Ziban, međutim pošto sam imala jače reakcije, smanjila sam maksimalno pa mi se cigare uopšte još ne gade kako bi trebalo, po uputstvu...
Javiću se sutra uveče, kada prođe prvi dan![]()
Idiot. Sta reci.Zar i ti,sine Brute?Šta ovo bi?
Danas ok. Dzangrizam. Jedem pepermint... Trazi mi se pomalo, priznajem.Harmony:Sta se desava danas?
Treci dan,
sinoc se posvadjah sa muzem(morala sam sa nekim).
Mnogo mi je tesko uvece-to je bio period dana kad sam najvise pusila.
Samo mi se place,ne znam koliko cu jos da izdrzim.
Veliki pozdrav svima
To je tipicno!Treci dan,
sinoc se posvadjah sa muzem(morala sam sa nekim).
Mnogo mi je tesko uvece-to je bio period dana kad sam najvise pusila.
Samo mi se place,ne znam koliko cu jos da izdrzim.
Veliki pozdrav svima
Deseti dan, ako se ne varam. Bez onog od prekjuče.![]()
Ne znam više ni sama.11. bre![]()
Ja sam to uradila prošle godine kad sam prestajala. Upalim ti ja samo jednu cigaretu Drine ili tako nešto-ukradem od dede. Kad se ne sruših... Nisam se oporavila sat i po."ko toliko želi da zapali cigaretu, a prestao je da puši
predlažem da najmanje izdrži 5 dana bez cigareta, a potom
ako baš toliku želju i dalje ima da se truje, neka uradi sledeće:
sesti negde gde je velika protočnost vazduha (kiseonika), najbolje je
u park ili na terasu, i neka spremi tri cigarete svoje omiljene marke cigareta
potom neka zapali prvu, pa potom jednu za drugom sve tri cigarete
treću neće ni stići popušiti do kraja, od mučnine, drhtavice i hladnog znoja
koju izaziva prevelika doza otrova (1 cigareta= 4000 raznih otrova; evo nekih otrova
ako i posle ovako neprijatnog osećaja imate želju, i dalje da pušite cigarete, bez uvrede ću vam reći,
sa vama nešto debelo nije u redu
prilikom izvođenja gore navedenog eksperimenta obavezno je sedeti, nikako
nemojte stajati na nogama i izigravati nekakvu hrabrost, jer će vas količina otrova
iz tri cigarete sigurno srušiti, drugim rečima, vaši mišići će početi da se grče zbog nedostatka
kiseonika i nećete moći čvrsto stajati na nogama...
kada Vam se trovanje več desi, molim vas duboko dišite, zato je i osnova u izvođenju
ovog eksperimenta da izvođač bude u prirodi, parku, šumi, ili makar na terasi tj. otvorenom prostoru.
takođe je važno da ne popušite više od tri cigarete (mada teško da ćete uspeti i tri) ali ako nekim slučajem uspete u tome
stanite na tri, zato jer je doza od 0,05 grama Nikotina smrtonosna doza za odraslog čoveka
prevedeno u cigarete to je 30-60 naglo popušenih cigareta."