Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To mi je cilj, al' nije to tako lako uchiniti... izgleda da ce morati odjednom da se preseche sve kao shto kazesh, poshto konzumiranje jednog u nedostatku drugog ne ide, a i bzvz je, kad' obe te stvari imaju loshe strane pa ne daju choveku da normalno zivi i radi... jedino shto cu biti mnogo nervozan... :neutral: ... kako to bar malo da ublazim?

Problem je shto je princip isti, palish neshto i tako ti ostaje psihichka zavisnost
Najbolje je da ostavish sve odjednom
koristi puno vode,
Persen za smirenje protiv nervoze i eventualne nesanice
Orbit bombone da grickash a da se ne gojish
puno vitamina, posebno vitamin C
kretanje
i razbijanje shablona i rutina kada najvishe pushish
neko vreme izbegavaj te situacije oko 10 dana meni treba za to

Za borbu protiv psihichke zavisnosti nadji na ovoj temi link za download knjige kako lako prestati sa pushenjem od Alena Carr-a
i chituckaj knjigu

Izbegavaj alkohol kako ti ne bi oslabio fokus pa da ne zapalish jednu
sad dok si "svezz"

Poslednja izmena:
Полако, људи. Ствар око одвикавања пушења није безазлена ствар. Једна реч неопреза може обесхрабрити оне са слабијм карактером. Зато вагајмо шта ћемо рећи, у овој нашој теми, непушачкој оази, и дајмо пуну подршку онима који се кане оставити цигарета.

bag-1.gif
bangin-1.gif
:dash:
death-1.gif
jelen-1.gif
suicide-1.gif

Molim da se obrishu komentari ove osobe sa teme jer su krajnje zlonamerne. Svi znamo kako je teshko ostaviti pushenje...nekad je dovoljan ovakav podmukao komentar da nekoga ko je u krizi poljulja...a ovo je tema na kojoj ljudi trazze podrshku da se oslobode velikog zla po njihovo zdravlje i zdravlje njihovih blizznjih... kakav to chovek morash biti da bi na ovaj nachin trazzio pazznju?

Hvala moderatoru.

Ja ne trazim paznju i upozorio sam te da obratis paznju kako mi se obracas i teras na svoju vodu da bi me drugi osudili..samo me provociras da nastavim isto..nemoj praviti zrtve jer su nepusaci mnogo vece i trebala si boldovati da njih boli dupe sto truju ljude u svojoj okolini
22008.jpg

Ja ne trazim paznju i upozorio sam te da obratis paznju kako mi se obracas i teras na svoju vodu da bi me drugi osudili..samo me provociras da nastavim isto..nemoj praviti zrtve jer su nepusaci mnogo vece i trebala si boldovati da njih boli dupe sto truju ljude u svojoj okolini
22008.jpg

Pa, ovde su svi nepusaci.
Ne vidim razlog postavljanja te slike na nepusackom kutku....znamo, jasno nam je, ne pusimo....

Има и пушача који залазе у овај кутак. :) Провирују, ћуте и одлазе. :D

Hej,izvini a ja sam bash mislila da je ovo kutak za pushace koji hoce da ostave cigarete uz pomoc i podrshku vas nepushaca.
Pishe lepo:Ostavite pushenje sa nama! Ako si nepushac nemash shta da ostavish.(poshto po vama ovo nije kutak za pushace):dontunderstand:
Ne razumem cemu tolike provokacije.......
Ja sam "bila" pushac( vec dva dana nepushim) i znaci mi ova podrshka foruma,kad bih da zapalim ja sam ovde sa vama i nekako mi lakshe,skrenem misli sa ovog gadnog poroka, ali izgleda da mi nije bilo mesto ovde pa se zbog toga izvinjavam.

P.S.Shta mislish shto odlaze?:bye:

Ovo je mesto za sve dobronamerne ljude.
Nije mesto za one koji dolaze da bi vredjali nekog
da bi isticali sebe na rachun drugih
i da bi optuzzivali i upirali prstom.

