Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da se pohvalim... ja vise ne konzumiram cigarete, cak vise i ne mislim na njih... drugarici ostala jedn apaklica prije dvadesetak dana, stajala je na stolu, i nije mi ni palo na pamet da je otvorim, i jako sam se obradovala kada sam shvatila da sam je bez ikakve ceznje sklonila.

To mi je bas veliki uspjeh!
I to velikim dijelom zahvaljujuci ovoj temi!

Drzite se bivsi pusaci!:heart:

3. skloniti sve pepeljare i upaljace sa vidika
4. uvek imati vodu pri sebi
5. u trenucima krize (odmah cete je prepoznati:lol:), preduzeti nesto sto ce vas opustiti ili vam okupirati misli (vi najbolje znate sta je to)
6. imati spreman negativan odgovor za slucaj da vas neko ponudi cigaretama
7. stalno se podsecati zasto je dobro sto ste nepusac (ili obrnuto:))
.
.
.

Kako ostati nepushach?

1. Ne postoji "samo jedan dim"
2. Zaboravljene cigarete odmah bacati iz kuche!
3. skloniti sve pepeljare i upaljace sa vidika
4. uvek imati vodu pri sebi
5. u trenucima krize (odmah cete je prepoznati), preduzeti nesto sto ce vas opustiti ili vam okupirati misli (vi najbolje znate sta je to)
6. imati spreman negativan odgovor za slucaj da vas neko ponudi cigaretama
7. stalno se podsecati zasto je dobro sto ste nepusac (ili obrnuto)
8. smisliti uteshnu radnju za posebno teshke trenutke (smrtni sluchajevi, bolesti itd) koja smiruje
9. Nastaviti uchestvovanje na ovoj temi. :cool:
10.

step- nije to bas tako ja jesam bivsi pusac- ali se osecam kao nepusac ! nije to toliko strasno kao sto mislis ;)

Moguće,draga moja ,ali kasnije.Kad se prođe kroz početnička iskušenja i kad se stekne dovoljno samopouzdanja. Za početak, meni je ta rečenica pod br.10 :) , neka vrsta mantre. Imam Vas ovde i imam tu nazovi-mantru. ;) Nešto mora da te drži podalje od cigara kad naiđu krize,a šta - to je valjda individualna stvar .

Suština je u tome da mi je danas 15-ti dan bez duvanskog dima...:flert:

Kako je divan osecaj u plucima kad se ne pusi...ne mogu da se nauzivam kad udahnem

Da znaš da jeste... :cmok2:

Sinoć smo otišli kod prijatelja na jamb, po prvi put od kad sam batalila cigare. Ovo mi je do sada bilo najveće iskušenje, jer mi igramo kao da nam život zavisi od pobede. Sve do sinoć , u tim okolnostima bi mi otišla skoro cela kutija za jedno veče. Na stočiću obilje kojekakvih grickalica i 3-4 kutije cigara ...onih finih... Jeste da sam smandrljala punu čuniju grickalica i da mi je posle bilo muka od njih,ali divnog li osećaja jutros! Probudim se, udahnem punim plućima...Pa tek zadovoljstvo sobom, što sam odolela iskušenju:) . Lepo je zaista, mada i dalje ,,vozim pod ručnom,, :D

step- nije to bas tako ja jesam bivsi pusac- ali se osecam kao nepusac ! nije to toliko strasno kao sto mislis ;)

Moguće,draga moja ,ali kasnije.Kad se prođe kroz početnička iskušenja i kad se stekne dovoljno samopouzdanja. Za početak, meni je ta rečenica pod br.10 :) , neka vrsta mantre. Imam Vas ovde i imam tu nazovi-mantru. ;) Nešto mora da te drži podalje od cigara kad naiđu krize,a šta - to je valjda individualna stvar .

Suština je u tome da mi je danas 15-ti dan bez duvanskog dima...:flert:

15 :D

polako- mantra ti je savrsena, , ako si razdrazena ubaci i po neko oooommmmmmmmmmmmm :super:

Super- nasla si neku recenicu koja deluje na tebe, to je dobar deo posla :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back