Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Sumnjaju da je stepen zavisnosti genetski predodredjen...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja sestra baš ima teškoća da ostavi...A ipak mislim da ne stvara fizičku nego samo psihičku zavisnost.Sumnjaju da je stepen zavisnosti genetski predodredjen...
Moja sestra baš ima teškoća da ostavi...A ipak mislim da ne stvara fizičku nego samo psihičku zavisnost.
Iskusava te djavo na razne nacine onako kako ne ocekujes i onako kako ces najlakse da se okliznesKad smo kod zavisnosti, ja opet da kazem da nisam imala ni predstavu kako ce da mi bude tokom odvikavanja i potpuno je sve suprotno od onoga sto sam ocekivala.
Najmanje od svega mi se pusi. Al glavobolja i plakanje u krug vec 5 dana mi prave takvu zurku u organizmu da imam utisak da, ne da ce od mene da se rodi novi nepusac, nego da cu da se pretvorim u novu vrstu, ili da iz mene izadje neki alien, ili neki djavo.
Majke mi, imam utisak da mi treba neki isterivac djavola da me procisti!![]()
Mislim da jeste, jer me malo grebe ceo nos-grlo potez, bole me sinusi, slepoocnice, i kao da mi ceo taj deo nekako pulsira... Pomaze voda, pomaze lekic, ali kao da se stalno vraca. Mada evo sad vec me boli manje nego jutros pa se nadam da ce do sutra da prodje skroz.![]()
Bravo more, sunce, plaza! I kod mene je slican slucaj(mislim na to da jos nisam svesna da sam nepusac). Ali ja se borim sa drugim stvarima. Pocela sam da jedem nenormalno, narocito nocu. Veceras kada sam stala na vagu kad nisam pala u nesvest. Napredujem nedeljno kao novorodjence! Ha ha! Nisam navikla da imam problem sa kilazom i poludela sam. Cak sam pomislila da se vratim cigaretama, pa su me moji ukucani sprecili. Ne znam ni sama koliko ce ovo da traje. Ako neko ima slicnih iskustava neka mi napise. Pozdrav!
Hahaha
Ja ne jedem mnogo jer mi se posle hrane opasno traze cigare.
Jedino sto jedem mnogo vise nego pre su slatkisi, tacnije bilo sta slatkog ukusa (sokovi, voce, cokolade, keks), jer jedino nikad nisam pusila posle slatkog.
E, a jel da da je trip da smo mi sad nepusaci
Pazi kad ne verujem
Ni meni, ni posle 7 godina. Nazalost, ne zgade se svima.Ja ni sad nemam to kao da sam skapirala da se meni cigarete gade