groovychick
Zainteresovan član
- Poruka
- 465
Danas je godinu dana kako ne pusim![]()
Pozdrav svima,posebno pussycat i groovychick ako su jos na temi
Hej,

i naravno čestitke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas je godinu dana kako ne pusim![]()
E to je uspeh-Danas je godinu dana kako ne pusim![]()
Neocekivano dobro.qq qq
zamalo da tema ode na drugu stranu, već je bila poslednja u nizu
kako ste, šta ima novo?
fernando, tanja, drinjača...vas sam zapamtila, znam da ima još friških članova, ajde javljajte se, kako se držite?
iwane, svraćaš li bar na temu?
Ako nisi,nastavi gde si stala kao da se nista nije desilo.Puno hvala na svim savetima,da znam da to sto ponekad pomislim na cigarete ne znaci da sam looda
odoh sad u svoj prvi izlazak kao nepusac(posle 6-7godina),i to sa dosta pusaca,nadam se da cu izdrzati,ma ne...ne da cu izdrzati nego da cu i uzivati kao nepusac.Drzite mi fige
Pušači koji se uvrijede kad im kažeš da svojim pušenjem atakuju na zdravlje i živote drugih su, u najmanju ruku bolesni, jer se njihova ljutnja nikako drugačije ne može shvatiti. Puše u tvom stanu, puše u tvom životnom prostoru i kao ne shvataju da te truju. Ako već hoće da truju sebe, zašto bar nemaju obzira prema drugima? A ako ih zamoliš da ti ne puše u stanu, nego recimo na verandi, oni to doživljavaju kao atak na vaše prijateljstvo. Šta su drugo nego bolesni?
Podrška istrajnim i ohrabrenje labilnim i novopridošlim, kao i kibicerima.![]()
kod nas se nije pusilo unutra preko zime,vec smo izlazili na terasu,kao i gosti.Sta me briga,ako je neko hteo da se ljuti,nek se ljutio,ja nikada nisam volela da mi stan i garderoba smrde na duvan.Preko leta je sve uvek otvoreno pa se pusilo unutra.
Ali ubuduce nece ni preko leta da se pusi unutra.
A gosti kojima se to ne dopada,neka ne dolaze.
Ne slazem se sa vama, u redu gde ima male dece, ako vec gost nema osecaja onda ga lepo zamolis, ali niko nece da se ugusi od par cigareta.
Hvala na pitanjuqq qq
zamalo da tema ode na drugu stranu, već je bila poslednja u nizu
kako ste, šta ima novo?
fernando, tanja, drinjača...vas sam zapamtila, znam da ima još friških članova, ajde javljajte se, kako se držite?
iwane, svraćaš li bar na temu?
Hvala na pitanjujoš uvek ne mogu da verujem da sam izdržala 7 dana-ali mi se tako puši da mi se ponekad plače
imam osećaj da ako povučem samo jedan dim da će mi biti lakše
ali isto tako znam da ako povučem taj jedan posle ću da se vratim staroj navici a to nikako ne želim
zato naoružana hranom i grickalicama odolevam -još ću i da dodam neko kilo što jedva čekam
.
PozZ narode...Cestitke hrabrim bivsim pusacima...
Ja imam 20 god i punih 8 aktivno pusim!
Надамо се да ћеш ускоро рећи: Ја имам 20 година и пуних осам година сам активно пушио.![]()
cao svimacestitam svima koji su ostavili cigarete a mnogo srece onima koji to tek treba da urade...i ja sam medu njima jutros smo i ja i suprug poceli da pijemo -zyban-
uputstvo koje smo dobili je jako lose odstampano.ono sto smo uspeli da procitamo je da prvih 6 dana pijemo po 1 tabletu dnevno a od 7-mog dana.......ne mozemo da procitamo. POMOC kako dalje
![]()
. Ipak, moras zeleti da prestanes da pusis, jer on ne moze doneti odluku umesto tebe.. Tu je samo da ti pomogne,