Cilj ove teme je da pushachi ostave pushenje,
da nepushachi nauche kako da podrzze one koji prestaju da pushe
da bivshi pushachi podele iskustva sa onima koji tek pochinju
i da budemo svi zajedno podrshka jedni drugima u ovoj borbi protiv otrova.
:heart:

Lep dan danas,a :confused:
Nije samo danas,traje to...ne znam dal da se :rotf: il da
crybaby-1.gif

Ne moras sve da gledas, od 4:10 pa nadalje...stalno tako i da sam normalan poludeo bih :lol:

Nastavi...kiks pa sta sad,samo nemoj da odustajes :)
Od odustajanja nema nista, samo mi krivo sto sam prekinuo staz.:D
Da mi nisu bile u fioci sigurno bi se predomislio dok stignem do trafike.
Ovo je mesto za sve dobronamerne ljude.
Nije mesto za one koji dolaze da bi vredjali nekog
da bi isticali sebe na rachun drugih
i da bi optuzzivali i upirali prstom.

Cilj ove teme je da pushachi ostave pushenje,
da nepushachi nauche kako da podrzze one koji prestaju da pushe
da bivshi pushachi podele iskustva sa onima koji tek pochinju
i da budemo svi zajedno podrshka jedni drugima u ovoj borbi protiv otrova.
:heart:

:worth:

Da mi nisu bile u fioci sigurno bi se predomislio dok stignem do trafike.
Najbolje je da imash jednu kutiju sa 10 komada neotvorenu negde gde ti je teshko dostupno.I to neku marku koju nisi pushio i koja ti se ne dopada, po moguchstvu ultralight. Na krovu kuche, ispod komshijske palme na 10-tom spratu ili tako vech negde gde ti nisu nadohvat ruke, a da znash da ih imash (sprechava napade panike) a gde che ti trebati bar 3 minuta i nekih neugodnosti da dodjesh do njih ako bash, bash morash. Tako da radije odustanesh od toga da idesh po njih a i ako krenesh, za 3 minuta je kriza proshla pa monda nechesh ni zapaliti kad stignesh do njih.

Nije dobro da ih nemash uopshte pa idesh do trafike, jer time opet ulazish u krug rutine...na trafiku kupiti cigare, zapaliti prvu itd...a bitno je da razbijesh sve rutine i rituale vezane za pushenje

Jutros sam popila kafu bez cigarete i do sad nisam palila, pa sam mislila da pokusam ceo dan da ne zapalim ali.........grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sad2:

Ako vec pijes Zyban zasto zuris da prekines tako brzo? Nije bas preporucljivo pre 10-tog dana. Nema potrebe da se silis pre tog roka, tj pre isteka druge nedelje.
Ipak, ako si odlucila tako, samo napred, navijam za tebe! :ok:

Najbolje je da imash jednu kutiju sa 10 komada neotvorenu negde gde ti je teshko dostupno.I to neku marku koju nisi pushio i koja ti se ne dopada, po moguchstvu ultralight. Na krovu kuche, ispod komshijske palme na 10-tom spratu ili tako vech negde gde ti nisu nadohvat ruke, a da znash da ih imash (sprechava napade panike) a gde che ti trebati bar 3 minuta i nekih neugodnosti da dodjesh do njih ako bash, bash morash. Tako da radije odustanesh od toga da idesh po njih a i ako krenesh, za 3 minuta je kriza proshla pa monda nechesh ni zapaliti kad stignesh do njih.

Nije dobro da ih nemash uopshte pa idesh do trafike, jer time opet ulazish u krug rutine...na trafiku kupiti cigare, zapaliti prvu itd...a bitno je da razbijesh sve rutine i rituale vezane za pushenje

Ma to je reseno, nego da sam krenuo sigurno bi se predomislio,produzio dalje i vratio bez njih.Nit mi se pusilo, nit sam se nesto posebno iznervirao jer ni od nerviranja nema vajde, al eto desilo se....da ne objasnjavam jer ni meni nje jasno :D najbolje da sve zaboravim i produzim dalje.:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back