VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
ne pushim skoro 2 mesc!
ja samo da se pohvalim!
))
ja samo da se pohvalim!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pipi.... moji roditelji su nepusaci uvek bili, ali ipak ja sam pusila tako da nema veze da li su ti roditelji za primer ili nisu, svako je individua za sebe. Neko imitira roditelje, neko radi bas suprotno od njih... svi smo razliciti.
Nego 10 danIde super, knjigu sam procitala, juce sam bas izasla u grad, pila alkohol i druzila se sa pusacima, cak me je neko u jednom trenutku iznervirao, ali cigaru nisam zapalila!
najbitinije je shvatiti razlog zbog koga pushimo. da li je to smanjivanje nervoze, nedostatak samopouzdanja ili neshto trece,.. e kada se locira problem lakshe ih je ostaviti.
cigarete su psihichka zavisnost i sve je u glavi.
nikad nisam koristila nikakve tablete za odvikavanje niti bilo kakva pomagala.
e boze, kako sam se napravila pametna, samo da ne pogazim ovo.
Sad postajem zavisnik od ovog forumasta cu kad je super, a i danas bezveze vreme pa sam za kompom
Mislim da svako ima svoj nacin ostavljanja cigareta, meni nikad nije uspelo da smanjim cigarete pa da prestanem. Smanjivala sam ja na 2 dnevno, tipa ujutru i uvece, tesila sam se: pa dobro 2 dnevno to je skroz ok ,nije stetno i posle u nekim "specijalnim" prilikama ponovo predjem na paklicu.
Pre nisam pusila 6 meseci, i onda ponovo jer sam toliko ubedjena da nema sanse da ponovo pocnem, kao uzecu jednu cigaru u gradu kao da sam ja imuna kao bivsi pusac na nikotin i onda je to sve ucestalije, kao kad pocinjes prvi put da pusis. Tako da vise ni jedan dim!
Mislim da treba biti siguran da ti to ne treba u zivotu, a opet se plasiti da se ponovo ne na vuces - tj siguran da neces vise uzeti ni jedan dim.
Takodje mislim da treba pozitivno sagledati stvari, nije odvikavam se, odricem se cigareta, da vidim koliko cu da izdrzim, nego oslobadjam se.
jel to mama onog lepotana sa slike?![]()
Jeste, da, bas tog, najlepseg na svetu!![]()
Super ljudibas mi je drago da ima dosta onih koji su uspeli i to tako dug period. To mi daje snage da nastavim dalje.
Prisoner kad prestajes? Kad odlucis javi, vidis kakva je ovde podrska.... Dakle imas Tabex, knjigu, ovaj forum sta ces vise![]()
volju i snagu...![]()
Shta nas sprechava da prestanemo sa pushejem?
strah
1. da nechemo mochi bez cigarete
2. da nechemo uspeti
3. da nechemo biti isti
4. da che biti teshko
5. da chemo konstantno osechati potrebu
Ja, bre, imam toliku glad otkad sam smanjila cigare da je to nenormalno. Popušim u vr' glave pet, ali 5, 25 isto ti se 'vata. Pušač si. Samo da mi nije tolikog apetita, imam utisak da bi ih momentalno ostavila.izoshtrilo mi se chulo ukusa pa sada vishe uzivam u hrani, mozda chak i previshe. eto to je minus pochela sam vishe da jedem. jedno vreme sam imala uzasnu potrebu za hranom chim izadjem iz kuce, i ako sam sita
))
Ja, bre, imam toliku glad otkad sam smanjila cigare da je to nenormalno. Popušim u vr' glave pet, ali 5, 25 isto ti se 'vata. Pušač si. Samo da mi nije tolikog apetita, imam utisak da bi ih momentalno ostavila.
Bolje da se trujes, nego da se hranis, a?![]()