Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
el?:p nisam nala..
..zato se satirem od sladoleda najstrasnije-bez 5 dnevno nisam (al uglavnom biram vocne:trep::lol:)
i dobila sam neku drndalicu za ruku-kao neki magneti (ebemliga) koje drzis u saci, drndas gore, dole, levo, desno i tako ti je rucica zauzeta pa nemas trip da ti nesto fali (bar ne u ruci:lol:)

Ajoooooooooj
prvi put sam zamenila cigaretu sladoledom
ugojila sam se 14 kg za nedelju dana
ko - trlj - ala sam se! :zcepanje:

metod je dobar ali brzo treba prestati s tim
nije shtos da zamenimo jednu naviku drugom ako su obe nezdrave.

10.-ti dan!!!! :manikir:

Ne javljam se baš puno jer ne stižem,ali redovno pročitam kad neko nešto napiše i stvarno
sumnjam da bih ovo uspela da nije Vas ovde.Sigurno je tako.Nekad mi se čini da je ostaviti pušenje baš lako, a nekad mi dođe da dubim na trepavicama. Ustvari. podseća me na hodanje po poledici. Prava iskušenja će verovatno doći sa nekim većim stresovima koje život ,,kontinuirano,, donosi svakom od nas. Tako je barem bilo svaki put do sada, no lakše mi je kad znam da ću imati kome da se izjadam. ;) Pozdrav!

Zaista je cudno koliko su nam cigarete bile vezane za sve aspekte zivota...

Juce sam prvi put bila na bazenu i uopste u vodi od kad sam prestala da pusim...

Kada sam posle plivanja izasla iz vode, prvo mi je na pamet palo da zapalim, pa sam se tek onda setila da ja odavno ne pusim, pa sam se iznervirala sto mi je to uopste palo na pamet, i na kraju pocela da se smejem (sve u deset sekundi) :lol:

Sexy, nemam snage i sa tim da se nosim. Treba prvo da postavim sebe na prvo mesto. Do tada ću da se trujem. To je kod mene tako. Trujem sebe da ne bih druge. Nisam majka Tereza, nego mi je takav mehanizam.

:cmok:

to ti je kao sa decom- ako razmisljas o svemu, nikada ih neces imati :mrgreen:

nije toliko strasno, samo prestano da razmisljas o cigaretama kao necemu sto ti treba u zivotu- nije toliko tesko ;)

Zdravo svima, ja novi clan..
Od danas sam prestala da pusim!!! :) po 3 put.. nadam se ovaj put konacno! Idem danas sa drugaricom inace koja je prestala da pusi 2 meseca na put, pa mislim da ce mi to pomoci da izdrzim.
Kupila sam Tabex tablete... videcemo.... kako ide onima koji ih koriste?
Inace koristila sam pre Zyban ali sam dobila alergiju jaku tako da sam prestala...
Evo sad skinuh knjigu pa idemo daljeee....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back