Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Данас други дан посла у овој години, и на послу колега нуди цигарету.
-Братеее, запали.:cool:
-Хвала, не пушим. Престао сам. :)
-Кад?:eek:
-За српску Нову годину :)
-Ех кад бих могао и ја :(
-Можеш, брате. МОЖЕШ. :evil:

Знају да сам прошле годио пушио ко Турчин па сад сам све изненадио. Од 10 радника, само ја и још један не пушимо. Овај није никада ни почињао, ја сам престао.

Danas sam izasao na ispit...pred ispit sam nesto citao i manje sam razmisljao o cigaretama(iako sam ranije pusio 5 cigareta po satu cekanja da dodjem na red) ali kad sam izasao, posle 30 minuta "cedjenja" i potpitanja na ciju polovinu nisam znao odgovor( kad sam na kraju dobio 8 shvatio sam da su to pitanja sa predavanja koja sam ja slusao 2001 godine i da su za ocene 9 i 10)...izasao sam srecan i poceo da zurim negde:)...tek kad sam nasao orbit bombone umesto cigareta u dzepu setio sam se da ja ne pusim i tek onda usporio...i par sekundi kasnije potreba za cigarama je naglo popustila...
ZNACI: IDE MIIIIIII :)

Evo me opet malo među vama i moram reći da se bliži datum koji sam odredila kao dan kad prestajem da pušim, naime u aprilu krećem na kurs odvikavanja od pušenja!
Trenutno mi je drago što je još daleko (iskreno).
Plašim se tog dana.
Strašno kako čovek postane zavistan od jedne nebitne stvari :) koja mu definiše dan.

Poslednja izmena:
Da, to je mehanizam podsvesni
dok smo bili pushachi tako smo se nosili sa stresom
i kad smo u takvoj situaciji automatski posezzemo za cigaretama
ali mozze se izgurachesh
Evo ja sam imala sad smrtni sluchaj u porodici i nisam zapalila
i trebalo mi je samo malo samokontrole
Pipi, svaka cast! :D Ako si izdrzala u tako stresnoj situaciji, sigurna sam da te nece poljuljati neka sitnica :aha:

Hocu, cim krenem bice dnevni izvestaji (i vapaji, verovatno) :)
Videla sam oglas u domu zdravlja pre skoro godinu dana, memorisala broj u mobilni i... nista. A onda sam, nakon neke TV emisije u kojoj su ti ljudi pricali o kursu i "djacima", pozvala broj.
Svidelo mi se sto nisu pricali bajke, cak i procenat "izlecenih" je bio realan, a svi su jako pozitivni.

Evo da se javim i pohvalim da 5 dana nisam zapalila cigaru. Divanila sam 16 godina pre toga po kutiju dnevno. Danas mi je bio baš težak dan. Bila sam u gostima kod kume čija porodica 3 pušača divani tempom kojim sam i ja divanila. Malo sam ih slušala, malo sam im gledala cigarete, malo sam vrtela praznim prstima, ali zapalila nisam.

Sad se malo ujedam za tabane, pa odoh da spavam kako ne bih otišla da kupim cigare.

Evo da se javim i pohvalim da 5 dana nisam zapalila cigaru. Divanila sam 16 godina pre toga po kutiju dnevno. Danas mi je bio baš težak dan. Bila sam u gostima kod kume čija porodica 3 pušača divani tempom kojim sam i ja divanila. Malo sam ih slušala, malo sam im gledala cigarete, malo sam vrtela praznim prstima, ali zapalila nisam.

Sad se malo ujedam za tabane, pa odoh da spavam kako ne bih otišla da kupim cigare.

Mislim da bi maksimalno trebala da izbegavash drushtvo pushacha bar u pochetku,znam da ti nije bilo lako gledati ih kako divane ali sve pohvale za tvoju istrajnost:super:i tvoj karakter. Samo napred!:klap:

e,ja sam vec pocela da zaboravljam na cigarete i na dane :)

da mi je neko rekao da ce mi ovako lako biti,ne bih verovala
imala sam ogromnu srecu :)

i jedan :cmok:
za sve vas koji se i dalje borite

zaista je zivot bez duvana mnogo bolji...a vala i mirishljaviji
al zato kad osetim na ulici pljugu zgadi mi se zivot :lol:
bas jak miris imaju,nisam to primecivala ranije
odvratno smrde
muz kad popusi cigaretu i kad udje sa terase,na pola sobe ga osetim :lol:
bljaks

e,ja sam vec pocela da zaboravljam na cigarete i na dane :)

da mi je neko rekao da ce mi ovako lako biti,ne bih verovala
imala sam ogromnu srecu :)

i jedan :cmok:
za sve vas koji se i dalje borite

zaista je zivot bez duvana mnogo bolji...a vala i mirishljaviji
al zato kad osetim na ulici pljugu zgadi mi se zivot :lol:
bas jak miris imaju,nisam to primecivala ranije
odvratno smrde
muz kad popusi cigaretu i kad udje sa terase,na pola sobe ga osetim :lol:
bljaks

:worth::super::ok:a meni ne veruju kao tripujes..a jos koje ces parice ustedeti:lol:

:worth::super::ok:a meni ne veruju kao tripujes..a jos koje ces parice ustedeti:lol:

naravno :)
3 ipo hiljade mesecno uopste nije malo
jos on kad bi ostavio,to je jos tri ili tri ipo
ej bre....
koliko boljih stvari moze covek da kupi za te pare
ali nije lako ostaviti...meni je naisao takav trenutak...trudna,pa se jos i razbolela,nisam imala ni snage ni zelje...i kriza me zaobisla...
a ranije sam pokusavala....
i nisam uspela,znam koja je to muka kad udari kriza
a tebi dzordzi ne znam sta da kazem....po meni nije u redu sto puse unutra ako tebi smeta

Мој комшија свако јутро у Ве-Цеу повраћа од цигарета. Чује се на крај улице. Жао ми је таквих људи који чак ни немају намеру да оставе цигарете.
Ја кад идем на посао за 15 минута удахнем паклицу цигарета.:evil: Пун комби радника и 90 % пушачи. Прозора нема :) Толико је густ дим да се ножем може сећи.:(

pusenjes.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back