Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793

Eeeeeeeeeee! Bravo, bravo, bravo!
Najjacha si
dan po dan i tananana: poverljiva nepushach!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ju-huuuuuusamo da se pofalim da sam juce ceo dan bila na svadbi, a zapalila nisam
jes da sam zbog zoze-nervoze i dosade prstiju cackalicom bockala i brojala neke rupice na stolnjaku i posto se odredjeni oblici koji su isti ponavljaju, proracunavala koliko ih ukupno ima na jednom stolnjakual ko sto rekoh..
![]()
Cao drustvo.Ewo i ja sam ostawio cigarete.Danas mi je drugi dan kako nisam zapalio cigaretu.I nemam neke welike krize.Prosto sam iznenadio sam sebe da mogu bez cigareta.
tuuu saaaam!
ne pusim ne pusim ne pu-siiiim
jos uvek se borim s djavolkom, al mu ne dam da me tek tako opet zaebe
samo da se ne sj.ebem na moru ko prosle godine
dolazim ovde da se zapljunem pre odlaska da mi drzite fige, vazi?
Danas je cetwrti dan kako ne pusim))Powerljiwa pa na moru trebas da imas bas weliki motiw da ne zapalis jer je tamo prawo zdrawlje
))Koliko dugo wec ne pusis?
Danas je cetwrti dan kako ne pusim))Powerljiwa pa na moru trebas da imas bas weliki motiw da ne zapalis jer je tamo prawo zdrawlje
))Koliko dugo wec ne pusis?
Oću i ja da ostavim...![]()
tuuu saaaam!
ne pusim ne pusim ne pu-siiiim
jos uvek se borim s djavolkom, al mu ne dam da me tek tako opet zaebe
samo da se ne sj.ebem na moru ko prosle godine
dolazim ovde da se zapljunem pre odlaska da mi drzite fige, vazi?
Oću i ja da ostavim...![]()
Nancy
Cesto pomislim na tebe u vezi sa ovom temom, a ne smem nista da pitam...
Aaaajde Nancynaaapred Nancy
![]()
Nancy sebi kaže: ja to hoću, ali je negira : ti za to nemaš snage opet. U stvari, nemam snage za druge probleme. Još malo, pa evo i mene. Bar da jednu noć odspavam kako valja
![]()
Nancy sebi kaže: ja to hoću, ali je negira : ti za to nemaš snage opet. U stvari, nemam snage za druge probleme. Još malo, pa evo i mene. Bar da jednu noć odspavam kako valja
![]()
Tako sam ja razmishljala.
A onda sam jednom pomislila: Ja nemam snage da nastavim da pushim i da to pri tom ne zzelim, nemam snage da idem do trafike po svakakvom vremenu, nemam bre snage da budem pushach, jer je mnogo lakshe biti nepushach.
I onda sam prestala kada je bilo "najnezgodnije" za prestajanje.
I to je bio pun pogodak. Mogu samo da preporuchim.