Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ju-huuuuuu:p samo da se pofalim da sam juce ceo dan bila na svadbi, a zapalila nisam:cool:
jes da sam zbog zoze-nervoze i dosade prstiju cackalicom bockala i brojala neke rupice na stolnjaku i posto se odredjeni oblici koji su isti ponavljaju, proracunavala koliko ih ukupno ima na jednom stolnjaku:rumenko: al ko sto rekoh..:)

Pa to je sjajno :klap: :super: :orkestar:

Najteze je na proslavama, svadbama, rodjendanima, gde je opusteno, pije se, pa i pusi se uz to...

Samo se ti tako drzi i nema zime.......:D

Bravo za oboje :klap:

tuuu saaaam!:p
ne pusim ne pusim ne pu-siiiim:tease:
jos uvek se borim s djavolkom, al mu ne dam da me tek tako opet zaebe:)

samo da se ne sj.ebem na moru ko prosle godine:roll:
dolazim ovde da se zapljunem pre odlaska da mi drzite fige, vazi?

Naravno da hocemo, samo se ti ne daj :super:

Danas je cetwrti dan kako ne pusim :)))Powerljiwa pa na moru trebas da imas bas weliki motiw da ne zapalis jer je tamo prawo zdrawlje :)))Koliko dugo wec ne pusis?

I ti super napredujes :ok: Samo polako, dan po dan. Sve ce biti ok.

Danas je cetwrti dan kako ne pusim :)))Powerljiwa pa na moru trebas da imas bas weliki motiw da ne zapalis jer je tamo prawo zdrawlje :)))Koliko dugo wec ne pusis?

meni danas 9-i dan:D ma..samo kad prodju prva 2,3..nekako valjda tad jos vise ocvrsnes u odluci pa bude lakse, al da je frka-frka je..i sad:lol:

p.s.bas bodu oci ta dupla v...sve sve al sto mi i nik napisa s 2 :neutral:
p.s.. najgore si pregurao, od mene imas punu podrsku za narednih 5 dana kolko te 'busim':lol:

Oću i ja da ostavim...:sad2:

ne kolebaj se barbaro, nego seci kad vec zelja postoji
nije lako, ali nije ni nemoguce

dok sam u fazi, u kojoj predpostavljam da si sada ti, citala sta ovde pisu bivsi pusaci,
imala sam utisak da su mnooooogo odmakli,
da ja treba da mnoooogo preguram da bi' bila to sto su oni,
da cu morati mnooogo da se mucim da bi' uspela,
ali mi uopste nije bilo tako strasno kako sam mislila da ce mi biti:)
zapravo,
najteze mi je bilo u fazi u kojoj sad mislim da si ti

zato ti drzim fige da izadjes iz nje cim pre
a014.gif

tuuu saaaam!:p
ne pusim ne pusim ne pu-siiiim:tease:
jos uvek se borim s djavolkom, al mu ne dam da me tek tako opet zaebe:)

samo da se ne sj.ebem na moru ko prosle godine:roll:
dolazim ovde da se zapljunem pre odlaska da mi drzite fige, vazi?

Oću i ja da ostavim...:sad2:

I ja :sad2:. Al nije prvi put :rumenko:

Ajde, barbi, ajde sexy, ajde, ja ..... :ceka:

Nancy sebi kaže: ja to hoću, ali je negira : ti za to nemaš snage opet. U stvari, nemam snage za druge probleme :(. Još malo, pa evo i mene. Bar da jednu noć odspavam kako valja :)

Tako sam ja razmishljala.
A onda sam jednom pomislila: Ja nemam snage da nastavim da pushim i da to pri tom ne zzelim, nemam snage da idem do trafike po svakakvom vremenu, nemam bre snage da budem pushach, jer je mnogo lakshe biti nepushach.
I onda sam prestala kada je bilo "najnezgodnije" za prestajanje.

I to je bio pun pogodak. Mogu samo da preporuchim.

slazem se s pipikom-definitivno je los trip cekati 'povoljniji trenutak'
ako cemo vec..-uvek smo pod nekim stresom (treba priznati sebi da je glupo traziti izgovore tog tipa:))
svaki trenutak je najpovoljniji za prestanak pusenja
a osecaj pobede koji te svakim danom bez cigarete obuzima iznova i iznova ne moze se porediti ni sa cim:heart:

i ne kazem, nije lako, ali treba iskoristiti tu zrelost misli i zelje vezanih za prestanak pusenja i ne zapaliti 'samo jos ovu'..

Tako sam ja razmishljala.
A onda sam jednom pomislila: Ja nemam snage da nastavim da pushim i da to pri tom ne zzelim, nemam snage da idem do trafike po svakakvom vremenu, nemam bre snage da budem pushach, jer je mnogo lakshe biti nepushach.
I onda sam prestala kada je bilo "najnezgodnije" za prestajanje.

I to je bio pun pogodak. Mogu samo da preporuchim.

E, ne odoh do trafike. Nisam imala snage. A nemam ni cigarete :sad2:. Znam da neću umreti, a ni poblesaviti kad nisam do sad :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back