Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Imam osecaj kao da duuugo nisam bila ovde...
Zaza011 i Step by step ...dobrodosle
Zaza011 i Step by step ...dobrodosle

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, primate li me opet?![]()
Step by step, odmah ti mogu rechi da milioniti put ostavljash zato shto je motivacija pod "moranje" a ne pod "ja hochu"
Zdravo drugari!!! Tu sam ja. Nisam posustala ni odustala i redovno vas čitam, ali ne stižem da pišem. Vidim da ima dosta novih i baš mi je drago. Ja evo već više od dva meseca ne pušim i skroz mi je ok. Nego me zabrinjava što niko nije ostavio iz prvog puta a meni je prvi put. Jel to neko nepisano pravilo da moraš par puta da se iscimaš sa ostavljanjem?
Moguće,ali ne znam kako da ubudalim sebe da je to ,,fol -moja-dobra-volja,, kada nije.
Moram Vam ovo prepričati: Jutros otvorim oči, još uvek teret na grudima,doduše manji nego pre tri dana...i pomislim na cigaretu i btw kafu... E, tako sam videla sebe sa jutarnjom cigaretom, tako je sve bilo opojno,zanosno...došlo mi da odletim do kioska.Kad me prošla kriza, pomislim: da mi se ukazao Bred Pit, ne bih ga ni pogledala.
Samo čvrsta volja...pušenje je u suštini samo loša navika,ništa više..
Ne bih rekla....
Ne poznajem osobu slabije volje od mene, a prestala sam da pusim.
I pusenje nije losa navika, nego zavisnost i kao takvu je treba posmatrati.
Мој шеф на послу пуши 3 и по кутије дневно цигарета. Данас га проматрам. Он уопште не вади цигарету из уста.А како знам да пуши 3 и по кутије? Па питао сам га. Да не испадне да нагађам.
![]()
Ne bih rekla....
Ne poznajem osobu slabije volje od mene, a prestala sam da pusim.
I pusenje nije losa navika, nego zavisnost i kao takvu je treba posmatrati.
Mozze...jeste lako
Samo sad treba ostati nepushach.
Bivshi pushach ne mozze vishe nikada u zzivotu da povuche samo jedan dim i da mu ne bude nishta kao nepushachima.
Zato oprez.
Tacno.
Ja vise za sebe nikad necu reci da sam nepusac - vec bivsi pusac, ili apstinent sto mislim da je rekla Harmony