Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Мени мирише, али не мирише довољно снажно да ме натера да поново пропушим. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daПитање са све старије непушаче. Да ли вам и даље пријатно мирише дувански дим? Ја не пушим 5 месеци, али када неко запали цигарету у мојем присутству мени замирише још увек.Да ли је то нормално?
![]()
Pa, sa vremenom jaca volja, znamo da to vise nije deo naseg zivota, znamo da je opasno i da djavo ne spava, ali je prijatnoМени мирише, али не мирише довољно снажно да ме натера да поново пропушим.![]()
One mentol cigare primamljivo mirišu![]()
..mirisale su mi cigare dugo,sad je vec staduijum ne definisan,ali to ruzno zuto po prstima,taj ,bicu nezan...miris iz usta na potroseni duvan,ubije i to malo mirisa cigarete.Drzite se ,moze se zasigurno,setim ih se po nekad i pomislim na trenutke gde ne mogu da zapalim uz kafu ,uz bilo sta i kako mi to smori dan..i opet pocnu da mi se gade.Prolaze meseci i godine i tvrdim da se moze i da je lepse.Osecam neke druge mirise,ne gulim makazicama zuto sa noktiju,ne smrdi mi iz ormana,rostilj mirise lepse,Aleksej mirise lepse,imam vise vremena,manje sam nervozan,stalozenije razmisljam,mogu slobodno svaki dan da kupim Alekseju neku glupost za te pare,Moja Mila me ne psuje zbog zavesa ,ne mrzim prijatelje ne pusace koji mi ne daju da zapalim kod njih u stanu,imam pregradu vise u autu umesto pepeljare,nisam seljacina koja krisom na semaforu izbacuje pepeljaru da ne vide drugi i jos gomila predivnih stvari koja se ocituje u slobodi,vremenu ,mirisima,postovanju drugih,bistrijem pogledu.Odluka je super i posle prve godine sve je lakse,nije sve proslo ni posle druge ,ali je lakse.Samo napred!
Dobro moj otac kaže da su bivši pušači gori od ovih koji nikad nisu pušili...i on je takav pušio je preko 30 godina po kutiju- dve.... i samo jednog dana kupio kutiju cigareta koje nikad nije popušio... tek tako... bez ikakvoga razmišljanja...a sad ‚‚mast cedi‚‚ pušačima.
![]()