groovychick
Zainteresovan član
- Poruka
- 465
@asuss
@POVERLJIVA
@Daisy 82
BRAVO,BRAVO,BRAVO
@POVERLJIVA
@Daisy 82
BRAVO,BRAVO,BRAVO

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1:0 ZA SRBIJU!!!!![]()
11. Krenuti na yogu,aerobik,pilates...bilo sta![]()
step- nije to bas tako ja jesam bivsi pusac- ali se osecam kao nepusac ! nije to toliko strasno kao sto mislis![]()
Moguće,draga moja ,ali kasnije.Kad se prođe kroz početnička iskušenja i kad se stekne dovoljno samopouzdanja. Za početak, meni je ta rečenica pod br.10, neka vrsta mantre. Imam Vas ovde i imam tu nazovi-mantru.
Nešto mora da te drži podalje od cigara kad naiđu krize,a šta - to je valjda individualna stvar .
Suština je u tome da mi je danas 15-ti dan bez duvanskog dima...![]()
Kako je divan osecaj u plucima kad se ne pusi...ne mogu da se nauzivam kad udahnem
step- nije to bas tako ja jesam bivsi pusac- ali se osecam kao nepusac ! nije to toliko strasno kao sto mislis![]()
Moguće,draga moja ,ali kasnije.Kad se prođe kroz početnička iskušenja i kad se stekne dovoljno samopouzdanja. Za početak, meni je ta rečenica pod br.10, neka vrsta mantre. Imam Vas ovde i imam tu nazovi-mantru.
Nešto mora da te drži podalje od cigara kad naiđu krize,a šta - to je valjda individualna stvar .
Suština je u tome da mi je danas 15-ti dan bez duvanskog dima...![]()
15
polako- mantra ti je savrsena, , ako si razdrazena ubaci i po neko oooommmmmmmmmmmmm
Super- nasla si neku recenicu koja deluje na tebe, to je dobar deo posla![]()